ignome4 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε Ωραίο ανέκδοτο το ίδιο άκουγα με το Bitcoin. Ακόμα εδώ είναι η τράπεζα στην γειτονιά μου όμως!!! Εγώ Βλέπω συνέχεα να κλείνουν καταστήματα τραπεζων ( εδώ στην χωρά μας) 1 1
papp0us Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, billdanos είπε Γιατί έτσι έχεις μάθει και σου φαίνεται περίεργο. Οτι δηλαδή η Goldman Sachs ο μεγαλύτερος τραπεζικός όμιλος επενδύσεων, που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα επιτρέπει στον καθένα που έχει iPhone να αγοράζει ανώνυμα, και χωρίς καμία καταγραφή, οτι του γουστάρει σε οτι τιμή του γουστάρει. Εσύ που έχεις "μάθει αλλιώς" αυτό σου φαίνεται άκρως φυσιολογικό ; Και για να έχουμε καλό ερώτημα, πες μου πως περίπου έχω μάθει, γιατι προφανώς κάτι ξέρεις παραπάνω επι του θέματος. Ή οχι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, papp0us said: Οτι δηλαδή η Goldman Sachs ο μεγαλύτερος τραπεζικός όμιλος επενδύσεων, που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα επιτρέπει στον καθένα που έχει iPhone να αγοράζει ανώνυμα, και χωρίς καμία καταγραφή, οτι του γουστάρει σε οτι τιμή του γουστάρει. Εσύ που έχεις "μάθει αλλιώς" αυτό σου φαίνεται άκρως φυσιολογικό ; Και για να έχουμε καλό ερώτημα, πες μου πως περίπου έχω μάθει, γιατι προφανώς κάτι ξέρεις παραπάνω επι του θέματος. Ή οχι; Δες ξανά την παρουσίαση και θα σου λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα από τη χρήση της κάρτας. 2
papp0us Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δεν έχω σκοπό να δώ την παρουσίαση, διάβασα συγκεκριμένο πράγμα, σχολίασα συγκεκριμένο πράγμα, υπεραμύνθηκες συγκεκριμένου πράγματος, και προσπαθώ να καταλάβω με βάση το παραπάνω πως έχω μάθει αλλιώς, πως έμαθες εσυ, και αν το συγκεκριμένο πράγμα που μου προκάλεσε απορία, για σένα ειναι καθημερινότητα. 1
Hapatingo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 6 minutes ago, papp0us said: Δεν έχω σκοπό να δώ την παρουσίαση, διάβασα συγκεκριμένο πράγμα, σχολίασα συγκεκριμένο πράγμα, υπεραμύνθηκες συγκεκριμένου πράγματος, και προσπαθώ να καταλάβω με βάση το παραπάνω πως έχω μάθει αλλιώς, πως έμαθες εσυ, και αν το συγκεκριμένο πράγμα που μου προκάλεσε απορία, για σένα ειναι καθημερινότητα. Αμερικάνικες σαχλαμάρες φίλε μου! Το 99% ειναι διαφήμιση, σαφώς και ισχύει αυτό που λες, διαφορετικά έρχεται ενάντια στους νόμους περί τρομοκρατίας και ανώνυμων αγορών. 6
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 12 minutes ago, papp0us said: Δεν έχω σκοπό να δώ την παρουσίαση, διάβασα συγκεκριμένο πράγμα, σχολίασα συγκεκριμένο πράγμα, υπεραμύνθηκες συγκεκριμένου πράγματος, και προσπαθώ να καταλάβω με βάση το παραπάνω πως έχω μάθει αλλιώς, πως έμαθες εσυ, και αν το συγκεκριμένο πράγμα που μου προκάλεσε απορία, για σένα ειναι καθημερινότητα. Το "εχεις μαθει αλλιώς" σημαίνει πως θεωρείς αυτονόητο πως όλες οι συναλλαγές και τα ενδιαφέροντά σου καταγράφονται συνεχώς, πωλούνται σε άλλους και χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς και προώθηση διαφημίσεων κλπ. Η Apple είπε πως η ίδια δεν θα έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με τις αγορές που κάνεις μιας και τα στοιχεία των αγορών σου θα μένουν στη συσκευή σου και όχι στους servers της apple. Η Goldman που θα είναι ο τραπεζικός φορέας που σου εκδίδει την κάρτα, προφανώς και θα γνωρίζει τις κινήσεις της κάρτας σου μιας και θα σου εκδίδει τους λογαριασμούς. Η Goldman όμως δεν είναι ...Google! 2 1
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Αμερικάνικες σαχλαμάρες φίλε μου! Το 99% ειναι διαφήμιση, σαφώς και ισχύει αυτό που λες, διαφορετικά έρχεται ενάντια στους νόμους περί τρομοκρατίας και ανώνυμων αγορών. Σαν το monero ? Με αυτά που γράφεις δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό το κρυπτονομισμα. Μήπως τα φούσκωσες λίγο .? Σίγουρα με εισαγγελική εντολή θα γίνεται έλεγχος αλλά από δικαστικούς και όχι από την gooogle....
papp0us Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Το "εχεις μαθει αλλιώς" σημαίνει πως θεωρείς αυτονόητο πως όλες οι συναλλαγές και τα ενδιαφέροντά σου καταγράφονται συνεχώς, πωλούνται σε άλλους και χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς και προώθηση διαφημίσεων κλπ. Η Apple είπε πως η ίδια δεν θα έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με τις αγορές που κάνεις μιας και τα στοιχεία των αγορών σου θα μένουν στη συσκευή σου και όχι στους servers της apple. Η Goldman που θα είναι ο τραπεζικός φορέας που σου εκδίδει την κάρτα, προφανώς και θα γνωρίζει τις κινήσεις της κάρτας σου μιας και θα σου εκδίδει τους λογαριασμούς. Σε ποιο σημείο ακριβώς έκανα εγώ οποιοδήποτε σχόλιο για την απόφαση της Apple να κρατήσει μακριά απο τους Server της τις συναλλαγές των πελατών της; Και φυσικά θεωρώ αυτά που λες αυτονόητα, γιατι αυτή ειναι η πραγματικότητα, μπορείτε να κοιτάτε δεξιά αριστερά αλλα αυτό συμβαίνει, τι να θεωρώ δηλαδή; Οτι η Google αποφάσισε να μου παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες εντελώς τσάμπα επειδή με αγαπάει; Δεν ξέρω τι είπε η Apple, στο κείμενο που έκανες παράθεση, δεν ανέφερα ΚΑΝ τη λέξη Apple, εγώ διάβασα οτι η Goldman Sachs θα παρέχει ανώνυμες συναλλαγές ανεξαρτήτου κόστους και προιόντος, και εσυ μου είπες οτι αυτό ειναι φυσιολογικό. Απλά έχω μάθει αλλιώς. Περιμένω της εμπειρία σου απο μιθα πρόσφατη ανώνυμη συναλλαγή σου μέσω τράπεζας, για να δω πως έχετε μάθει οι υπόλοιποι. 1
Hapatingo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 minute ago, atheatos said: Σαν το monero ? Με αυτά που γράφεις δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό το κρυπτονομισμα. Μήπως τα φούσκωσες λίγο .? Σίγουρα με εισαγγελική εντολή θα γίνεται έλεγχος αλλά από δικαστικούς και όχι από την gooogle.... Μιλάμε πάντα για τα χρήματα που κινούνται στον επάνω κόσμο και όχι στον υπόγειο. Εδώ πας στην τράπεζα της γειτονιάς και ξέρει ο ταμίας πόσα χρήματα έχεις μέσα δεν θα ξέρει ο κολοσσός τι κινήσεις κάνεις? 1
papp0us Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Σαν το monero ? Με αυτά που γράφεις δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό το κρυπτονομισμα. Μήπως τα φούσκωσες λίγο .? Σίγουρα με εισαγγελική εντολή θα γίνεται έλεγχος αλλά από δικαστικούς και όχι από την gooogle.... Ναι γιατι όοοολα τα κρυπτονομίσματα έχουν τη σφραγίδα τουλάχιστον μιας τεράστιας Αμερικάνικης τράπεζας, πόσο δε της Goldman Sachs.
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Μιλάμε πάντα για τα χρήματα που κινούνται στον επάνω κόσμο και όχι στον υπόγειο. Εδώ πας στην τράπεζα της γειτονιάς και ξέρει ο ταμίας πόσα χρήματα έχεις μέσα δεν θα ξέρει ο κολοσσός τι κινήσεις κάνεις? Συμφωνώ αλλά το πορτοφόλι παραμένει πορτοφόλι και αυτό έκανε η Apple. Αν μετά η Goldman Sachs διαρρεύσει τις αγορές σου αυτό είναι άλλο καπέλο. Είναι θέμα τράπεζας και από ότι ξέρω όλοι την κυνηγάνε αλλά αυτοί συνέχεια ξεγλιστράει από τους ελέγχους.(για την Goldman Sachs ) 5 λεπτά πριν, papp0us είπε Ναι γιατι όοοολα τα κρυπτονομίσματα έχουν τη σφραγίδα τουλάχιστον μιας τεράστιας Αμερικάνικης τράπεζας, πόσο δε της Goldman Sachs. Ειχες λεφτά εκεί και τα δημοσιοποίησε?
Miaou7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 50 λεπτά πριν, Dellapple είπε Εμένα μου έκανε εντύπωση πολυ το καλοκαίρι που ερχόταν κόσμος με το ρολόι του απλά ακουμπούσε ανέπαφα στο pos και πλήρωνε με το aple watch...!!! Απλά μετράει. Εμεις δηλαδη που πληρωναμε με NFC απο το android εδω και μια πενταετια δεν σου καναμε εντυπωση ε? 6
papp0us Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, atheatos είπε Συμφωνώ αλλά το πορτοφόλι παραμένει πορτοφόλι και αυτό έκανε η Apple. Αν μετά η Goldman Sachs διαρρεύσει τις αγορές σου αυτό είναι άλλο καπέλο. Είναι θέμα τράπεζας και από ότι ξέρω όλοι την κυνηγάνε αλλά αυτοί συνέχεια ξεγλιστράει από τους ελέγχους.(για την Goldman Sachs ) Ειχες λεφτά εκεί και τα δημοσιοποίησε? Πουλησες οπλα παράνομα με καταθέσεις εκει και σε προστάτευσε;
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Πουλησες οπλα παράνομα με καταθέσεις εκει και σε προστάτευσε; Όχι εγώ , άλλοι όμως ναι.
papp0us Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, atheatos είπε Όχι εγώ , άλλοι όμως ναι. Το ίδιο ισχύει και για τη δική σου ερώτηση 6 λεπτά πριν, atheatos είπε Ειχες λεφτά εκεί και τα δημοσιοποίησε? 2 λεπτά πριν, atheatos είπε Όχι εγώ , άλλοι όμως ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα