Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Εκει φτάσανε τα επιχειρήματα;

Όταν μου λες ότι το ίδιο ισχύει κτλ.  Είναι επιχείρημα?Ή μήπως θέλεις να σου φέρω δημοσιεύματα από έρευνες που έχουν κολλήσει ή καθυστερήσει  όπου έχει  εμπλακεί το όνομα της. Έχεις μπερδεψει την τράπεζα της γειτονιάς με την Goldman Sachs...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, atheatos είπε

Όταν μου λες ότι το ίδιο ισχύει κτλ. Είναι επιχείρημα?Ή μήπως θέλεις να σου φέρω δημοσιεύματα από έρευνες που έχουν κολλήσει ή καθυστερήσει όπου έχει εμπλακεί το όνομα της. Έχεις μπερδεψει την τράπεζα της γειτονιάς με την Goldman Sachs...

Αν για την περίπτωση σου θεωρείτε επιχείρημα γιατι όχι για τη δική μου;

Δηλαδή θα ψωνίζεις οπλα ανώνυμα με το Apple Pay γιατι θα εμπλακεί το ονομα της Goldman Sachs, και δεν είναι τράπεζα της γειτονιάς. Και εσυ και καθένας με Apple Pay, γιατι ντάξει, η Goldman Sachs φροντίζει τα παιδιά της, και όλοι όσοι αποφασίσουν να ψωνίσουν κάτι με Apple Pay, θα είναι μεγαλοκαρχαρίες, σας αυτούς που προστατεύουν ολες οι τράπεζες, είτε τις λένε Goldman Sachs είτε AEGEAN BALTIC BANK .

Περιμένω την πρώτη σου ανώνυμη αγορά με το Apple Pay για να μου αποδείξεις πόσο λάθος είμαι.

Επίσης ναι, θα ήθελα ένα δημοσιεύμα που η Sachs έχει κολλήσει έρευνα για την αγορά ηρωίνης ενός μεροκαματιάρη μέσω τραπεζικής "ανώνυμης" κατάθεσης. Δεν θα χρειαστώ δεύτερο, ένα θα με πείσει.

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Αν για την περίπτωση σου θεωρείτε επιχείρημα γιατι όχι για τη δική μου;

Δηλαδή θα ψωνίζεις οπλα ανώνυμα με το Apple Pay γιατι θα εμπλακεί το ονομα της Goldman Sachs, και δεν είναι τράπεζα της γειτονιάς. Και εσυ και καθένας με Apple Pay, γιατι ντάξει, η Goldman Sachs φροντίζει τα παιδιά της, και όλοι όσοι αποφασίσουν να ψωνίσουν κάτι με Apple Pay, θα είναι μεγαλοκαρχαρίες, σας αυτούς που προστατεύουν ολες οι τράπεζες, είτε τις λένε Goldman Sachs είτε AEGEAN BALTIC BANK .

Περιμένω την πρώτη σου ανώνυμη αγορά με το Apple Pay για να μου αποδείξεις πόσο λάθος είμαι.

Ανώνυμες αγορές γίνονται με άλλους τρόπους ...

Είπαμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να έχεις πρόσβαση στους λογαριασμούς της Goldman Sachs, όχι ότι αγορές εκεί γίνονται ανώνυμα.

Αλλα εσυ όπως πάντα σε κάθε θέμα με Apple αρχίζεις και γράφεις ιστορίες για άγριους...

Περιμενε .....να δεις αν έρχομαι.....

Δημοσ.

Εγώ σε κάθε θέμα Apple γράφω ιστορίες για αγρίους. Για στείλε κάνα λινκ να τα δω και εγώ. Και όταν λες για άγριους; όπως το ότι θα κάνω ανώνυμες προς τις τράπεζες συναλλαγές; 

Αν διαφωνείς μόνο για να διαφωνείς επειδή ο τίτλος γράφει Apple και ειδικά τη στιγμή που δεν αναφέρω ΚΑΝ την Apple λέει πολλά.

Εγώ είπα ότι οι συναλλαγές δεν θα είναι ανώνυμες στην τράπεζα γιατί δε θα μπορούσαν να είναι. 

Εσύ έγραψες 400 λέξεις για να μου απαντήσεις ότι εδώ δίκιο. Δε σε βλέπω να ερχεσαι, γενικά δε σε βλέπω, θα'ναι που' σαι "αθεατος" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, papp0us είπε

Εγώ σε κάθε θέμα Apple γράφω ιστορίες για αγρίους. Για στείλε κάνα λινκ να τα δω και εγώ. Και όταν λες για άγριους; όπως το ότι θα κάνω ανώνυμες προς τις τράπεζες συναλλαγές; 

Αν διαφωνείς μόνο για να διαφωνείς επειδή ο τίτλος γράφει Apple και ειδικά τη στιγμή που δεν αναφέρω ΚΑΝ την Apple λέει πολλά.

Εγώ είπα ότι οι συναλλαγές δεν θα είναι ανώνυμες στην τράπεζα γιατί δε θα μπορούσαν να είναι. 

