mad-proffessor Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Λύσεις υπάρχουν για να δημιουργήσεις δικιά σου εταιρεία. Μπορείς να κάνεις μια εταιρεία με έδρα το σπίτι σου, υπάρχουν και προγράμματα επιδότησης κτλ αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή π.χ θα είναι βιώσιμη ή κ το κεφάλαιο κίνησης που θα χρειαστείς στην αρχή θα το χάσεις; Θα έχεις πελατεία ή απλά θα ελπίζεις να αποκτήσεις; Θα καλύπτεις τα ένσημα σου και τις εισφορές σου, το μισθό σου;
The_Judas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Με μοναδικό κεφάλαιό σου το μηνιάτικο από τους γονείς σου και χωρίς να έχεις καν λογιστή θα κάνεις eshop; 1
ZaHe3rGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Στις 26/3/2019 στις 6:49 ΠΜ, invisiblesurfer είπε Ξεκίνησε το και μην ασχολείσαι με το φορολογικό. Αν έχεις τζίρους (αν καταφέρεις να βρεις πελάτες δηλαδή), θα πληρώσεις τον φόρο που αναλογεί. Αν με το καλό μεγαλώσει η εταιρεία σου μπορείς να σκεφτείς μεταφορά έδρας αλλά αυτό είναι για το μέλλον. Καλή αρχή Το σκέφτηκα η αλήθεια είναι,αλλά ζούμε στην Ελλάδα και το φοβάμαι λιγάκι. Επίσης έχω και τον πατέρα μου ο οποίος πάντα ήταν 100% νόμιμος πολίτης σε όλα και απλά θα είναι κατηγορηματικά κάθετος σε αυτό...ΑΝ δεν τα τακτοποιήσω ΟΛΑ, απλώς με τον τρόπο του θα με εμποδίσει. Στις 26/3/2019 στις 9:45 ΠΜ, Inuyasha είπε Έγραψε ότι σκέφτηκε απλά χωρίς να τον νοιάζει τι συνέπειες μπορεί να έχει αν πιάσουν τον φίλο που άνοιξε το θέμα Αν θες να είσαι 100 νόμιμος θέλει έναρξη επιχηρησης, κτλ κτλ, εκτωση σαν φοιτητής από όσο ξέρω δεν υπάρχει να ξέρεις ότι όπως είναι η Ελλάδα αυτή την στιγμή απλά το ξεχνάς αν θες ανταγωνιστικες τιμές δεν θα μπορείς να της έχεις αν υπολογίσεις όλα τα έξοδα που θα έχει η επιχηρηση (που ένα αρκετά μεγάλο μέρος από τα έξοδα θα πρέπει να τα πληρώνεις βγάλεις δεν βγάλεις κέρδος) Χονδρικά για κάθε 10 ευρώ κέρδος κάτι παραπάνω από τα μισά θα φεύγουν στα έξοδα της επιχηρησης Το γνωρίζω φίλτατε, ήδη το έχω λάβει υπόψιν στα "μηνάτικά" μου αυτό. Στις 26/3/2019 στις 2:35 ΜΜ, bilya είπε αντί να ανοίξεις μαγαζί γιατί δεν πας να δουλέψεις. Ξέρεις δεν είναι κακό να είσαι υπάλληλος. + θα καταλάβεις πως λειτουργεί κ μια επιχείρηση κ θα πέσεις απο το συνεφακι που είσαι Φίλτατε ενημερώνω το εξής: Έχω βρεθεί υπάλληλος σε κατάστημα στο παρελθόν για 2 μήνες. Δυστυχώς με εκμεταλλεύτηκαν έξυπνα τότε & ουσιαστικά μου βγήκε το λάδι για 80 ΕΥΡΩ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΜΗΝΩΝ. Φυσικά αυτό δεν με αποθαρρύνει από το να ψάξω και πίστεψέ με κ αυτό το ψάχνω. ΜΑ έλα που δεν βρίσκω κάτι το οποίο να δίνει εισόδημα ώστε να κοιμάμαι λίγο πιο ήσυχος τα βράδια... Στις 26/3/2019 στις 6:08 ΜΜ, bilya είπε μάλλον δεν διάβασες καλά το μνμ του ts. χώρια οπως λέει κ κάποιος παραπάνω είναι στο 2ο εξάμηνο, μιλάει για επιχείρηση με τριγωνικές συναλλαγές! Το πιο πιθανό είναι να τους έμαθαν τι είναι οι τριγωνικές συναλλαγές στο πανεπιστήμιο κ νομίζει οτι είναι απλό κ κερδοφόρο. Αλλά κ απλό eshop να άνοιγε τι διάφορα εχει με τα τόσα που ανοιγοκλείνουν? Δεν έμαθα τι σημαίνει τριγωνικές συναλλαγές σε κανένα πανεπιστήμιο.Επίσης δεν έχω καμία ονείρωξη ότι το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι κερδοφόρο. Επίσης μιλάω για ηλ.κατάστημα σε συμφωνίες με τρίτους (δεν θα έχω εμπόρευμα). Τέλος ακριβώς εκεί προσπαθώ να εστιάσω έτσι ώστε να ενημερωθώ, αν υπάρχουν διαφορές με κάποια φυσική επιχείρηση οι εν λόγω "εικονικές". - e-shops. ΕΠΙΣΗΣ ζητώ συγγνώμη που απαντώ άκυρες ώρες παιδιά, έχω και άλλες υποχρεώσεις...
bilya Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, ZaHe3rGR είπε Το σκέφτηκα η αλήθεια είναι,αλλά ζούμε στην Ελλάδα και το φοβάμαι λιγάκι. Επίσης έχω και τον πατέρα μου ο οποίος πάντα ήταν 100% νόμιμος πολίτης σε όλα και απλά θα είναι κατηγορηματικά κάθετος σε αυτό...ΑΝ δεν τα τακτοποιήσω ΟΛΑ, απλώς με τον τρόπο του θα με εμποδίσει. Το γνωρίζω φίλτατε, ήδη το έχω λάβει υπόψιν στα "μηνάτικά" μου αυτό. Φίλτατε ενημερώνω το εξής: Έχω βρεθεί υπάλληλος σε κατάστημα στο παρελθόν για 2 μήνες. Δυστυχώς με εκμεταλλεύτηκαν έξυπνα τότε & ουσιαστικά μου βγήκε το λάδι για 80 ΕΥΡΩ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΜΗΝΩΝ. Φυσικά αυτό δεν με αποθαρρύνει από το να ψάξω και πίστεψέ με κ αυτό το ψάχνω. ΜΑ έλα που δεν βρίσκω κάτι το οποίο να δίνει εισόδημα ώστε να κοιμάμαι λίγο πιο ήσυχος τα βράδια... Δεν έμαθα τι σημαίνει τριγωνικές συναλλαγές σε κανένα πανεπιστήμιο.Επίσης δεν έχω καμία ονείρωξη ότι το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι κερδοφόρο. Επίσης μιλάω για ηλ.κατάστημα σε συμφωνίες με τρίτους (δεν θα έχω εμπόρευμα). Τέλος ακριβώς εκεί προσπαθώ να εστιάσω έτσι ώστε να ενημερωθώ, αν υπάρχουν διαφορές με κάποια φυσική επιχείρηση οι εν λόγω "εικονικές". - e-shops. ΕΠΙΣΗΣ ζητώ συγγνώμη που απαντώ άκυρες ώρες παιδιά, έχω και άλλες υποχρεώσεις... Για να κάνεις συμφωνίες με τρίτους κ χωρίς εμπόρευμα στοκ μάλιστα πρέπει να χεις αρκετό κεφάλαιο ή να σαι τεράστιο όνομα. Κ eshop να ανοίξεις κ το λειτουργείς απιτι σου, πρέπει να χεις στοκ ετσι ώστε να πετυχαίνεις καλύτερες τιμές με τους εμπόρους. Υπάρχει λόγος που κλείνουν τέτοια μαγαζιά συνέχεια. Τελος επειδή ετυχε ενας κ σε εκμεταλλεύτηκε δεν χάθηκε ο κόσμος. Ολα μαθήματα είναι. Στον επόμενο θα ξέρεις. Επίσης αν εισαι επιλεκτικός στις δουλειές δεν θα βρεις εύκολα. Δλδ δεν παω σε καφετέρια, εστιατόριο κτλπ.
29gk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, bilya είπε Για να κάνεις συμφωνίες με τρίτους κ χωρίς εμπόρευμα στοκ μάλιστα πρέπει να χεις αρκετό κεφάλαιο ή να σαι τεράστιο όνομα. Κ eshop να ανοίξεις κ το λειτουργείς απιτι σου, πρέπει να χεις στοκ ετσι ώστε να πετυχαίνεις καλύτερες τιμές με τους εμπόρους. Υπάρχει λόγος που κλείνουν τέτοια μαγαζιά συνέχεια. Τελος επειδή ετυχε ενας κ σε εκμεταλλεύτηκε δεν χάθηκε ο κόσμος. Ολα μαθήματα είναι. Στον επόμενο θα ξέρεις. Επίσης αν εισαι επιλεκτικός στις δουλειές δεν θα βρεις εύκολα. Δλδ δεν παω σε καφετέρια, εστιατόριο κτλπ. Eιστε σιγουροι οτι η εφορια δεχεται τη λειτουργια εμπορικου καταστηματος, οπουδηποτε ειδους, σε κατοικια; Γνωριζετε κατι ή απλα υποθετετε;
bilya Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, 29gk είπε Eιστε σιγουροι οτι η εφορια δεχεται τη λειτουργια εμπορικου καταστηματος, οπουδηποτε ειδους, σε κατοικια; Γνωριζετε κατι ή απλα υποθετετε; υπόθεση κάνω για να καταλάβει ο ts οτι κ τόσο απλό (σπίτι & 1 pc) να ναι είναι δύσκολο αυτό που θέλει κ προϋποθέτει πάρα πολύ χρήμα κ γνωριμίες.
29gk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, bilya είπε υπόθεση κάνω για να καταλάβει ο ts οτι κ τόσο απλό (σπίτι & 1 pc) να ναι είναι δύσκολο αυτό που θέλει κ προϋποθέτει πάρα πολύ χρήμα κ γνωριμίες. Noμιζω ομως οτι σε τοσο σοβαρα θεματα, που εχουν να κανουν με πολλα λεφτα και παρε δωσε με το κρατος, και μαλιστα με το ελληνικο κρατος της αναρχιας και του "ετσι θελω" και του "για τοσα σε κοβω, φερτα μου αλλιως σου κατασχω" οι υποθεσεις καλο ειναι να λειπουν. Γενικα βεβαια και καταλαβαινοντας το πνευμα σου, ο φιλος καλο θα ηταν να βγαλει ενα business plan , να σιγουρευτει οτι ειναι κατα το δυνατον αξιολογο, αξιοπιστο και ικανο για εμπορικα ρισκα, μετα να συμβουλευτει εναν φοροτεχνικο και τελος να αποφασισει εαν τον παιρνει για ανοιγματα τετοιου ειδους, τωρα ή αργοτερα. Καθως εξω απο το χορο πολλα πραγματα φαινονται και ευκολα αλλα και παρα πολλα δεν διακρινονται καν.
ZaHe3rGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Πάντως σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, με κατατοπίσατε αρκετά και μπορώ να πω ότι έμαθα και μικρές λεπτομέρειες που δεν γνώριζα. Αύριο έχει συνέντευξη για δουλειά (ναι με πήραν από ένα γραφείο ενός γνωστού μου). Οπότε ευελπιστώ να πιάσω την εν λόγω ευκαιρία και το βλέπω για το εγχείρημα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
arianosfc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, bilya είπε υπόθεση κάνω για να καταλάβει ο ts οτι κ τόσο απλό (σπίτι & 1 pc) να ναι είναι δύσκολο αυτό που θέλει κ προϋποθέτει πάρα πολύ χρήμα κ γνωριμίες. Δεν μπορείς να δηλώσεις το σπίτι σου σαν εμπορικό χώρο. Θέλει τουλάχιστον μια αποθήκη να έχεις νοικιασμένη για να ξεκινήσεις κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου
EcoBill Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Στις 28/3/2019 στις 2:53 ΜΜ, ZaHe3rGR είπε Πάντως σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, με κατατοπίσατε αρκετά και μπορώ να πω ότι έμαθα και μικρές λεπτομέρειες που δεν γνώριζα. Αύριο έχει συνέντευξη για δουλειά (ναι με πήραν από ένα γραφείο ενός γνωστού μου). Οπότε ευελπιστώ να πιάσω την εν λόγω ευκαιρία και το βλέπω για το εγχείρημα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. να σε ρωτησω πως παει η ζωη σου τωρα ?😂 τι εκανες τελικα 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, EcoBill είπε να σε ρωτησω πως παει η ζωη σου τωρα ?😂 Κακος ανθρωπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα