basilis_k6 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 ανεβαζουν καθε μηνα. βασικα επειδη η μιση ελλαδα ειναι στο δεκαρικο ανα μήνα πανε να το κάνουν 15. με πηραν χθες και μου ειπαν για μια προσφορα που δεν δινει τιποτα στα 18ε. γελασα προφανως και μετα μου λεει μας ειπαν θα ανεβει κιαλλο η καρτα. το ηξερα προφανως, θέλουν να φυγει ο κοσμος απο τις καρτες. αμ δε
Nauths Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Για σενα φίλε, αφού δεν κάνεις πολλά τηλέφωνα, η λύση είναι αυτό που είπες Q ! Φίλε έχω 2 Q πότε βάζω στο ένα πότε στο άλλο. Σε πληροφορώ ότι τους κάνω επαγγελματική χρήση και δεν θα μπορούσα να δώσω λιγότερα.
GREGORYMO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 54 λεπτά πριν, Nauths είπε Φίλε έχω 2 Q πότε βάζω στο ένα πότε στο άλλο. Σε πληροφορώ ότι τους κάνω επαγγελματική χρήση και δεν θα μπορούσα να δώσω λιγότερα. ΤΩΡΑ, κάθε μήνα βάζεις 10€, ΕΝΝΑΛΛΑΞ.
banned_acc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, Nikolas00 είπε Στη Q όπου με 10€ έχεις 1GB και 1000' προς Q με Online Ανανεωση και με 8,5€ έχεις 200' προς όλους και 750MB με αυτόματη ενεργοποίηση+μεταφορά στον επόμενο μήνα. Κίου σταρ λέγεται το πακετο και τα 200' είναι και για κλήσεις εξωτερικού (ΕΕ,ΗΠΑ,Αυστραλία). Αλλιως Frog με 3,02€ 60'(τα οποία γίνονται 120' όταν έχει διπλασιασμό) και 2GB με 4,44€ για 25 μέρες. Επίσης παίζει ρόλο το δίκτυο...σε καλύπτει η Q; Δεύτερον η Cosmote δινει VoWiFi/VoLTE που αν το υποστηρίζει το κινητό σου έχει διαφορά. Στη περιοχή που κινούμαι τώρα η Cosmote έχει θέμα με το σήμα σε εσωτερικό χώρο. VoWiFi θα έχει και η Vodafone αυτή την εβδομάδα και μάλιστα με εφαρμογή για όλα τα Android/iPhone. CU combo 600 και από εμένα
apostolispd Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν 6 μήνες μπήκε ένας πιτσιρικάς στη δουλειά που έδινε κάρτες cosmote με το φοιτητικό (έτσι το έλεγαν κάποτε) πακέτο: Με €8,5, 1.500' ομιλίας προς όλους και 1,5 Gb. Με το reload 1,2Gb επιπλέον, οπότε σύνολο 2,7. Δεν έχει sms που προσωπικά μου είναι αδιάφορα. €10 το αρχικό κόστος της κάρτας που στο πιστώνουν σαν υπόλοιπο. Με βόλεψε τόσο που πλέον τον αριθμό wind που είχα 15 χρόνια τον έχω μόνο για να με παίρνουν τηλέφωνο, με 1 ανανέωση των €5/6μηνο ίσα για να κρατήσω το νούμερο. H wind έδινε καλή προσφορά (300' προς όλους μόνο με την ανανέωση €10, 150Mb κάθε εβδομάδα δωρεάν), αλλά τελείωνε χωρίς να το καταλάβεις και μετά έπεφτε τσεκούρι (σε 3-4' ομιλίας έτρωγε €15 από την κάρτα). Τα 1.500' + 2,7 Gb απλά δεν τα τελειώνω ποτέ. Αν το βρείτε πάρτε το, αξίζει. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από apostolispd
InsertCoinToJoi Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Λοιπον επειδη προσφατα το εψαξα.... για wind μιας και στην εταιρεια που εργαζομαι ολοι εχουμε wind πηρα.... 1000 προς wind 600 προς ολους 3,5 gb ιντερνετ 100 sms 8 ευρω μεσα στην καρτα Δωρο μια action camera με τελικη τιμη 12 ευρω (συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ και τελος κινητης) καλεσα σε ενα σταθερο Αθηνας που μου εδωσαν σε διπλανο φορουμ και τσακ μπαμ εγινε δουλιτσα Θα εγραφα το νουμερο αλλα φοβαμαι μην θεωρηθει διαφημιση... αν παρολα αυτα μου το επιτρεψουν οι μοντ δεν εχω κανενα θεμα να το μοιραστω
studiokristo Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, InsertCoinToJoi είπε Λοιπον επειδη προσφατα το εψαξα.... για wind μιας και στην εταιρεια που εργαζομαι ολοι εχουμε wind πηρα.... 1000 προς wind 600 προς ολους 3,5 gb ιντερνετ 100 sms 8 ευρω μεσα στην καρτα Δωρο μια action camera με τελικη τιμη 12 ευρω (συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ και τελος κινητης) καλεσα σε ενα σταθερο Αθηνας που μου εδωσαν σε διπλανο φορουμ και τσακ μπαμ εγινε δουλιτσα Θα εγραφα το νουμερο αλλα φοβαμαι μην θεωρηθει διαφημιση... αν παρολα αυτα μου το επιτρεψουν οι μοντ δεν εχω κανενα θεμα να το μοιραστω Φοβερό. Βασικά, πόση διάρκεια έχει το συμβόλαιο;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, studiokristo είπε Φοβερό. Βασικά, πόση διάρκεια έχει το συμβόλαιο; 24 μηνες
zeys13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε Λοιπον επειδη προσφατα το εψαξα.... για wind μιας και στην εταιρεια που εργαζομαι ολοι εχουμε wind πηρα.... 1000 προς wind 600 προς ολους 3,5 gb ιντερνετ 100 sms 8 ευρω μεσα στην καρτα Δωρο μια action camera με τελικη τιμη 12 ευρω (συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ και τελος κινητης) καλεσα σε ενα σταθερο Αθηνας που μου εδωσαν σε διπλανο φορουμ και τσακ μπαμ εγινε δουλιτσα Θα εγραφα το νουμερο αλλα φοβαμαι μην θεωρηθει διαφημιση... αν παρολα αυτα μου το επιτρεψουν οι μοντ δεν εχω κανενα θεμα να το μοιραστω Καλημέρα αν μπορείς στείλε το νούμερο σε πμ, αν και δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το γράψεις.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 το τηλεφωνο ειναι 2111870702 σημειωνω δεν εχω καμμια σχεση μαζι τους και εγω πελατης ειμαι επισης σε περιπτωση που παραβαίνει τους ορους του φορουμ να αφαιρεθει
EvilEyes Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Πήρα στο παραπάνω τηλέφωνο καμία απάντηση μονο μια μουσική έπαιζε. Θα προσπαθήσω αργότερα πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα