titan1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, Είμαι ο πλειοδότης σε μια δημοπρασία στο ebay με κόστος 51 € από Γερμανία. Μετά από επικοινωνία, μου είπε ότι τα ταχυδρομικά είναι 16 € και να τον πληρώσω με Paypal. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Μέχρι τώρα αγόραζα μόνο με το buy it now το οποίο με οδηγούσε στο paypal με έτοιμο το ποσό. Εγώ απλά αποδεχόμουν την χρέωση. Την τελευταία παράγραφο την συμπλήρωσα για να καταλάβετε το βαθμό εξοικείωσής μου με το paypal Ευχαριστώ.
TechnoState Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 ....θα του ζητήσεις mail κ θα τα στείλεις απο το account σου στο pay pal?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μην πληρώσεις εκτός εβαυ. Οι αγορές είτε ειναι άμεσες ειτε με πλειστηριασμό εχουν την ίδια διαδικασία πληρωμής
titan1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν ολοκληρώθηκε η δημοπρασία είχε request total Αφού συνεννοηθήκαμε για τα ταχυδρομικά πρέπει να πληρώσω. Το email του είναι αυτό που επικοινωνούμε εντός ebay [email protected] ? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από titan1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Να το πω πάλι, δεν στελνεις χρηματα σε κανενα εμαιλ Πατας το κουμπι του εβαυ και πληρώνεις Τωρα μα εχεις κάνει διάφορες συνεννοήσεις εκτος εβαυ έχεις και το ρίσκο Καλή τύχη
TechnoState Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) .... επειδή έχω αγοράσει αλλά κ πουλήσει πράγματα στο ebay με αυτόν το τρόπο, σου λέω ότι δεν είναι όλοι οι πωλητές απατεώνες (σημαντικό εργαλείο το feedback του καθενός αλλά κ το περιεχόμενο των σχολίων) Σε κάποια προϊόντα (συνήθως ογκώδη, εύθραυστα ή προδηλωμένης αξίας) ίσως πρέπει να υπολογιστεί μεμονωμένα το έξοδο αποστολής (εξαρτάτε κατά πολύ εφόσον ο πωλητής στέλνει worldwide), οι φόροι, εκτελωνισμοι, ασφάλεια περιεχομενου-αν όλα τα αναλαμβάνει η μεταφορική η μέρος αυτών) Είχα αγοραστή οποίος ήθελε να παραλάβει αποκλειστικά με dhl, σχεδόν διπλάσια τιμή απ' ότι κόστιζε η ems (ΕΛΤΑ). Επίσης, σε άλλη περίπτωση στην ίδια τιμή μου κόστιζε να παραλάβω μέσω ΕΛΤΑ σε σχέση με την UPS από Οάχου (Χαβάη)!! Ο πωλητής με ενημέρωσε για μεταφορικές, τιμές κ τι περιελάμβανε κάθε επιλογή κ εγώ επέλεξα κ τον πλήρωσα στο mail του μέσω paypal. (Επίσης αν κάτι πάει στραβά, εννοείται πως έχεις το δικαίωμα του dispute όπως συμβαίνει με την αγορά εμπορευμάτων). Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από TechnoState
titan1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να το πω πάλι, δεν στελνεις χρηματα σε κανενα εμαιλ Πατας το κουμπι του εβαυ και πληρώνεις Τωρα μα εχεις κάνει διάφορες συνεννοήσεις εκτος εβαυ έχεις και το ρίσκο Καλή τύχη Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει άλλο κουμπί. Μόνο το κουμπί request total υπήρχε και οι συνεννοήσεις έγιναν μέσω ebay γιατί στη δημοπρασία έλεγε ότι μπορεί να μην το στέλνει Ελλάδα. Υπάρχει κάποιο κουμπί που δεν το βλέπω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα