Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1100-1200

Χρήση υπολογιστή : Gaming καθαρά, παιχνίδια όπως Fortnite, Apex

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Dell Alienware AW2518HF

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Θεσσαλονίκη
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Θα προτιμούσα να είναι από ένα κατάστημα. Έχω αγοράσει ήδη μια φορά από visionstudio και μάλλον καλύτερα να είναι από εκεί.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα ήθελα η συναρμολόγηση να γίνει στο κατάστημα
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμώ κάποιο.

Το PC προορίζεται για τον αδερφό μου και θα ήθελα να είναι αρκετά καλό ώστε αν θελήσει να μπορεί να κάνει μελλοντικά stream. Μια κάρτα γραφικών που έχω σταμπάρει και νομίζω θα πήγαινε γάντι είναι αυτή (http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=65054&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=5).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που ζητας δεν γινεται. Σε budget 850 ευρω (γιατι ειναι 350 η οθονη) να εχεις 500 ευρω καρτα ειναι αδυνατο. Το καλυτερο που βγαινει με αυτα τα λεφτα.

image.png.a1a4216cbb5fee9488df4e90b57aef8b.png

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, minas93 είπε

Μια κάρτα γραφικών που έχω σταμπάρει και νομίζω θα πήγαινε γάντι είναι αυτή (http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=65054&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=5).

Ναι και εγώ αυτή θα πρότεινα γι αυτό το budget (και με αυτή την οθόνη) αλλά αν θέλει να γλυτώσει κάτι μπορεί να πάει και σε αυτή https://www.skroutz.gr/s/16646653/Zotac-GeForce-RTX-2070-8GB-ZT-T20700E-10P.html

Για cpu προτείνω τον 2700 γιατί είναι πλέον σε καλή τιμή και είναι ιδανικότερος για streaming. Από visionstudio λοιπόν:

spacer.png

Tη ψύκτρα και τον δίσκο μπορεί να τα βάλει αργότερα αν δεν μπορεί να υπερβεί το budget.

Κάνει και ένα overclock @4-4,2GHz στη cpu (με τη νέα ψύκτρα) και κατεβάζει λίγο τα timings στη ram για να πάρει maximum απόδοση.

Φυσικά αν δεν βιάζεστε αξίζει να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι για τους νέους Ryzen 3ης γενιάς.

Επεξ/σία από tanasen01
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ακόμα δεν προβήκαμε σε κάποια αγορά, γιατί το σκεφτόμασταν το θέμα. Επειδή η οθόνη που έχουμε ήδη είναι στα 240hz και επειδή ο αδερφός μου θέλει όσο το δυνατόν καλύτερα fps στο fortnite, με budget γύρω στα 1350, μήπως θα ήταν φρόνιμο να κοιτάξουμε κάτι σε intel; Πάει η φάση καθαρά για gaming και το streaming έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Κάποιο σύστημα με i5 9600k δε θα έκανε τη διαφορά στο gaming;

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, minas93 είπε

Ακόμα δεν προβήκαμε σε κάποια αγορά, γιατί το σκεφτόμασταν το θέμα. Επειδή η οθόνη που έχουμε ήδη είναι στα 240hz και επειδή ο αδερφός μου θέλει όσο το δυνατόν καλύτερα fps στο fortnite, με budget γύρω στα 1350, μήπως θα ήταν φρόνιμο να κοιτάξουμε κάτι σε intel; Πάει η φάση καθαρά για gaming και το streaming έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Κάποιο σύστημα με i5 9600k δε θα έκανε τη διαφορά στο gaming;

Με τον 9600κ σε δεδόμενα μη streaming προφανώς και θα έχεις υψηλότερα fps κυριως σε single core based games πχ φορτναιτ οπως ειπες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, minas93 είπε

Καταρχας κανεις επεξεργαστης δεν θα σου δωσει 240 average στο fortnite. Αυτο σαν δεδομενο. Κατα δευτερον, εφοσον πας για οσο πιο ψηλα framerates φανταζομαι θα ριξεις τα settings στο low, οποτε δεν βρισκω το λογο να δωσεις 500+ ευρω για καρτα γραφικων.  Eνδεικτικα, η 1660ti χοντρικα βγαζει ~400-450 fps σε low 1080p. Η 2070 ειναι απλα overkill. 

Aν το μονο που θελει να κανει στο PC ειναι να παιζει fortnite σε οσο πιο ψηλα framerate πας σε 1660ti και 9600k με OC στα 5ghz+. Παντως προσωπικα 9600k ουτε σε εχθρο μου δεν θα προτεινα, καλυτερα ο 8700 o non - k. Ειδικα αν δεν κλοκαρις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Αμπλαουμπλας είπε

Καταρχας κανεις επεξεργαστης δεν θα σου δωσει 240 average στο fortnite. Αυτο σαν δεδομενο. Κατα δευτερον, εφοσον πας για οσο πιο ψηλα framerates φανταζομαι θα ριξεις τα settings στο low, οποτε δεν βρισκω το λογο να δωσεις 500+ ευρω για καρτα γραφικων.  Eνδεικτικα, η 1660ti χοντρικα βγαζει ~400-450 fps σε low 1080p. Η 2070 ειναι απλα overkill. 

Aν το μονο που θελει να κανει στο PC ειναι να παιζει fortnite σε οσο πιο ψηλα framerate πας σε 1660ti και 9600k με OC στα 5ghz+. Παντως προσωπικα 9600k ουτε σε εχθρο μου δεν θα προτεινα, καλυτερα ο 8700 o non - k. Ειδικα αν δεν κλοκαρις

o 8700 φαίνεται πολύ καλός. Φαντάζομαι αν θέλει στο μέλλον θα μπορούσε κι όλας να streamάρει αν θέλει με αυτόν. Για κάρτα έλεγα να πάρουμε κάτι καλό για να μείνει και για το μέλλον. Με αυτό το σκεπτικό η 2070 είχε αξία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, minas93 είπε

o 8700 φαίνεται πολύ καλός. Φαντάζομαι αν θέλει στο μέλλον θα μπορούσε κι όλας να streamάρει αν θέλει με αυτόν. Για κάρτα έλεγα να πάρουμε κάτι καλό για να μείνει και για το μέλλον. Με αυτό το σκεπτικό η 2070 είχε αξία.

Γενικα καρτες δεν "μενουν" στο μελλον. Καλυτερα να βαλει 250€ στην ακρη και να αλλαξει την 1660ti σε 3 χρονια με αυτα τα λεφτα παρα να παρει 2070 για να παιζει fortnite σε low. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...