Εσύ έγραψες 400 λέξεις για να μου απαντήσεις ότι εδώ δίκιο. Δε σε βλέπω να ερχεσαι, γενικά δε σε βλέπω, θα'ναι που' σαι "αθεατος" 

Τα προσωπικά δεδομένα δεν θα είναι εμφανή παρά μόνο σε σένα και την τράπεζα. Η οποία τράπεζα φημίζεται για την προστασία που προσφέρει ακόμα και σε εγκληματίες. Ξαναδιάβασε την είδηση και μην γράφεις ιστορίες κολλώντας σε μια λέξη που στην τελική μπορεί και να ισχύει αν οι συναλλαγές από την τράπεζα είναι εκατομμύρια και δεν πρόκειται να κοιτάξει την δικιά σου περίπτωση κανένας. Σαν να είναι πραγματικά ανώνυμη συναλλαγή.

Οταν λέω ότι έχεις μπερδέψει την τράπεζα της γειτονιάς σου με την Goldman Sachs κυριολεκτω.

υγ. Γράφε πιο ήρεμα και μην πουλάς εξυπνάδα. Είναι γνωστό ότι σε τσαντίζει η Apple αλλά μην το δείχνεις τόσο έντονα...

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 2
Δημοσ.

Εσύ έχεις μπερδέψει τους καρχαρίες που προστατεύουν όλες οι τράπεζες με την Σουλα και τον Κυριάκο με το iPhone, όχι εγώ.

Η τράπεζα έχει (αν έχει) τη φήμη ότι προστατεύει μόνο εγκλήματιες. Δεν υπάρχει λόγος να προστατεύσει οποιονδήποτε άλλο 

Ουτε στην Πειραιώς κοιτάει κάνεις τις συναλλαγές μου, δεν υπάρχει λόγος, για αυτό.

Δεν υπάρχουν ανώνυμες η μη καταγεγραμενες συναλλαγές για το τραπεζικό σύστημα. Τέλος, τα υπόλοιπα τα λες και τα ακούς μόνος σου. Αυτό είπα, αυτό υποστηρίζω. Αν έχεις ένδειξη για το αντίθετό είμαι όλος αυτιά. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Εσύ έχεις μπερδέψει τους καρχαρίες που προστατεύουν όλες οι τράπεζες με την Σουλα και τον Κυριάκο με το iPhone, όχι εγώ.

Η τράπεζα έχει (αν έχει) τη φήμη ότι προστατεύει μόνο εγκλήματιες. Δεν υπάρχει λόγος να προστατεύσει οποιονδήποτε άλλο 

Ουτε στην Πειραιώς κοιτάει κάνεις τις συναλλαγές μου, δεν υπάρχει λόγος, για αυτό.

Δεν υπάρχουν ανώνυμες η μη καταγεγραμενες συναλλαγές για το τραπεζικό σύστημα. Τέλος, τα υπόλοιπα τα λες και τα ακούς μόνος σου. Αυτό είπα, αυτό υποστηρίζω. Αν έχεις ένδειξη για το αντίθετό είμαι όλος αυτιά. 

Ξαναδιάβασε το άρθρο. Οι συναλλαγές θα είναι καταγεγραμμένες στην τράπεζα και την συσκευή σου η οποία είναι κρυπτογραφημένη. Τώρα αν η τράπεζα αποκαλύψει το όνομα των συναλλαγών είναι άλλο θέμα. Ως τότε μπορούν να χαρακτηρίζονται ανώνυμες. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό τότε λυπάμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα προσπάθεια, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι πάροχοι για τέτοιες υπηρεσίες με έμφαση στην ιδιωτικότητα.

Δημοσ.

Την είδε Revolut ή μου φαίνεται ;

Αν ισχύει μόνο για τα τελευταια μοντέλα διετίας και όχιγια όσα έχουν NFC , να το βράσω !

Δημοσ.

Θα δούμε άραγε τέτοιες κάρτες και στην Ελλάδα και πως θα ανεβάζεις χρήματα στην κάρτα; Μέσα από δωροκάρτες που έχει σε καταστήματα;

Δημοσ.

Λοιπον ας κραταμε μικρο καλαθι 

Ετσι και το ECG το βγαλανε με τυμπανοκρουσιες και τελικα ειναι μονο για USA 

ακομα...

Για μενα ειναι πολυ καλο νεο , αν βγει , λεω αν βγει και για την χωρα μας αυτη η καρτα , γιατι δεν εχει πανω νουμερο,  CCV, για θεματα ασφαλειας 

Τωρα αν το κανουν και οι δικες μας τραπεζες θα ειναι για το καλο ολων μας 

Ηδη δουλευω με καρτα στο  wallet (Monese) και ειναι τρομερη ευκολια 

Αλλα πιστευω οτι στις 40 χωρες δεν θα ειμαστε μεσα αν υπολογισουμε το αγοραστικο κοινο που εχουμε 

Το ανεβασμα θα γινεται με εμβασμα απο την δικη μας καρτα σε αυτην με μια επιβαρυνση γυρω στο 1 ευρω πιστευω οπως τωρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...