Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Αυστηρα μονο στη μανα μου αμα εχω γιατι ξερω οτι σε 1 μηνα 5 μηνες 1 χρονο θα τα παρω πισω.Ουτε καν σε πατερα αδερφια φιλους.

εγω εδινα εδινα εδινα δεν επαιρνα , αλλα μου εδωσε το αμαξι της- βεβαια 20ατιας...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση είναι αυτό που λένε "μακριά και αγαπημένα" και γενικά "μην σου τύχει"

Δεν είναι τυχαίο που λένε "Δανεικά και αγύριστα" όπως επίσης και το οτι " Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους , αλλά οι καλοί φίλοι δεν κάνουν ποτέ καλούς λογαριασμούς"

Είναι μια θέση δύσκολη τόσο να σου ζητήσουν όσο και να ζητήσεις δανεικά. Δεν έχει να κάνει με φίλο συγγενή κλπ , απλά με τον άνθρωπο.

Αν είναι άνθρωπος θα συμπεριφερθεί σαν άνθρωπος. Αν στην δύσκολη στιγμή προκειμένου να πιάσει το "σιγουράκι" το παίζει άνθρωπος κ μετά βγάλει όλα τα βίτσια του (συνήθως έτσι γίνεται) αυτό είναι άλλο θέμα.

Βέβαια όπως είπα το θέμα είναι οχι να σου ζητήσουν αλλα να ζητήσεις... εκεί θα λες οτι εγώ αν είχα θα έδινα (αλλά αναφορά εκ του ασφαλούς).

Το μόνο που με νευριάζει προσωπικά γιατί έχω βοηθήσει πάρα πολλούς (τα παλιά καλά χρόνια) αλλα για να πω την αλήθεια μου , και με βοήθησαν (ας ήταν λιγότεροι αυτοί), είναι όταν έρχονται

να σου ζητήσουν το οτιδήποτε, είτε χρήματα , είτε εργαλεία κλπ επειδή δεν βγαίνουν κ έχουν ανάγκη και τελικά μαθαίνεις οτι το καλοκαιράκι πήγε 10 μέρες διακοπές σε 5αστερο με πλήρη διατροφή κλπ . Δεν με νοιάζει αν ειναι μέσω κάρτας ή οτιδήποτε αλλα ρε φίλε, την μια δεν βγαίνεις κ παίζει κλάψα ΑΕ κ μετά κάνεις τα "show off" και τα βγάζεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Γενικά ψέμα , υποκριτική είναι η απόλυτη αλλεργία που έχω και δεν περνάει με τίποτα.

Απο την άλλη αν είναι όντος θέμα σοβαρό και ξέρεις οτι είναι τω αληθές , αν έχεις κάτι στην άκρη μπορείς να δώσεις μια βοήθεια και ας μην ειναι το απαιτούμενο γιατί όλοι πρέπει να έχουν έναν αέρα και όχι το απόλυτο μηδέν.

Βασικά Υγεία σε όλους πάνω απο όλα και μακριά το κάθε τι στραβό απο όλους. Τσαρλατάνοι και εκμεταλευτάκιδες πάντα θα υπάρχουν όπως και θύματα...   

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...