stefancosmos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ασχοληθώ με ένα καλό αρχικό κεφάλαιο σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζεται ποιο είναι καλύτερο και σχετικά "κερδοφόρο" και όχι κάποια πυραμίδα από το shopify ή το ebay drop shipping. Υπάρχει κέρδος σε κάτι τέτοιο ή δεν αξίζει; θα ήθελα να ακούσω απόψεις. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 1
pOLoS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 έχεις καθόλου γνώσεις πάνω στο αντικείμενο? ή είδες κάνα video στο YouTube που τα παρουσιάζουν παιχνιδάκι ?
stefancosmos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, pOLoS είπε έχεις καθόλου γνώσεις πάνω στο αντικείμενο? ή είδες κάνα video στο YouTube που τα παρουσιάζουν παιχνιδάκι ? Καλησπέρα, όχι δεν έχω εκτός από πολλά σεμινάρια marketing που έχω κάνει και στρατηγικές πάνω σε αυτό.
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Χωρίς να θέλω να σου κόψω τα φτερά,τα παραπάνω σεμινάρια δεν νομίζω να είναι αρκετά...Σε τι τομέα θέλεις να δραστηριοποιηθείς?Εαν επιτρέπεται.
stefancosmos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, akis_tzev είπε Χωρίς να θέλω να σου κόψω τα φτερά,τα παραπάνω σεμινάρια δεν νομίζω να είναι αρκετά...Σε τι τομέα θέλεις να δραστηριοποιηθείς?Εαν επιτρέπεται. Θα ήθελα να ασχοληθώ σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Eshop, Drop Shipping) ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει. Κάποια πιθανή ιδέα; ευχαριστώ πάρα πολύ!
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Ναι ηλεκτρονικό εμπόριο το κατάλαβα..Αλλά τι θα πουλάς?Αυτό εννοούσα όταν ρώτησα με τι αντικείμενο θα ασχολείσαι.
stefancosmos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, akis_tzev είπε Ναι ηλεκτρονικό εμπόριο το κατάλαβα..Αλλά τι θα πουλάς?Αυτό εννοούσα όταν ρώτησα με τι αντικείμενο θα ασχολείσαι. Είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά πράγματα. 5 λεπτά πριν, skiabox είπε Το Udemy έχει πολλά σχετικά tutorials πάντως. Σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Το dropshipping ήταν ευκαιρία πριν 15 χρόνια. Πλέον είναι κορεσμένη αγορά και τα περιθώρια κέρδους πάρα πολύ μικρά. Οπότε άστο καλύτερα.
máfur Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Aπλα αν εχεις γνωσεις marketing ξεκινα σαν χομπυ και σιγα σιγα μαθαινεις.Εχει διαφορα η γνωση απο βιντεο με την πραγματικη εξασκηση.Μπορεις να εξασκηθεις σε fb ads instagram influencers pinterest ads κτλ που αξιζει τον κοπο εστω μονο και για την γνωση.Και παραλληλο διαβασμα σε αυτα.Μην ανοιχτεις απ την αρχη, σιγα σιγα.
Billator Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Η ερώτηση που κάνεις ταιριάζει με οποιοδήποτε είδος επιχειρηματικής ενέργειας κ αν ήθελες να κανεις. Θα σου απαντήσω ως εξής από την εμπειρία μου στο κομμάτι αυτο: Αν είναι κερδοφόρο; Θα μπορούσε υπάρχουν παραδείγματα τρελού (πραγματικού) τζίρου με τεράστιο περιθώριο κέρδους. Επίσης θα βρεις αρκετούς Έλληνες που ζούνε αποκλειστικά με αυτό Βγάζουν όλοι λεφτά; Όχι σε καμία περίπτωση, οι περισσότεροι μπαίνουν από μέσα ή απλά δεν βγάζουν κέρδος που να ανταποκρίνεται στο χρόνο που ξοδεύουν οπότε τα παρατάνε. Είναι ξεπερασμένο; Σίγουρα όχι, σήμερα είναι στα καλύτερα του. Παλιά απλά χωρίς καμία προσπάθεια έβγαζες λεφτά τώρα θέλει σχεδιασμό , μελέτη και σωστές απόφασης. Αξίζει να ασχοληθείς; Άποψη μου αν δεν έχεις επαφή σίγουρα όχι αν θες να το κάνεις τρόπο επικερδους εργασίας. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο σίγουρα αξίζει αν το σκέφτεσαι ως χόμπυ. Κ μακάρι να μπορέσεις αργότερα το χόμπυ να το κάνεις επάγγελμα. Τώρα για τα σεμινάρια που παρακολούθησες είναι σχετικό. Τι περιεχόμενο είχαν; Σε τι βάθος τα κατάλαβες και μπορείς να τα εφαρμόσεις; Δυστυχώς τα σεμινάρια πολλές φορές είναι μια αποτυχία αν δεν έχεις από πριν την ανάγκη για χρήση τους ώστε να κατανοήσεις στο 100% τι σου δίνουν. Πολλές φορές (τα ιδιωτικά ειδικά) δεν σου δίνουν και απολύτως τίποτα στην πράξη. Στο ίντερνετ (YouTube,udemy, private courses κλπ) θα βρεις άφθονη πληροφορία, από την οποία να είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά. Απλά είναι μια αρχή να καταλάβεις πως δουλεύει και τι πρέπει να κάνεις. Από εκεί και πέρα θέλει προσπαθεία διάβασμα και πειραματισμό. Και για αυτό σου είπα ότι για χόμπυ καλό είναι αλλά όχι για να το δεις σαν επενδυτική κίνηση εφόσον δεν έχεις κάποια επαφή. Όποιος σου πει το αντίθετο να ξέρεις είναι για να σου φάει λεφτα σε personal courses, tools ή λογικές πυραμίδων και συνδρομών με φουσκωμένες υποσχέσεις. Επίσης δεν έχει νόημα τι πουλάς ή με ποιες κατηγορίες προϊόντων θα ασχοληθείς. Μπορείς να πουλήσεις οτιδήποτε. Βρες κυρίως κάτι που μπορείς να το υποστηρίξεις και από άποψη γνώσεων για να παρέχεις σοβαρό support service, διαφορετικά θα δεις ότι θα έχεις προβλημα συχνά με δυσαρεστημένους πελάτες. Μετά πρέπει να βρεις τα κενά ώστε να μπεις μέσα και να τα συμπληρώσεις. Τα κενά αυτά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν στο εμπόριο είτε ηλεκτρονικό είτε φυσικό. Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα