Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν λίγες ημέρες έκανα μια αγορά cpu xeon απο το ebay και συγκεκριμένα από αυτή την αγγελία https://www.ebay.com/itm/Intel-Xeon-X5675-3-06GHz-12M-Cache-Hex-6-SIX-Core-Processor-LGA1366-SLBYL/123639633616?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 

ο λόγος που επέλεξα αυτη είναι ότι ο επεξεργαστής είναι από Αγγλία όπως γράφει στο item location  και όχι απο Κίνα  και έτσι δεν θα είχα πρόβλημα με τελωνεία κλπ. Πράγματι η αποστολή έγινε σχεδόν αμέσως από των πωλητή χωρίς να μου στείλει όμως tracking number. Σήμερα που του ζήτησα των αριθμό μου έδωσε μεν αλλά δείχνει να είναι αποστολή από Κίνα με Singapore Post. Δεδομένου ότι το ποσό είναι άνω των 22€ που περνάνε ατελώς οι πιθανότητες να το πιάσουν στο τελωνείο και να χρεωθώ επιπλέον έξοδα είναι σχεδόν σίγουρες. Το ερώτημα μου είναι εγώ τι μπορώ να κάνω από τη στιγμή που η αποστολή γίνετε από άλλο μέρος από αυτό που αναγράφετε και είναι αυτό που ήθελα να αποφύγω από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτο δεν το ειδες στο τελος;

Delivery:- Please allow between 1-5wks for delivery due to item being shipped from overseas

Με λιγα λογια δεν μπορεις να κανεις κατι, ο πωλητης ειναι ξεκαθαρος. Θα χρεωθεις σιγουρα γυρω στα 25ε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Delivery:- Please allow between 1-5wks for delivery due to item being shipped from overseas

Με λιγα λογια δεν μπορεις να κανεις κατι, ο πωλητης ειναι ξεκαθαρος. Θα χρεωθεις σιγουρα γυρω στα 25ε.

Θα προτεινα να μην εισαι τοσο απολυτος!

Στο listing γραφει ξεκαθαρα item location: Manchester,United Kingdom

Αυτο ειναι που μετραει και οχι η περιγραφη!

Εφοσον δεν ειναι στα χερια σου μεχρι την αναμενομενη ημερα παραδοσης(που λογικα δεν θα ειναι) του στελνεις μηνυμα και ζητας τα λεφτα σου πισω.

Και αν σου αρχισει τα παπατζιλικια του στυλ "περιμενε μερικες μερες κλπ" του το ξεκοβεις κατευθειαν λεγοντας οτι θα ανοιξεις case αναφεροντας οτι εστειλε απο κινα και οχι πο uk(εννοειται οτι αν επιμεινει θα το ανοιξεις το case)

Εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα

Το τελωνειο ειναι πολυ πιθανο να το γλυτωσεις αλλα τον πωλητη χτυπα τον και παρε τα λεφτα σου πισω σε καθε περιπτωση για να βαλει μυαλο!

Εννοειται οτι θα του βαλεις αρνητικοτατη πιστευω!

Επεξ/σία από dimitris_sal
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitris_sal είπε

Εφοσον δεν ειναι στα χερια σου μεχρι την αναμενομενη ημερα παραδοσης(που λογικα δεν θα ειναι) του στελνεις μηνυμα και ζητας τα λεφτα σου πισω.

Και αν σου αρχισει τα παπατζιλικια του στυλ "περιμενε μερικες μερες κλπ" του το ξεκοβεις κατευθειαν λεγοντας οτι θα ανοιξεις case αναφεροντας οτι εστειλε απο κινα και οχι πο uk(εννοειται οτι αν επιμεινει θα το ανοιξεις το case)

Το τελωνειο ειναι πολυ πιθανο να το γλυτωσεις αλλα τον πωλητη χτυπα τον και παρε τα λεφτα σου πισω.

Αν καποιος βαζει παραγγελια και δεν κοιταει την περιγραφη ειναι αξιος της μοιρας του. Απο την στιγμη που υπαρχει στην περιγραφη αυτο ο πωλητης ειναι καλλυμενος. Βεβαια αυτο θα το αποφασισει το PayPal.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αν καποιος βαζει παραγγελια και δεν κοιταει την περιγραφη ειναι αξιος της μοιρας του. Απο την στιγμη που υπαρχει στην περιγραφη αυτο ο πωλητης ειναι καλλυμενος. Βεβαια αυτο θα το αποφασισει το PayPal.

Το οτι πρεπει να κοιταμε την περιγραφη δεν αναιρει αυτο που εγραψα.

Το πεδιο item location εχει συγκεκριμενο λογο που υπαρχει και αυτος ειναι για να ενημερωνει ποια ειναι η τοποθεσια απο την οποια αποστελεται το αντικειμενο.

Ο πωλητης δεν ειναι καθολου καλυμενος και εχω δικο μου παραδειγμα οπου ο πωλητης εγραφε στο item location οτι στελνει απο Ισπανια και ειχε στειλει απο Κινα.

Προφανως κρατησα το αντικειμενο που ηρθε μετα απο 2-3 μηνες,πηρα τα λεφτα μου πισω και του εβαλα και αρνητικη

Δεν θυμαμαι αν πηγα μεσω ebay ή paypal αλλα δε νομιζω οτι εχει σημασια!

Επεξ/σία από dimitris_sal
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Το οτι πρεπει να κοιταμε την περιγραφη δεν αναιρει αυτο που εγραψα.

Το πεδιο item location εχει συγκεκριμενο λογο που υπαρχει και αυτος ειναι για να ενημερωνει ποια ειναι η τοποθεσια απο την οποια αποστελεται το αντικειμενο.

Ο πωλητης δεν ειναι καθολου καλυμενος και εχω δικο μου παραδειγμα οπου ο πωλητης εγραφε στο item location οτι στελνει απο Ισπανια και ειχε στειλει απο Κινα.

Προφανως κρατησα το αντικειμενο που ηρθε μετα απο 2-3 μηνες,πηρα τα λεφτα μου πισω και του εβαλα και αρνητικη

Δεν θυμαμαι αν πηγα μεσω ebay ή paypal αλλα δε νομιζω οτι εχει σημασια!

Ασ συμφωνησουμε στο οτι διαφωνουμε, αυτο που κανουν καποιοι και δεν διαβαζουν περιγραφες προιοντων εμενα μου φανταζει εξωγηινο και το λεω γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως βαριεται καποιος να σκρολλαρει λιγο κατω ωστε να δει πραγματα σχετικα με αυτο που θελει να αγορασει.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Καλημέρα αυτό μπορεί να ερμηνευθεί από εμένα ότι αυτός θα το παραλάβει από Κίνα και θα το στείλει από Αγγλία δεν είναι ξεκάθαρο.

8 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Το τελωνειο ειναι πολυ πιθανο να το γλυτωσεις αλλα τον πωλητη χτυπα τον και παρε τα λεφτα σου πισω σε καθε περιπτωση για να βαλει μυαλο!

Εννοειται οτι θα του βαλεις αρνητικοτατη πιστευω!

Σε σπάνια περίπτωση που έρθει εντός του χρόνου παράδοσης από Κίνα και μπλέξω με τελωνεία μπορώ να μην παραλάβω ισχυρίζομενος τη λάθος Χώρα αποστολής ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dj_aggelos είπε

Καλημέρα αυτό μπορεί να ερμηνευθεί από εμένα ότι αυτός θα το παραλάβει από Κίνα και θα το στείλει από Αγγλία δεν είναι ξεκάθαρο.

Σε σπάνια περίπτωση που έρθει εντός του χρόνου παράδοσης από Κίνα και μπλέξω με τελωνεία μπορώ να μην παραλάβω ισχυρίζομενος τη λάθος Χώρα αποστολής ?

Μα ειναι ξεκαθαρο, λεει Shipped Overseas που σημαινει ξεκαθαρα οτι αποστελεται το αντικειμενο απο αλλο μερος και οταν λεμε overseas (που μεταφραζεται σαν Υπερποντιος δλδ τεραστια αποσταση) αναφερομαστε σε μερη μακρινα (Ινδια, Ασια, Αμερικη, Αυστραλια).
Βεβαια εκανε λαθος ο τυπος και δεν το εγραψε σαν χωρα αποστολης εκει που επρεπε, ισως λογο αυτου να εχεις πατημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dj_aggelos είπε

Προτείνω να του στείλεις ενα μήνυμα απο τωρα και να τον ενημερώσεις οτι αν μπει στο τελωνείο θα πρέπει να σου πληρώσει αυτός οτι έξοδα προκύψουν

6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μα ειναι ξεκαθαρο, λεει Shipped Overseas που σημαινει ξεκαθαρα οτι αποστελεται το αντικειμενο απο αλλο μερος και οταν λεμε overseas (που μεταφραζεται σαν Υπερποντιος δλδ τεραστια αποσταση) αναφερομαστε σε μερη μακρινα (Ινδια, Ασια, Αμερικη, Αυστραλια).
Βεβαια εκανε λαθος ο τυπος και δεν το εγραψε σαν χωρα αποστολης εκει που επρεπε, ισως λογο αυτου να εχεις πατημα.

Είμαι της άποψης οτι οχι απλώς εχει πάτημα για case αλλα θα το κερδίσει και 100% (όπως έγραψα εχω δικό μου αντίστοιχο παράδειγμα) γιατι η χωρα αποστολής είναι αλλη απο αυτη που αναγράφεται στο listing

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αν έκανε λάθος στο item location τότε δεν θα είχε νόημα να το γράψει και σαν note προφανώς εκ του πονηρού λέει επίσημα ότι το προιόν είναι στην Αγγλία αλλά μετά πετάει και σαν note ότι θα έρθει από τη Κίνα ή από όπου αλλού.

Δημοσ.

Σκεφτείτε το εξής… να μπει τελωνείο η παραγγελία την ημέρα που το Ηνωμένο Βασίλειο βγει επίσημα από την ΕΕ…

Και να μην μπορείς να ισχυριστείς τίποτα γιατί και οι παραγγελίες από το ΗΒ θα υπόκεινται στους ίδιους ελέγχους με τις τρίτες χώρες…!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Προτείνω να του στείλεις ενα μήνυμα απο τωρα και να τον ενημερώσεις οτι αν μπει στο τελωνείο θα πρέπει να σου πληρώσει αυτός οτι έξοδα προκύψουν

Είμαι της άποψης οτι οχι απλώς εχει πάτημα για case αλλα θα το κερδίσει και 100% (όπως έγραψα εχω δικό μου αντίστοιχο παράδειγμα) γιατι η χωρα αποστολής είναι αλλη απο αυτη που αναγράφεται στο listing

Ισως, απλα ολο αυτο θα ειχε αποφευχθει αν σκρολλαρε μιση σελιδα ποιο κατω για να δει περιληψη προιοντος (που ας ειμαστε ρεαλιστες, μαλλον και εκανε αλλα δεν εδωσε βαση στο τι εγραφε ο πωλητης).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...