Stef Papa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλημέρα παιδιά, πήγα χθες να κατεβάσω το Google Chrome από τον Internet Explorer και μου εμφάνισε το παρακάτω μήνυμα <<ο διαχειριστης του δικτυου σας εχει εφαρμοσει μια πολιτικη ομαδας που εμποδιζει την εγκατασταση>>. Κατέβασα το Mozilla και δοκίμασα να κατεβάσω το Chrome και από εκεί αλλά τίποτα. Ξέρετε μήπως τι συμβαίνει; Ευχαριστώ.
kormos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Stef Papa είπε Καλημέρα παιδιά, πήγα χθες να κατεβάσω το Google Chrome από τον Internet Explorer και μου εμφάνισε το παρακάτω μήνυμα <<ο διαχειριστης του δικτυου σας εχει εφαρμοσει μια πολιτικη ομαδας που εμποδιζει την εγκατασταση>>. Κατέβασα το Mozilla και δοκίμασα να κατεβάσω το Chrome και από εκεί αλλά τίποτα. Ξέρετε μήπως τι συμβαίνει; Ευχαριστώ. Αν και δεν δίνεις περισσότερες πληροφορίες το μήνυμα που λαμβάνεις είναι ότι δεν έχεις εξουσιοδότηση για να εγκαταστήσεις οτιδήποτε. «Θα μυρίζω τα νύχια μου» και να υποθέσω ότι βρίσκεσαι σε εταιρικό δίκτυο...; Αν ναι επικοινωνείς με το διαχειριστή!
Stef Papa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Όχι, δεν βρίσκομαι σε εταιρικό δίκτυο. Μου είχε λήξει το antivirus και πρέπει να είχε φάει ιο το pc, διέγραψα το chrome γιατί όταν το άνοιγα με πέταγε σε διάφορες άλλες σελίδες, ξαναπλήρωσα τη συνδρομή στο antivirus και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά, το chrome το πέρασα σε στικακι απο το λαπτοπ μου οποτε ολα κομπλε τωρα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, Stef Papa είπε Όχι, δεν βρίσκομαι σε εταιρικό δίκτυο. Μου είχε λήξει το antivirus και πρέπει να είχε φάει ιο το pc, διέγραψα το chrome γιατί όταν το άνοιγα με πέταγε σε διάφορες άλλες σελίδες, ξαναπλήρωσα τη συνδρομή στο antivirus και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά, το chrome το πέρασα σε στικακι απο το λαπτοπ μου οποτε ολα κομπλε τωρα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Να σαι καλά! Θα μπορούσες και με έναν καθαρισμό και επαναφορά του φυλλομετρητή πάντως να δοκιμάσεις πριν την απεγκατάσταση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα