Mr^Robot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Πρόσφατα αγόρασα μια Asus VG278Q, όλα ήσυχα και ωραία στην αρχή έως ότου ξεκίνησε ένα μικρό Random flickering να συμβαίνει στον Chrome και συγκεκριμένα στο YouTube. Μετά από πολλά install/unistall στους drivers με διαφορά version της κάρτας γραφικών το πρόβλημα έχει ελαχιστοποιηθει έως έναν βαθμό αν και παραμένει. Δεν το κάνει σε παιχνίδια. Ούτε σε επιφάνεια εργασίας Μονο στο Chrome, 2 φορές στην login screen τον Windows και 1 φορά στο Firefox και γενικά υπάρχει ένα θεμα όπου υπάρχει flash player Έχω μπει σε άπειρα φόρουμ έχω κάνει διάφορα settings. Το πρόβλημα παραμένει. Πολύς κόσμος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα χωρίς να έχει βρεθεί κάποια λύση μόνιμη! Άλλoi λένε έλυσαν το ζήτημα με κάποιο fix της Nvidia καθώς από οτι διαβάζω είναι θέμα driver. Άλλοι λένε ότι ίσως είναι το DP καλώδιο. Έχετε να προτείνετε κάποιο ποιοτικό; για να αποκλείσω κ αυτή τη πιθανότητα τουλάχιστον. Νομίζω εξάντλησα της πιθανότητες όσον αφορά το κομμάτι τ λογισμικού. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Mr^Robot
Dantε Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Εχεις ενεργοποιησει το vrr? Παντως ναι μπορει να ειναι και το καλωδιο.Τωρα καποιο συγκεκριμενα να σου πω δε ξερω.
Mr^Robot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν λες VRR ? Όπως το βλέπω εγω είναι 3 πράγματα. 1ο --> Κάποιο Driver bug 2o --> Καλώδιο DP 3o --> Monitor Πριν είχα ενα 24' μόνιτορ συνδεμενο με HDMI δεν είχα κανένα θέμα πότε σχετικό . Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Mr^Robot
Dantε Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 E αρκετα πιθανο οτι αυτο φταιει.Δοκιμασε με κλειστο.
Mr^Robot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Με Gsync κλειστό παλι τα ιδια . Τωρα δοκίμασα και ενα καλώδιο HDMI , προς το παρόν τα πράγματα ειναι φυσιολογικά άλλα όπως ήταν λογικό έπεσα στα 60hz. Εχω ανοίξει ticket σχετικά στην ASUS , αλλα ΜΕΧΡΙ να βρεθεί λύση λεω να παραγγείλω και ενα καλώδιο DP Επισης , Τωρα που έβγαλα το καλώδιο DP απο το μόνιτορ η ακρη ( ο κονεκτορας που κάνει την επαφή ) σαν να ειχε λυγίσει και το επανέφερα στην αρχικη του θεση , ενα χιλιοστο ! δεν ξερό αν πρέπει να εχει τζογο , αλλα νομίζω πως οχι! Οποτε σκέφτομαι και την αστοχία υλικου , μου φαίνεται σαν ο ύποπτος τελικα της υπόθεσης . Μακάρι να είχα κανένα πρόχειρο να δοκιμάσω! θα τελείωναν τα βάσανα μου . Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Mr^Robot
Dantε Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Το πιο ευκολο ειναι να δοκιμασεις ενα αλλο DP τοτε.Δανεισου ενα,για να μη παιρνεις τσαμπα.
Mr^Robot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Βρηκα απο ενα γνωστο. Λογικα θα το εχω αυριο για να το δοκιμάσω.
logistoulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Mr^Robot είπε Επισης , Τωρα που έβγαλα το καλώδιο DP απο το μόνιτορ η ακρη ( ο κονεκτορας που κάνει την επαφή ) σαν να ειχε λυγίσει και το επανέφερα στην αρχικη του θεση , ενα χιλιοστο ! δεν ξερό αν πρέπει να εχει τζογο , αλλα νομίζω πως οχι! υπάρχει περίπτωση να τράβηξες το καλώδιο χωρίς να το πιέσεις κατάλληλα? γιατί είναι κάπως ύπουλα τα dp, είχα πάει κι εγώ να τα πάρω όλα παραμάζωμα τη πρώτη φορά που είχα χρησιμοποιήσει τέτοιο και πήγα να το αφαιρέσω
Mr^Robot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι να πω.. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι το ειχα πιέσει λιγο περίεργα οταν το εβαλα πρώτη φορα και μπορεί εκει να την πάτησε. ( πρώτη φορά και εγω εμπειρία με DP ) Η νεκροψία θα δείξει αύριο το πρωι καθώς θα δανειστώ ένα από φίλο .. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Mr^Robot
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Τι να πω.. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι το ειχα πιέσει λιγο περίεργα οταν το εβαλα πρώτη φορα και μπορεί εκει να την πάτησε. ( πρώτη φορά και εγω εμπειρία με DP ) Η νεκροψία θα δείξει αύριο το πρωι καθώς θα δανειστώ ένα από φίλο .. μιλάω για αυτό, θέλει προσοχή, εγώ που δεν διαβάζω ποτέ οδηγίες πήγα να το διαλύσω σε καινούρια οθόνη και ευτυχώς τη γλίτωσα και μετά αποφάσισα να ψάξω γιατί γάντζωσε 💩 1
Mr^Robot Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ δεν το κατάλαβα καθώς Δεν είναι έτσι αυτό που έχω εγω. Τελικά έχω πάλι το ίδιο ζητημα και με το Νέο DP καλώδιο. Μέχρι τώρα λοιπόν ειδα ότι δεν έχω προβλήματα όταν είμαι με το καλώδιο HDMI στα 60hz (Ενώ αντίστοιχα με το καλώδιο DP το πρόβλημα ακόμα κ στα χαμηλά παραμένει) Άλλαξα καλώδιο με ενα δοκιμασμένο και έχω ακόμα το ίδιο πρόβλημα. Επόμενο βήμα : Drivers Τα γράφω , μήπως κάποιος αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο στο μέλλον... Και δει το νημα να γλιτώσει λίγο χρονο. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από Mr^Robot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα