Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fortistis είπε

Όχι τίποτα άλλο, μου στερείς και το γέλιο από το μαργαριτάρι που θα πετάξεις πάλι!

Το γνωρίζω ότι σου είμαι απαραίτητος. Λογικό είναι με τις κοτσάνες που έχεις αμολήσει μέχρι τώρα. Κάπως πρέπει να πιαστείς κι εσύ από κάπου για να τις δικαιολογήσεις.

Δημοσ.

Μία παράθεση εκεί που απαντάς στο τι είναι η ακουστική τρύπα. Εκτός και εάν πάλι κρυφτείς πίσω από τα εισαγωγικά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fortistis είπε

Όχι τίποτα άλλο, μου στερείς και το γέλιο από το μαργαριτάρι που θα πετάξεις πάλι!

Μία παράθεση που ορίζεις το τι είναι η ακουστική τρύπα, αλλιώς πέρα από άσχετος λες και ψέματα. 

Τα εισαγωγικά βρες πρώτα.

Μία παράθεση εκεί που απαντάς στο τι είναι η ακουστική τρύπα. Εκτός και εάν πάλι κρυφτείς πίσω από τα εισαγωγικά. 

Τα εισαγωγικά τα εντόπισες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, T. Jefferson είπε

Τα εισαγωγικά βρες πρώτα.

Και συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω από τα εισαγωγικά. Κρίμα. 

Εντελώς συνηθισμένη συμπεριφορά όσων δεν έχουν καμία εκπαίδευση και γνώση, αλλά προσπαθούν. 

Δημοσ.

Και συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω από τα εισαγωγικά. Κρίμα. 

Εντελώς συνηθισμένη συμπεριφορά όσων δεν έχουν καμία εκπαίδευση και γνώση, αλλά προσπαθούν. 

Μόλις εντοπίσεις τα εισαγωγικά και καταλάβεις τι ρόλο βαράνε στο συντακτικό, τότε θα σου εξηγήσω. Μέχρι τότε... τα εισαγωγικά τα εντόπισες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε

Μόλις εντοπίσεις τα εισαγωγικά και καταλάβεις τι ρόλο βαράνε στο συντακτικό, τότε θα σου εξηγήσω. Μέχρι τότε... τα εισαγωγικά τα εντόπισες;

Εάν είχες έστω και ελάχιστη σοβαρή εκπαίδευση, θα γνώριζες ότι τα εισαγωγικά δεν χρησιμοποιούνται σε όρους, ποτέ. 

Εάν είχες έστω και ελάχιστη τσίπα, θα παραδεχόσουν την ασχετοσύνη σου και θα απαντούσες είτε ότι δεν γνωρίζεις τι είναι αυτό το μαργαριτάρι που πέταξες, είτε θα έγραφες το τι ορίζεται ως ακουστική τρύπα. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει όρος ούτε έννοια ακουστική τρύπα, με ή και χωρίς εισαγωγικά. Αυτό είναι μία βλακεία που άνθρωποι άσχετοι σαν και του λόγου σου γράφουν επειδή δεν έχουν κανενός είδους επιστημονική εκπαίδευση. 

Εάν έχεις κάποιο ορισμό για την βλακεία που έγραψες, δώσε τον. Αλλιώς, αναλώσου και άλλο με το να κλαις επειδή δεν έβαλα τα εισαγωγικά στην λέξη τρύπα. 

Δημοσ.

Εάν είχες έστω και ελάχιστη σοβαρή εκπαίδευση, θα γνώριζες ότι τα εισαγωγικά δεν χρησιμοποιούνται σε όρους, ποτέ. 

Εάν είχες έστω και ελάχιστη τσίπα, θα παραδεχόσουν την ασχετοσύνη σου και θα απαντούσες είτε ότι δεν γνωρίζεις τι είναι αυτό το μαργαριτάρι που πέταξες, είτε θα έγραφες το τι ορίζεται ως ακουστική τρύπα. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει όρος ούτε έννοια ακουστική τρύπα, με ή και χωρίς εισαγωγικά. Αυτό είναι μία βλακεία που άνθρωποι άσχετοι σαν και του λόγου σου γράφουν επειδή δεν έχουν κανενός είδους επιστημονική εκπαίδευση. 

Ξαναπάμε άλλη μια γιατί δεν παίρνεις μπροστά ούτε με μανιβέλα. Τα εισαγωγικά τα εντόπισες; Ξέρεις τι ρόλο βαράνε όταν τα βάζεις σε μια λέξη; Όχι; Ξαναπροσπάθησε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το προσπέρασες:

11 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Εάν έχεις κάποιο ορισμό για την βλακεία που έγραψες, δώσε τον. Αλλιώς, αναλώσου και άλλο με το να κλαις επειδή δεν έβαλα τα εισαγωγικά στην λέξη τρύπα. 

9 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε

Ξαναπάμε άλλη μια γιατί δεν παίρνεις μπροστά ούτε με μανιβέλα. Τα εισαγωγικά τα εντόπισες; Ξέρεις τι ρόλο βαράνε όταν τα βάζεις σε μια λέξη; Όχι; Ξαναπροσπάθησε.

Επεξ/σία από Fortistis
Δημοσ.

Επειδή δεν το προσπέρασες:

Δεν προσπερνιέται τίποτε. Πρώτα θα απαντήσεις και μετά. Με το δικό μου ρυθμό θα πάει. It's my way or the highway. Ξέρεις τι σημαίνει όταν βάζεις σε εισαγωγικά μια λέξη; Όχι; Πάλι σου έσβησε. Πάμε άλλη μια φορά πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε

Δεν προσπερνιέται τίποτε. Πρώτα θα απαντήσεις και μετά. Με το δικό μου ρυθμό θα πάει. It's my way or the highway. Ξέρεις τι σημαίνει όταν βάζεις σε εισαγωγικά μια λέξη; Όχι; Πάλι σου έσβησε. Πάμε άλλη μια φορά πάλι.

Και άσχετος, και χωρίς κανενός είδους τσίπα, και χωρίς εκπαίδευση αλλά και συνεχίζεις να κλαίγεσαι.

Ευτυχώς, γιατί φαίνεται στους αναγνώστες να μην ακολουθήσουν τις βλακείες που λες. 

Δεν θα συμμετάσχω άλλο στο κλαψούρισμά σου. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Εάν έχεις την ικανότητα και μπορείς να υποστηρίξεις κουβέντα γύρω από τεχνικά ζητήματα, δώσε ορισμό. Εάν θες να κλαίγεσαι για τα εισαγωγικά που δεν χρησιμοποίησα, για το ποιανού τρόπος είναι και εν γένει για ό,τι μη τεχνικό για να μην φανεί η ασχετοσύνη σου, εγώ δεν θα συμμετάσχω άλλο. 

Υ.Γ. Αυτό το ή όπως θέλω εγώ ή... μην το γράφεις συχνά. Φανερώνει αρκετά ψυχολογικά. 

Επεξ/σία από Fortistis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Και άσχετος, και χωρίς κανενός είδους τσίπα, και χωρίς εκπαίδευση αλλά και συνεχίζεις να κλαίγεσαι.

Ευτυχώς, γιατί φαίνεται στους αναγνώστες να μην ακολουθήσουν τις βλακείες που λες. 

Δεν θα συμμετάσχω άλλο στο κλαψούρισμά σου. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Εάν έχεις την ικανότητα και μπορείς να υποστηρίξεις κουβέντα γύρω από τεχνικά ζητήματα, δώσε ορισμό. Εάν θες να κλαίγεσαι για τα εισαγωγικά που δεν χρησιμοποίησα, για το ποιανού τρόπος είναι και εν γένει για ό,τι μη τεχνικό για να μην φανεί η ασχετοσύνη σου, εγώ δεν θα συμμετάσχω άλλο. 

Μάθε πρώτα σε τι χρησιμεύουν τα εισαγωγικά σε μια λέξη και μετά θα φτάσουμε και στα λογύδρια σαν αυτό που τσαμπουνάς τώρα σαν ζωντοχήρα.

Λογικό που αποχωρείς. Δεν σε παίρνει άλλωστε.

Μια και κάνεις διαγνώσεις εκ του μακρώθεν ("φανερώνει ψυχολογικά") να σου στείλω κι ένα δείγμα ούρων να μου πεις τη γνώμη σου; 

Επεξ/σία από T. Jefferson
Δημοσ.
16 ώρες πριν, christos_p είπε

Φιλε kage, θα ειναι ενα καφε,σχετικα μικρο. 

Ποσ w ειναι τα ηχεια και τι ενισχυτη χρειαζομαι;

Φιλε kage, θα ειναι ενα καφε,σχετικα μικρο. 

Ποσ w ειναι τα ηχεια και τι ενισχυτη χρειαζομαι;

Όπως μπορείς να δεις, οι άνθρωποι που δεν έχουν κάποια επιστημονική εκπαίδευση σχετικά με το αντικείμενο, μπορούν να λένε διάφορα. Π.χ., τρύπες, ομοιομορφίες κτλ. 

Εάν θέλεις να πετάξεις τα λεφτά σου επειδή κάποιος νομίζει ότι γνωρίζει και σου λέει να βάλεις ηχεία παντού, κάνε το. 

Μπορείς όμως να πας σε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και να σε συμβουλέψουν σωστά. Τι, πού, πόσα. 

Γενικά, μπορείς να δεις απαντήσεις και να κρίνεις. Σε κάθε περίπτωση, θα χαλάσεις κάποια λεφτά. Θες να τα δώσεις επειδή κάποιος άσχετος ή ημιμαθής σου είπε να κάνεις κάτι, ή επειδή ακολούθησες τις συμβουλές κάποιου που οπντως γνωρίζει; Στο χέρι σου είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης μπορείς να απευθυνθείς σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα, αν δεν θες να πελαγώσεις, όπου θα σου εξηγήσουν όλα τα γιατί και πως, εξηγώντας σου με όρους που κατανοεί ο καθένας τι σημαίνουν, γιατί θα πρέπει να έχεις περισσότερα ηχεία, ή για να ακριβολογώ, ποια είναι η καλύτερη επιλογή αριθμού ηχείων (και τύπου τους φυσικά) για το χώρο σου.

Πρακτικά μια κάτοψη θα βοηθούσε, αλλά και μια επίσκεψη στο χώρο σου για αρχή.

Μη δίνει σημασία στον κάθε κύριο Πουθενά που το παίζει ειδήμων στα fora, αλλά αν τον ρωτήσεις σε πόσους επαγγελματικούς χώρους έχει στήσει συστήματα, θα σε κοιτάει σαν το ροφό.
Εμπιστεύσου έναν επαγγελματία που θα στα εξηγήσει όλα με απλό και κατανοητό τρόπο. Και πάνω απ' όλα θα αναλάβει να κάνει την εγκατάσταση σωστά.

Επεξ/σία από T. Jefferson

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...