stratosmixas7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το εξής: https://www.facebook.com/Sports-Storegr-434489767091391/ | Sports Store.gr τρομάρα τους... καθαρή περιπέτεια με το συγκεκριμένο Πρώτα απο όλα είχα φάει κόλλημα με ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια (τα nike air force 1 just do it / άσπρο χρώμα) και δν μπορούσα να τα βρω πουθενά, έτσι εκει που scrollara στο fb μου πετάγεται η συγκεκριμένη "εταιρεία" ο Θεός να την κάνει όπου πρόσφεραν το συγκεκριμένο παπούτσι ΜΟΝΟ 39.90 παναγία μου λέω θα τα παραγγείλω ούτως η άλλος τι έχω να χάσω 40 ευρώ είναι (ναι δν ήταν και 100 αυτό θέλω να πω). Προχωράω κανονικά στην παραγγελεία και ακολουθεί ο εξής διάλογος όπου συμφωνούμε οτι η τελική τιμή θα είναι στα 45 ευρώ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (θα καταλάβετε σε λίγο γιατί το τονίζω αυτό το μέρος - ιδού και το screenshot της συνομηλίας). Κι εδώ ξεκινάει το "καλό" της ιστορίας, όταν τα παρέλαβα έμεινα με το στόμα ανοιχτό! κυριολεκτικα... καταρχάς δεν ήταν γνήσια όπως υπόσχοταν η συγκεκριμένη εταιρεία, άθλια ποιότητα κατασκευής τα κορδόνια ριχμένα μεσα στο πάτο του παπουτσιού (τα οποια ΞΕΦΤΙΖΑΝ κιόλας!!), δεν θα ανφερθώ καν στο κουτί που τα φιλοξενούσε το οποίο οχι μόνο δεν ήταν του παπουτσιού αλλά ήταν απο άλλη μάρκα παπούτσια! Αφού επικοινώνησα κατευθείαν μαζί τους μέσω μυνημάτων από το fb μου είπε η υπάλληλος με την οποία δν εβγαζα καμία άκρη να καλέσω σε 3 μέρες (καθώς ερχόταν η παρέλαση της 25ης Μαρτίου) η οποία όταν της έστειλα φωτογραφίες απο τα γνήσια παπούτσια από την σελίδα της NIKE λέγοντας της πως στο πίσω μέρος του παπουτσιού το "JUST DO IT" είναι πορτοκαλί στο ένα παπούτσι και μαύρο στο άλλο εκείνη μου απάντησε οτι πρόκειται για 2 διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ - με μπλοκάρανε κιολας εκείνη την στιγμή). Αφού πήρα τηλέφωνο την Τρίτη το σήκωσε ένας κύριος ο οποίος όταν του είπα οτι τα παπούτσια που πουλάνε δεν είναι γνήσια μου απάντησε "γνώμη σας, εχω στείλει 200 παπούτσια και δν μου το έχει πει κανένας λέει (σιγά ρε λύκε της wallstreet επειχηρηματία) όταν συνέχια στην αντεπίθεση και του είπα οτι μου το επιβαιβέωσε κατάστημα της περιοχής μου και η ίδια η ΝΙΚΕ, το ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ, μάλιστα του είπα να του στείλω και το email που μου έστειλε η NIKE επιβαιβεωνοντάς μου το αλλά αρνήθηκε (καταλαβαίνωντας μάλλον με ποιόν είχε να κάνει..) έτσι αφού με άφησε να περιμένω για λίγο μου είπε οτι μπορεί να μου δώσει τα χρήματά μου πίσω αλλά μόνο τα 31 ευρώ απο τα 45!!! (έρχεται το EXPOSE) Αφού τον ρώτησα γιατί μου απάντησε ότι δεν πλήρωσα μεταφορικά και οτι ειναι 7 ευρώ αφότου ήρθαν σε εμένα και 7 για να πάνε πίσω σε αυτούς (δλδ 14 ευρώ) και ότι τα παπούτσια κόστιζαν 45 οχι 39.90 όπως έλεγε το post τους! Με λίγα λόγια καταλαβαίνετε τι έγινε...γι αυτό ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δν παραγγέλνουμε από ανύπαρκτες σελίδες στο fb εκτός αν έχουμε τσεκάρει πρώτα τι παίζει ή εκτός αν μας έχουν προμηθεύσει με το πλεονέκτημα "προβολή δέματος πριν την πληρωμή" , εγώ φυσικά το ζήτησα από το συγκεκριμένο "κατάστημα" και η απάντησή τους είναι προφανής <<δεν υποστηρίζουμε κάτι τετοιο>> ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΙΦΑΛΑΙΩΝΩΝΤΑΣ (και για όποιον δν κατάλαβε) ΜΑΚΡΙΑ από το Sports Store.gr !!! και γενικά από παρόμοιες "ψευδοεταιρείες". Υ.Γ: -πατήστε το link έχω φωτογραφίες από τα "ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ" παπούτσια τους... | LINK - https://imgur.com/a/vpJonMu - ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από stratosmixas7
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Σε αυτό το φουβου πρέπει να κυκλοφορούν πολλά θύματα 1
kormos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, stratosmixas7 είπε Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το εξής: https://www.facebook.com/Sports-Storegr-434489767091391/ | Sports Store.gr τρομάρα τους... καθαρή περιπέτεια με το συγκεκριμένο Πρώτα απο όλα είχα φάει κόλλημα με ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια (τα nike air force 1 just do it / άσπρο χρώμα) και δν μπορούσα να τα βρω πουθενά, έτσι εκει που scrollara στο fb μου πετάγεται η συγκεκριμένη "εταιρεία" ο Θεός να την κάνει όπου πρόσφεραν το συγκεκριμένο παπούτσι ΜΟΝΟ 39.90 παναγία μου λέω θα τα παραγγείλω ούτως η άλλος τι έχω να χάσω 40 ευρώ είναι (ναι δν ήταν και 100 αυτό θέλω να πω). Προχωράω κανονικά στην παραγγελεία και ακολουθεί ο εξής διάλογος όπου συμφωνούμε οτι η τελική τιμή θα είναι στα 45 ευρώ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (θα καταλάβετε σε λίγο γιατί το τονίζω αυτό το μέρος - ιδού και το screenshot της συνομηλίας). Κι εδώ ξεκινάει το "καλό" της ιστορίας, όταν τα παρέλαβα έμεινα με το στόμα ανοιχτό! κυριολεκτικα... καταρχάς δεν ήταν γνήσια όπως υπόσχοταν η συγκεκριμένη εταιρεία, άθλια ποιότητα κατασκευής τα κορδόνια ριχμένα μεσα στο πάτο του παπουτσιού (τα οποια ΞΕΦΤΙΖΑΝ κιόλας!!), δεν θα ανφερθώ καν στο κουτί που τα φιλοξενούσε το οποίο οχι μόνο δεν ήταν του παπουτσιού αλλά ήταν απο άλλη μάρκα παπούτσια! Αφού επικοινώνησα κατευθείαν μαζί τους μέσω μυνημάτων από το fb μου είπε η υπάλληλος με την οποία δν εβγαζα καμία άκρη να καλέσω σε 3 μέρες (καθώς ερχόταν η παρέλαση της 25ης Μαρτίου) η οποία όταν της έστειλα φωτογραφίες απο τα γνήσια παπούτσια από την σελίδα της NIKE λέγοντας της πως στο πίσω μέρος του παπουτσιού το "JUST DO IT" είναι πορτοκαλί στο ένα παπούτσι και μαύρο στο άλλο εκείνη μου απάντησε οτι πρόκειται για 2 διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ - με μπλοκάρανε κιολας εκείνη την στιγμή). Αφού πήρα τηλέφωνο την Τρίτη το σήκωσε ένας κύριος ο οποίος όταν του είπα οτι τα παπούτσια που πουλάνε δεν είναι γνήσια μου απάντησε "γνώμη σας, εχω στείλει 200 παπούτσια και δν μου το έχει πει κανένας λέει (σιγά ρε λύκε της wallstreet επειχηρηματία) όταν συνέχια στην αντεπίθεση και του είπα οτι μου το επιβαιβέωσε κατάστημα της περιοχής μου και η ίδια η ΝΙΚΕ, το ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ, μάλιστα του είπα να του στείλω και το email που μου έστειλε η NIKE επιβαιβεωνοντάς μου το αλλά αρνήθηκε (καταλαβαίνωντας μάλλον με ποιόν είχε να κάνει..) έτσι αφού με άφησε να περιμένω για λίγο μου είπε οτι μπορεί να μου δώσει τα χρήματά μου πίσω αλλά μόνο τα 31 ευρώ απο τα 45!!! (έρχεται το EXPOSE) Αφού τον ρώτησα γιατί μου απάντησε ότι δεν πλήρωσα μεταφορικά και οτι ειναι 7 ευρώ αφότου ήρθαν σε εμένα και 7 για να πάνε πίσω σε αυτούς (δλδ 14 ευρώ) και ότι τα παπούτσια κόστιζαν 45 οχι 39.90 όπως έλεγε το post τους! Με λίγα λόγια καταλαβαίνετε τι έγινε...γι αυτό ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δν παραγγέλνουμε από ανύπαρκτες σελίδες στο fb εκτός αν έχουμε τσεκάρει πρώτα τι παίζει ή εκτός αν μας έχουν προμηθεύσει με το πλεονέκτημα "προβολή δέματος πριν την πληρωμή" , εγώ φυσικά το ζήτησα από το συγκεκριμένο "κατάστημα" και η απάντησή τους είναι προφανής <<δεν υποστηρίζουμε κάτι τετοιο>> ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΙΦΑΛΑΙΩΝΩΝΤΑΣ (και για όποιον δν κατάλαβε) ΜΑΚΡΙΑ από το Sports Store.gr !!! και γενικά από παρόμοιες "ψευδοεταιρείες". Υ.Γ: -πατήστε το link έχω φωτογραφίες από τα "ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ" παπούτσια τους... | LINK - https://imgur.com/a/vpJonMu - ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!! Γιατί ασχολήθηκες; Αφού μόνος σου έγραψες «παναγία μου λέω θα τα παραγγείλω ούτως η άλλος τι έχω να χάσω 40 ευρώ είναι...» Άρα τι συζητάμε; Επίσης πόσο έξυπνος θα μπορούσες να είσαι που πίστευες ότι με 40€ θα μπορούσες να πάρεις το συγκεκριμένο παπούτσι που ήθελες όταν με τόσα αγοράζεις τις «σαγιονάρες» της Nike μόνο. Καλή τύχη, μη μασάς 😛 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Σε αυτό το φουβου πρέπει να κυκλοφορούν πολλά θύματα Γι αυτό επιβιώνουν
stratosmixas7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, kormos είπε Γιατί ασχολήθηκες; Αφού μόνος σου έγραψες «παναγία μου λέω θα τα παραγγείλω ούτως η άλλος τι έχω να χάσω 40 ευρώ είναι...» Άρα τι συζητάμε; Επίσης πόσο έξυπνος θα μπορούσες να είσαι που πίστευες ότι με 40€ θα μπορούσες να πάρεις το συγκεκριμένο παπούτσι που ήθελες όταν με τόσα αγοράζεις τις «σαγιονάρες» της Nike μόνο. Καλή τύχη, μη μασάς 😛 Γι αυτό επιβιώνουν δν ξρ γτ εκανα κτ τετοιο...
kormos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, stratosmixas7 είπε δν ξρ γτ εκανα κτ τετοιο... Καν τα δώρο τώρα ή κράτησε τα και να σου γίνει μάθημα! 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 οταν αγοαζεις κατι απο απρόσωπο καταστημα που ειναι στο FB και που πολλες φορες δεν δινουν αποδειξη τοτε πιθανοτατα να εξαπατηθεις..... χειροτερα και απο αγγελια ξερω γω..... δες το σαν εμπειρια για να μην σε πιάσουν ξανα κοτσο σε μελοντικεσ αλλαγες 1
Salvation81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 φορα πηρα μαιμου παπουτσια απο Αγ.Βαρβαρα οταν ειμουν 19 και σε 3 μηνες χαλασαν.......Αυτο το λεω γιατι μου κανει εντυπωση το ποσοι ψωνιζουν απο τετοια "μαγαζια" στο FB...... Ξερω οτι ο Ελληνας εχει το ψωνιο οποτε αν δεν μπορει να αγορασει αυθεντικο κατι θα το παρει μαιμου αλλα αυτο παραπαει.
kormos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε 1 φορα πηρα μαιμου παπουτσια απο Αγ.Βαρβαρα οταν ειμουν 19 και σε 3 μηνες χαλασαν.......Αυτο το λεω γιατι μου κανει εντυπωση το ποσοι ψωνιζουν απο τετοια "μαγαζια" στο FB...... Ξερω οτι ο Ελληνας εχει το ψωνιο οποτε αν δεν μπορει να αγορασει αυθεντικο κατι θα το παρει μαιμου αλλα αυτο παραπαει. Το πας άλλου.... δε θα ήταν καλό να ξεφύγουμε από το θέμα αλλά θα σου απαντήσω μόνο αυτό! Απο το μέρος που προανέφερες είχα πάρει 2 ζευγάρια, φορώντας τα τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα και απλά τα έχω ακόμα και το μόνο που έχουν πάθει είναι να «λιώσουν» οι σόλες από το περπάτημα κλπ. . Γενικά όπου δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα.... μακριά!
Salvation81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, kormos είπε Το πας άλλου.... δε θα ήταν καλό να ξεφύγουμε από το θέμα αλλά θα σου απαντήσω μόνο αυτό! Απο το μέρος που προανέφερες είχα πάρει 2 ζευγάρια, φορώντας τα τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα και απλά τα έχω ακόμα και το μόνο που έχουν πάθει είναι να «λιώσουν» οι σόλες από το περπάτημα κλπ. . Γενικά όπου δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα.... μακριά! Δεν το παω καθολου αλλου, ο κοσμος θελει και τα παθαινει, δεν ειναι τυχαιο που τετοια "μαγαζια" υπαρχουν εκατονταδες στο FB. Και περα απο το οτι θελουν και τα παθαινουν εχουν και ψευδαισθησεις οτι με το 1/5 του κοστους ισως να ειναι αυθεντικα. Οσο για τα παπουτσια δεν ξερω τι πηρες, εγω ειχα παρει εκεινα με τις σουστες που ειχε βγαλει η Nike και επειδη ηταν μαιμου οι σουστες αρχισαν να ξεκολανε στους 2 και κατι μηνες (στους 3 πλεον δεν φοριοντουσαν).
akis_tzev Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Χωρίς παρεξήγηση και μόνο που μπήκες στην διαδικασία να παραγγείλεις απο το fb παππούτσια υποτίθεται Nike,δεν παίρνει σχολιασμό.Καλά κάνεις και το αναφέρεις,αλλά πιστευω ο κόσμος γνωρίζει τι παίζει με τα δήθεν "καταστήματα" στο fb..Το ότι υπάρχει κόσμος που πιστευει ότι μπορεί να πάρει απο μια σελίδα στο fb,παππούτσια Nike στο 1/3 της τιμής τους,απλά με ξεπερνάει.Δεν το λέω με μορφή κραξίματος,απλά μου κάνει εντύπωση....
cons1985 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Το FB έχει γεμίσει απατεώνες που από το σαλόνι του σπιτιού τους πουλάνε τα πάντα και μάλιστα κονομάνε..... Ενα λαμόγιο στην οικοδομή που μένω έχει βάλει την γυναίκα και τον υιό του μπροστά και πουλάει κλαρινοAdidas. Βλέπετε παπούτσια που στην αγορά εχουν 200 ευρώ και στο FB 30... και πάτε και τα αγοράζετε... Κάποιοι βέβαια τα αγοράζουν εν γνώση τους και άλλους απλά δεν τους νοιάζει και έτσι αυτά τα παραμάγαζα επιβιώνουν....
bromiaris Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 26/3/2019 στις 8:12 ΜΜ, stratosmixas7 είπε πρόσφεραν το συγκεκριμένο παπούτσι ΜΟΝΟ 39.90 παναγία μου λέω θα τα παραγγείλω ούτως η άλλος τι έχω να χάσω 40 ευρώ είναι Από την στιγμή που δεν σε ένοιαζε αν θα έχανες τα 40 ευρώ σου στην περίπτωση που ήταν μαϊμού παπούτσια ή σε κορόιδευαν γενικότερα χωρίς να στείλουν κάτι, απορώ γιατί γκρινιάζεις…
Προτεινόμενες αναρτήσεις