Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Πριν λίγο άνοιξε το σύστημα για υποβολή φορολογικών δηλώσεων

δωσε λινκ

Δημοσ.

το κοινωνικο μερισμα μου το βγαζει στο κουτι με το φορολογητεο εισοδημα ενω σε αλλον φορολογουμενο το εχει στα εισοδηματα που δεν φορολογουνται..

who knows?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eidikos33 είπε

το κοινωνικο μερισμα μου το βγαζει στο κουτι με το φορολογητεο εισοδημα ενω σε αλλον φορολογουμενο το εχει στα εισοδηματα που δεν φορολογουνται..

who knows?

κανονικα πρεπει να παει στον 781

Δημοσ.

Κοιταξα την δήλωση της πεθεράς μου (συνταξιούχος) δεν εχουν συμπληρωθεί αυτόματα τα ποσά κρατήσεων

Την δική μου θα την δώ το Μάϊο..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, prometheas είπε

Κοιταξα την δήλωση της πεθεράς μου (συνταξιούχος) δεν εχουν συμπληρωθεί αυτόματα τα ποσά κρατήσεων

Την δική μου θα την δώ το Μάϊο..

εμενα εχει συμπληρωθει πληρως

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα!έκανα την δήλωση του πάτερα μου και δεν του εμφάνισε εισόδημα από ενοίκια έκανα οριστική υποβολή υπάρχει τρόπος να μπορέσω να την τροποποιήσω ? ευχαριστώ 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dynamics είπε

καλησπέρα!έκανα την δήλωση του πάτερα μου και δεν του εμφάνισε εισόδημα από ενοίκια έκανα οριστική υποβολή υπάρχει τρόπος να μπορέσω να την τροποποιήσω ? ευχαριστώ 

Έχει εισόδημα από ενοίκια έκανες το ε2 το υπέβαλες και δεν σου το εμφάνισε μετά στο ε1?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Virus200 είπε

Έχει εισόδημα από ενοίκια έκανες το ε2 το υπέβαλες και δεν σου το εμφάνισε μετά στο ε1?

εκανα μλκ ;/ δεν εφτιαξα το ε2 πρωτα εφτιαξα το ε1 και εκανα οριστικη δεν ειμαι λογιστης και την πατησα 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dynamics είπε

εκανα μλκ ;/ δεν εφτιαξα το ε2 πρωτα εφτιαξα το ε1 και εκανα οριστικη δεν ειμαι λογιστης και την πατησα 

Πραγματικά δεν θέλω να φανω πικροχολος αλλά για αυτό υπάρχουν οι λογιστές και το κάθε επάγγελμα δεν ήμαστε όλοι για όλα στο λέω με  κάθε φιλική διάθεση. Δεν πειράζει έμαθες τώρα.

Θα περιμένεις να ανοίξουν σε λίγο καιρό οι τροποποιητικες να μπεις να φτιάξεις πρώτα το ε2 και μετά ξανά το ε1 θα βεβαιωθεί κανονικά μετά ο φόρος μην ανησυχείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...