cnmpadek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα μίνι τουρ στην Πελοπόννησο. Θα κατευθύνω με αμαξι από Χανιά κιθυρα όπου θα κάνω διαδρομή για 2η3 μέρες και από εκεί θα περάσω νεαπολη. Τι περιοχές μ. Προτείνετε? Προς τα ποια κατεύθυνση να κινηθώ.? Τελικός προορισμός είναι η Αθήνα ώστε να κατευθύνω στην πατρίδα μου στην βόρεια Ελλάδα
Iliaskrs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 27/3/2019 στις 12:14 ΜΜ, cnmpadek είπε Καλησπέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα μίνι τουρ στην Πελοπόννησο. Θα κατευθύνω με αμαξι από Χανιά κιθυρα όπου θα κάνω διαδρομή για 2η3 μέρες και από εκεί θα περάσω νεαπολη. Τι περιοχές μ. Προτείνετε? Προς τα ποια κατεύθυνση να κινηθώ.? Τελικός προορισμός είναι η Αθήνα ώστε να κατευθύνω στην πατρίδα μου στην βόρεια Ελλάδα Πότε σκέφτεσαι να έρθεις?Σε νοιάζουν τα τουριστικά μέρη?
kallair Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποια διαδρομη σκεφτεσαι να ακολουθησεις; η πελοποννησος ειναι τεραστια. Περα απο παρασταση στην επιδαυρο που για μενα ειναι must να πας, θα προτεινα να επισκεφτεις το 1ο ποδι της Πελοποννησου. Συγκεκριμενα Πηλο, παραλια Βοϊδοκοιλια και πιο σημαντικο απ ολα, ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ!!! Το Πολυλιμνιο ειναι απο τα πιο ομορφα μερη που εχω δει στην πελοποννησο.. Μαγευτικο και αξιζει ΣΙΓΟΥΡΑ μια επισκεψη. Αν εισαι θαραλλεος/α κ αντεχεις το κρυο νερο, μια βουτια στις λιμνες του πολυλιμνιου, επιβαλλεται. επισης, Ελαφονησος ειναι must προορισμος.. μαγευτικη παραλια Επισης στα Κυθηρα θα σου προτεινα να επισκεφτεις τα εξης μερη γτ αν καταλαβα καλα, θα πας τωρα που ειναι ακομα πιο χειμωνας: Καψαλι, μια βολτα στην Χωρα των κυθηρων (ειναι πολυ μικρη χωρα σε σχεση με αλλα νησια κ δεν εχει πολλα να κανεις), Αυλεμονας μαγευτικο μερος (μαζι με το καψαλι, ειναι τα πιο ζωντανα σημεια του νησιου, το καλοκαιρι τουλαχιστον), να πας στην Μονη των Μυρτιδιων να προσκυνησεις την Παναγια την Μυρτιδιωτισα, διπλα σχετικα ειναι ο Μυλοποταμος. εκει ειναι ο καταρακτης της Φονισας (επιβαλλεται επισκεψη) και φαγητο στον Πλατανο. Αγια πελαγια εχω ακουσει οτι ειναι ωραια αλλα εχω χρονια να παω και ειδικα χειμωνα, δεν εχω ιδεα τι παιζει. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από kallair
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα