Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε πότε θα σταματήσει αυτή η αηδία με τους ανέμους;  Μου έχει βρωμίσει τα μπαλκόνια και μου έχει σακατέψει τα λουλούδια.

Τι προτείνετε να βάλω στο άκρο του μπαλκονιού να κόβει τον αέρα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Μια κάθετη τέντα πιθανό να βοηθήσει.

Ναι αλλά μετά ο αέρας θα της σκίσει την τέντα (όπως έκανε σε μένα) και θα της κοστίσει περισσότερο.Άσε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι.☺️

• Like 1
Δημοσ.

Ζελατίνες είναι η μόνη λύση. Πριν  2 χρόνια βάλαμε και ησυχασαμε. Το σπίτι είναι βορεινό και έπιανε βάρβαρης σήκωνε τα παντα

Δημοσ.

Μια σιδερενια ντουλάπα εξωτερικού χώρου  - καλά στερεωμενη. Και θα μαζεύεις μπροστά τα φυτά σου σε αέρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βάλεις καλές τέντες δεν θα έχεις πρόβλημα, εγώ είμαι στον 5ο ανοιχτό από παντού και δεν έχουν πάθει τίποτα με τον αέρα που έχει αυτούς τους μήνες και μιλάω για 56 τμ ανοιχτές τέντες.

Το πρόβλημα είναι πως θα γλυτώσεις τον αέρα που περνάει από τα κάγκελα, εκεί έχω θέμα εγώ και μου ρίχνει τις γλάστρες οπότε τις έδεσα

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Είναι μικρός ο χώρος για να μπει ντουλάπα. Η κάθετη τέντα τι να μου κάνει; Εδώ όταν φυσάει μαζεύουμε τις μεγάλες τέντες για να μην σχιστουν. 

1 ώρα πριν, teddy71 είπε

Ζελατίνες είναι η μόνη λύση. Πριν  2 χρόνια βάλαμε και ησυχασαμε. Το σπίτι είναι βορεινό και έπιανε βάρβαρης σήκωνε τα παντα

Μπορείς να βάλεις φωτογραφίες; Πώς είναι και πόσο κόστισε;

Δημοσ.

αν το σημείο που θες να κλείσεις είναι "πέρασμα" για τον αέρα, οτι και να κάνεις θα το ξυλωσει. Αν δεν το ξυλωσει θα κοπαναει τοσο ασχημα που θα το ακους ολη νυχτα μεσα στο σπιτι. τον άνεμο δεν τον κοβεις, τον εκτρέπεις. Ανάλογα τον χωρο πανε αυτα τα συστηματα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Είναι μικρός ο χώρος για να μπει ντουλάπα. Η κάθετη τέντα τι να μου κάνει; Εδώ όταν φυσάει μαζεύουμε τις μεγάλες τέντες για να μην σχιστουν. 

Μπορείς να βάλεις φωτογραφίες; Πώς είναι και πόσο κόστισε;

Στις κλασσικές τέντες μπαίνει ο αερας από κάτω και τις σηκώνει σαν ομπρέλα. Επειδή έχει κόντρα ή θα σου σπάσει το σκελετό αν είναι αδύναμος η θα σου σκίσει την τέντα αν βρει αντίσταση. Η κάθετη τέντα δεν θα αφήσει τον αέρα να μπει μέσα. 

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης όσοι έχετε κλασικές τέντες με αντιριδες, μπορείτε να τις περάσετε κάτω από το σημείο που πιάνουν και να τις φέρετε κάθετα με το ταβάνι. Έτσι και κόβουν τον αέρα και δεν σκίζονται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...