therock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ξερει κανεις, αν βαλεις το mail σου στα στοιχεια καρτελας, αν στελνονται μετα ηλεκτρονικα τα τιμολογια-ειδοποιητηρια του ΕΦΚΑ? Πολλες φορες ξεχναω να μπω στην πλατφορμα στο τελος του μηνα, και θελω να μου ρχονται στο Mail Μου οταν τα κεδιδουν
guido Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, therock είπε Ξερει κανεις, αν βαλεις το mail σου στα στοιχεια καρτελας, αν στελνονται μετα ηλεκτρονικα τα τιμολογια-ειδοποιητηρια του ΕΦΚΑ? Πολλες φορες ξεχναω να μπω στην πλατφορμα στο τελος του μηνα, και θελω να μου ρχονται στο Mail Μου οταν τα κεδιδουν πλεον ειμαι στο αρθρο 9, οποτε τα πληρωνει ο εργοδοτης, αλλα δεν θυμάμαι πέρσι να μου έρχεται τίποτα. βάλε ενα reminder και εσυ π.χ σε κανα google keep. Το βάζεις μια φορά, επιλέγεις να "βαράει" κάθε μήνα και ξεμπερδεύεις. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από guido
therock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μα δεν λυνεται ετσι το προβλημα. Αυτο το μηνα εβαλα ειδοποιηση 25 μπηκα δεν βγαλαν τιποτα. Ακομα και οι ιδιοι οποτε το θυμουνται τα εκδιδουν. Και αντε μπες με κωδικους αντε στη καρτελα αντε να το κατεβασεις. 13 βηματα και παιζει να μη το χουν βγαλει Ενω με ειδοποιηση οποτε εκδοθει κατευθειαν στελνεται σε mail και με ενα κουμπι το ανοιγεις απο κινητο Αν καποιος εχει δηλωσει email και του ρχεται ας μας ενημερωσει να φυγει μια αχρηστη εννοια απο το κεφαλι μου
guido Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) καλα τα λες εσυ αλλα... εγω μπαινω και τσεκαρω ΕΦΚΑ, αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ απο το '12 και από αυτό το μήνα και εκκαθάριση του ΕΤΕΑΕΠ. ολα τα παραπανω για ασφαλιση παρε και λίγο ΕΤΕΑΕΠ να γελάσεις. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από guido
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, therock είπε Μα δεν λυνεται ετσι το προβλημα. Αυτο το μηνα εβαλα ειδοποιηση 25 μπηκα δεν βγαλαν τιποτα. Ακομα και οι ιδιοι οποτε το θυμουνται τα εκδιδουν. Και αντε μπες με κωδικους αντε στη καρτελα αντε να το κατεβασεις. 13 βηματα και παιζει να μη το χουν βγαλει Ενω με ειδοποιηση οποτε εκδοθει κατευθειαν στελνεται σε mail και με ενα κουμπι το ανοιγεις απο κινητο Αν καποιος εχει δηλωσει email και του ρχεται ας μας ενημερωσει να φυγει μια αχρηστη εννοια απο το κεφαλι μου Νομίζω πως δε στέλνουν τπτ. Το ίδιο σκ@τ@ με την εφορία. Ειχα βάλει πάγια εντολή από την τράπεζα κια πληρώνεται κανονικά. Ενα παλιότερο όμως υπόλοιπο ενός μηνός απλά έμενε εκεί χωρίς να ειδοποιηθώ ποτέ. Το ανακαλύψαμε (η σύζυγος) όταν πήγε αυτοπροσώπως στο ταμείο.....
therock Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Με λιγα λογια θα συνεχιζουμε να ξεχνιομαστε και να ψαχνομαστε 2
therock Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Παντως ακομα και μεχρι σημερα τιμολογιο δεν εχουν βγαλει. Αλλα στις εισφορες μου εμφανισε σημερα την οφειλη του μηνα. Περαιτερω παρατηρω -Για πρωτη φορα αυξηση του μηνιαις εισοφορας ΕΦΚΑ. Ανακοινωσαν αυξησεις η αναπροσαρμογες? -Απο τις αρχες του μηνα μου γραφει κατασταση Ανασφαλιστος, ενω εχω πληρωσει ολες τις εισφορες. Τι κολληματα εχει φαει παλι το συστημα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα