gamer73 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μιλαμε για τρέλα Γιατί το λες αυτό για παρε και εσυ τέτοιο αποχυμωτη και έλα να μου πεις μετά κλασικος ελληναρας που κράζει και αν πάθενε το ίδιο θα έκανε χειρότερα Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από gamer73 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, gamer73 είπε Γιατί το λες αυτό για παρε και εσυ τέτοιο αποχυμωτη και έλα να μου πεις μετά Να βγαίνεις να κράζεις οποιονδήποτε επειδή δεν έχεις κάνει καν το κόπο να δεις πως δουλεύει αυτό που αγόρασε ναι μιλάμε για τρελά είτε ανοίγεις το manual της συσκευής και βλέπεις πως δουλεύει (αν και δεν μιλάμε για πυρινικη επιστήμη) είτε αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου και δεν το έχεις και με τα αγγλικά ψάχνεις για κάποιο video - παρουσίαση για να δεις πως δουλεύει 1
gamer73 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Inuyasha είπε Να βγαίνεις να κράζεις οποιονδήποτε επειδή δεν έχεις κάνει καν το κόπο να δεις πως δουλεύει αυτό που αγόρασε ναι μιλάμε για τρελά είτε ανοίγεις το manual της συσκευής και βλέπεις πως δουλεύει (αν και δεν μιλάμε για πυρινικη επιστήμη) είτε αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου και δεν το έχεις και με τα αγγλικά ψάχνεις για κάποιο video - παρουσίαση για να δεις πως δουλεύει Σε διαβεβαιώ είχα ψάξει στο you tube δεν είχε τίποτα και το manual δεν σου εξηγεί λεπτομερώς τέλος πάντων μου έγινε μάθημα δεν ξανά παίρνω μεταχειρισμένα η μέσω Ίντερνετ ηλεκτρικές συσκευές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, gamer73 είπε Σε διαβεβαιώ είχα ψάξει στο you tube δεν είχε τίποτα και το manual δεν σου εξηγεί λεπτομερώς τέλος πάντων μου έγινε μάθημα δεν ξανά παίρνω μεταχειρισμένα η μέσω Ίντερνετ ηλεκτρικές συσκευές Άμα δεν ξες πως να δουλέψεις μια συσκευή δεν φταει κανένα μεταχειρισμένο αλλά ούτε οι αγορές μέσω ίντερνετ
gamer73 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Άμα δεν ξες πως να δουλέψεις μια συσκευή δεν φταει κανένα μεταχειρισμένο αλλά ούτε οι αγορές μέσω ίντερνετ Εσυ δηλαδή είσαι πολύξερος και τα ξέρεις όλα ?
kostasbm Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 πολυξερος δεν ειναι κανενας απλα για να δουλεψει κατι θελει να ριξεις και μια ματια στο manual αν εχει αλλα βιαστηκες και συ λιγο ...τελος παντων αφου λυθηκε το προβλημα καλες αποχυμωσεις
elenapan2407 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 επειδή την πατησα και εγω, γνωριζει καποιος καμια λυση; με acs εγινε η αποστολη
DTInfinity Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, elenapan2407 είπε επειδή την πατησα και εγω, γνωριζει καποιος καμια λυση; με acs εγινε η αποστολη Κι εσύ αποχυμωτη;
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, elenapan2407 είπε επειδή την πατησα και εγω, γνωριζει καποιος καμια λυση; με acs εγινε η αποστολη Ναι, να μην αγοράζετε απο άτομα χωρίς αξιολογήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα