Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αγορα απο κινα aliexpress  ο τελωνειακος  θα υπολογίσει τον φόρο πριν ή μετά την έκπτωση(coupon) το προιον αρχικα ηταν στα 23.03 ευρω μετα απο κουπονι πηγε στα 18.52 στο πακετο λογικα θα γραφει το total amount της παραγγελιας δλδ 23.03 που ειναι πανω απο το αφορολογητο οριο 22eur ποιος ειναι ο νομος στη Ευρωπη/Ελλαδα  ο φόρος υπολογίζεται μετά την έκπτωση η πριν την εκπτωση?

97f20e385805287a3738f413f6e4d5df.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgostt είπε

Για αγορα απο κινα aliexpress  ο τελωνειακος  θα υπολογίσει τον φόρο πριν ή μετά την έκπτωση(coupon) το προιον αρχικα ηταν στα 23.03 ευρω μετα απο κουπονι πηγε στα 18.52 στο πακετο λογικα θα γραφει το total amount της παραγγελιας δλδ 23.03 που ειναι πανω απο το αφορολογητο οριο 22eur ποιος ειναι ο νομος στη Ευρωπη/Ελλαδα  ο φόρος υπολογίζεται μετά την έκπτωση η πριν την εκπτωση?

97f20e385805287a3738f413f6e4d5df.png

Φορολογούν με βάση την τελική αξία που αναγράφει το παραστσατικό/δέμα

π.χ. αν το παραστατικό σου αναγράφει πληρωτέο ποσό 23,03€ σε αυτό το ποσό θα επιβάλλουν το 24% + 15€ τον τελωνειακό έλεγχο...

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kormos είπε

Φορολογούν με βάση την τελική αξία που αναγράφει το παραστσατικό/δέμα

π.χ. αν το παραστατικό σου αναγράφει πληρωτέο ποσό 23,03€ σε αυτό το ποσό θα επιβάλλουν το 24% + 15€ τον τελωνειακό έλεγχο...

οταν λες παραστατικο εννοεις το αυτοκολλητο που θα εχει το πανω το δεμα και αναγραφει διευθυνση στοιχεια προιοντος τιμη κλπ η το παραστατικο τραπεζας που θα μου ζητηθει απο το τελωνειο?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, giorgostt είπε

οταν λες παραστατικο εννοεις το αυτοκολλητο που θα εχει το πανω το δεμα και αναγραφει διευθυνση στοιχεια προιοντος τιμη κλπ η το παραστατικο τραπεζας που θα μου ζητηθει απο το τελωνειο?

Αν και εφόσον σε οποίο δέμα κατά τον έλεγχο κρίνουν εξέταση τιμής τότε ζητηται παραστατικό, είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να προσκομίσεις το αποδεικτικό από την πληρωμή που έχεις κάνει, είτε αυτό λέγεται τραπεζική πληρωμή με κάρτα, PayPal, κλπ

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν και εφόσον σε οποίο δέμα κατά τον έλεγχο κρίνουν εξέταση τιμής τότε ζητηται παραστατικό, είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να προσκομίσεις το αποδεικτικό από την πληρωμή που έχεις κάνει, είτε αυτό λέγεται τραπεζική πληρωμή με κάρτα, PayPal, κλπ

Οκ δλδ θα ζητησω απο τον πωλητη να βαλει πλασματικη τιμη για να γλυτωσω τελωνειο αλλα ακομα  και αν δεν το κανει και φαω τελωνειο εγω αν ζητησω επανεξεταση και τους στειλω το παραστατικο τραπεζας κατω των 22 ευρω θα ειμαι καλυμενος αν καταλαβαινω σωστα  ευχαριστω για τη βοηθεια!

Δημοσ.

Οι δασμοι υπολογιζονται στο χρημα που πληρωσες δηλαδη ειδος και μεταφορικα. Αν σου ζητησουν παραστατικο θελουν αποδεικτικο τραπεζας-καρτας (η paypal αν αγορασες με paypal)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...