Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μιλαμε για τρέλα

Γιατί το λες αυτό για παρε και εσυ τέτοιο αποχυμωτη και έλα να μου πεις μετά 

κλασικος ελληναρας που κράζει και αν πάθενε το ίδιο θα έκανε χειρότερα 

Επεξ/σία από gamer73
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
21 ώρες πριν, gamer73 είπε

Γιατί το λες αυτό για παρε και εσυ τέτοιο αποχυμωτη και έλα να μου πεις μετά 

Να βγαίνεις να κράζεις οποιονδήποτε επειδή δεν έχεις κάνει καν το κόπο να δεις πως δουλεύει αυτό που αγόρασε ναι μιλάμε για τρελά

είτε ανοίγεις το manual της συσκευής και βλέπεις πως δουλεύει (αν και δεν μιλάμε για πυρινικη επιστήμη) είτε αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου και δεν το έχεις και με τα αγγλικά ψάχνεις για κάποιο video - παρουσίαση για να δεις πως δουλεύει

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inuyasha είπε

Να βγαίνεις να κράζεις οποιονδήποτε επειδή δεν έχεις κάνει καν το κόπο να δεις πως δουλεύει αυτό που αγόρασε ναι μιλάμε για τρελά

είτε ανοίγεις το manual της συσκευής και βλέπεις πως δουλεύει (αν και δεν μιλάμε για πυρινικη επιστήμη) είτε αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου και δεν το έχεις και με τα αγγλικά ψάχνεις για κάποιο video - παρουσίαση για να δεις πως δουλεύει

Σε διαβεβαιώ είχα ψάξει στο you tube δεν είχε τίποτα και το manual δεν σου εξηγεί λεπτομερώς τέλος πάντων μου έγινε μάθημα δεν ξανά παίρνω μεταχειρισμένα η μέσω Ίντερνετ ηλεκτρικές συσκευές 

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gamer73 είπε

Σε διαβεβαιώ είχα ψάξει στο you tube δεν είχε τίποτα και το manual δεν σου εξηγεί λεπτομερώς τέλος πάντων μου έγινε μάθημα δεν ξανά παίρνω μεταχειρισμένα η μέσω Ίντερνετ ηλεκτρικές συσκευές 

Άμα δεν ξες πως να δουλέψεις μια συσκευή δεν φταει κανένα μεταχειρισμένο αλλά ούτε οι αγορές μέσω ίντερνετ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Άμα δεν ξες πως να δουλέψεις μια συσκευή δεν φταει κανένα μεταχειρισμένο αλλά ούτε οι αγορές μέσω ίντερνετ

Εσυ δηλαδή είσαι πολύξερος και τα ξέρεις όλα ?

Δημοσ.

πολυξερος δεν ειναι κανενας

απλα για να δουλεψει κατι θελει να ριξεις και μια ματια στο manual αν εχει

αλλα βιαστηκες και συ λιγο ...τελος παντων αφου λυθηκε το προβλημα καλες αποχυμωσεις 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, elenapan2407 είπε

επειδή την πατησα και εγω, γνωριζει καποιος καμια λυση; με acs εγινε η αποστολη

Κι εσύ αποχυμωτη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...