Προς το περιεχόμενο

Ηχεία 5.1 για home cinema


iosifp86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω έναν ενισχυτή Pioneer VSX-922 και θέλω να αγοράσω ηχεία 5.1 Δεν έχω τεράστιες απαιτήσεις και δεν με ενδιαφέρει η μουσική και τόσο. Ο χώρος δεν είναι πολύ μεγάλος οπότε τα ηχεία θέλω να είναι μαζεμένα. Διαθέτω γύρω στα 500 €. Έχω βρεί αυτά τα ΟΝΚΥΟ SKS-HT728 καινούρια και τα Harman kardon hkts30 μεταχειρισμένα. 

Μπορείτε να μου πείτε απόψεις;

Αξίζουν σε αυτά τα λεφτά;

Υπάρχει κάτι καλύτερο που θα μπορούσα να κοιτάξω;

Ταιριάζουν με τον ενισχυτή;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπάθησε να βρεις ένα καλό sub για αρχή γιατί αυτό είναι το δύσκολο. Να βρεις sub που να μην είναι... χαρτόκουτο. Κατόπιν θα ψάξεις να βρεις για οικονομία ηχεία ραφιού. Τις στάθμες θα τις φτάσεις έτσι κι αλλιώς με το sub+ηχεία. Δεν χρειάζεται να πετάς λεφτά σε ηχεία δαπέδου στο Home Cinema.

Από και και πέρα ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αν ας πούμε πας στα Magnat που παρατέθηκαν πιο πάνω, θα έχεις πολύ άδειο και μουντό ήχο, σε σημείο που θα υπάρχει αρκετή θολούρα, ειδικά αν ανοίξεις Volume.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα Magnat το έχω ακούσει και από αλλού ότι έχουν θολό ήχο και επίσης δεν θα τα προτιμούσα λόγω όγκου.  Απ την άλλη κοιτάω κάτι κάτι σε σετ κι όχι μεμονωμένα. Μου φαίνεται δύσκολο να τα συνδυάσω όλα σωστά και να ταιριάζουν όπως πρέπει στον ήχο. Τι να πάρω για κεντρικό; Τι να πάρω για πίσω; Αν πάρω δυνατά δεξιά αριστερά και αδύναμο κεντρικό; Πως θα κρατήσω την ισορροπία;

Το φοβάμαι να πάρω ξεχωριστά κομμάτια.

Σε sub τι να δω; Υπάρχει κάτι που να είναι καλό, ποιοτικό χωρίς να γδέρνει;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάξε βρες αν μπορείς το Polk PSW110. Όπου το βρεις τσίμπα το, είναι ό,τι καλύτερο μέχρι τα 300-350 ευρώ.

Η εμπρός τριάδα θα είναι από την ίδια σειρά οπωσδήποτε. Γενικά αν το ψάξεις θα βρεις οικονομικά ηχεία ραφιού σε πεντάδα.

Σπρώξε λίγο παραπάνω όμως το budget, γιατί αλλιώς μάλλον θα υποχρεωθείς να πας σε κανένα σετάκι με δορυφόρους και sub, που δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δανέζικη VFM εταιρία ηχείων. Μια χαρά είναι όσα έχω ακούσει. Αν είναι δηλαδή να δεις κάτι οικονομικό, είναι προτιμότερο να δεις κάτι από τη χώρα των Lego που έχει παράδοση στην κατασκευή ηχείων και μεγαφώνων (σημαντικό).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...