Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την "Αποθήκευση στα εισερχόμενα" στο inbox. Επειδή το inbox θα καταργηθεί θέλω να τα μεταφέρω στο gmail. Έφτιαξα νέα κατηγορία στο inbox/gmail και μετέφερα πολλά από αυτά (στο inbox κλικ στις 3 τελείες και επιλογή της κατηγορίας). Όμως φαίνονται μόνο στο inbox (στην καινούρια κατηγορία) και όχι στο gmail. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το θέμα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ather είπε

Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την "Αποθήκευση στα εισερχόμενα" στο inbox. Επειδή το inbox θα καταργηθεί θέλω να τα μεταφέρω στο gmail. Έφτιαξα νέα κατηγορία στο inbox/gmail και μετέφερα πολλά από αυτά (στο inbox κλικ στις 3 τελείες και επιλογή της κατηγορίας). Όμως φαίνονται μόνο στο inbox (στην καινούρια κατηγορία) και όχι στο gmail. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το θέμα;

Δεν κατάλαβα τίποτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, kormos είπε

Δεν κατάλαβα τίποτα...

Για να δοκιμάσω άλλη μία φορά.

Χρησιμοποιώ την υπηρεσία inbox της google για τα email μου.

Η υπηρεσία έχει μία λειτουργία που σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις διάφορους συνδέσμους (links), με πολύ απλό τρόπο, στα email σου. Το label όπου  αποθηκεύονται τα links λέγονται "αποθηκευμένα". Αυτό λειτουργεί ως εξής. Έστω ότι έχεις αποθηκεύσει ένα ενδιαφέρον άρθρο. Μπορείς να το ξαναβρείς κάνοντας απλά αναζήτηση στα email σου με τον τίτλο του. πχ "Νέα θεραπεία για το Αλτσχάιμερ" 

Το label "αποθηκευμένα" που υπάρχει στο inbox δε φαίνεται στο gmail. Το οποίο σημαίνει ότι μόλις καταργηθεί το inbox (τέλη Μαρτίου) θα χάσω τους συνδέσμους μου. Έχει δοκιμάσει κανείς να τα μεταφέρει με εύκολο τρόπο επιτυχώς στο gmail;

Επεξ/σία από Ather
Δημοσ.

Το έψαξα. Δεν υπάρχει τρόπος. Αυτό που μπορεί κανείς να κάνει (αν το χρειαστεί), είναι αν αποθηκεύσει τους συνδέσμους σε html αρχείο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ather είπε

Για να δοκιμάσω άλλη μία φορά.

Χρησιμοποιώ την υπηρεσία inbox της google για τα email μου.

Η υπηρεσία έχει μία λειτουργία που σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις διάφορους συνδέσμους (links), με πολύ απλό τρόπο, στα email σου. Το label όπου  αποθηκεύονται τα links λέγονται "αποθηκευμένα". Αυτό λειτουργεί ως εξής. Έστω ότι έχεις αποθηκεύσει ένα ενδιαφέρον άρθρο. Μπορείς να το ξαναβρείς κάνοντας απλά αναζήτηση στα email σου με τον τίτλο του. πχ "Νέα θεραπεία για το Αλτσχάιμερ" 

Το label "αποθηκευμένα" που υπάρχει στο inbox δε φαίνεται στο gmail. Το οποίο σημαίνει ότι μόλις καταργηθεί το inbox (τέλη Μαρτίου) θα χάσω τους συνδέσμους μου. Έχει δοκιμάσει κανείς να τα μεταφέρει με εύκολο τρόπο επιτυχώς στο gmail;

Για να είμαι ειλικρινής, όχι δεν γνώριζα γι αυτή την υπηρεσία και γι αυτό δεν καταλάβαινα ακριβώς τι εννοούσες.

Θενξ για την πληροφορία.

26 λεπτά πριν, Ather είπε

Το έψαξα. Δεν υπάρχει τρόπος. Αυτό που μπορεί κανείς να κάνει (αν το χρειαστεί), είναι αν αποθηκεύσει τους συνδέσμους σε html αρχείο.

Με μια γρήγορη μάτια εκ των υστέρων που έκανα, διαβάζω παντού πως ήταν απλά μια πειραματική υπηρεσία.

Που σημαίνει πως σίγουρα θα είχε ημερομηνία λήξης!!!

Οπότε προσωπικά δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να κάνω τεστ για την οποιαδήποτε εταιρεία...

Τώρα επι της ουσίας μιας και το κοιτάξεις και εσυ όπως λες, μάλλον ξεκινάς manual backup...

ή τ αποχαιρετάς :) 

Δημοσ.

Δεν περίμενε κανείς να το κόψουν. Λειτουργούσε άψογα. Ειδικά η λειτουργία της αποθήκευσης. Έκανα manual backup πάντως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ather είπε

Δεν περίμενε κανείς να το κόψουν. Λειτουργούσε άψογα. Ειδικά η λειτουργία της αποθήκευσης. Έκανα manual backup πάντως.

Αφού άρθρα αναφέρουν πως ήταν πειραματική υπηρεσία, λογικό θα κοβόταν κάποια στιγμή :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...