K.Petros Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα! Δεν ήξερα που τα κατατάξω αυτό το πόστ οπότε το έβαλα εδώ. Μπαίνοντας στο ψητό. Έχω ένα λάπτοπ το οποίο έτρεχε τα Windows 10 και έβγαζε κάποια θέματα και σερνόταν κι όλας. Ε είπα να του περάσω κάτι πιο παλιό ή και πιο ελαφρύ. Πήρα του usb και άρχισα να περνάω λειτουργικά. Και το όλο θέμα είναι εδώ... Από το usb πέρασαν τα εξής λειτουργικά: Lubuntu, Linux Lite, CrunchBang++, Ubuntu 16.04, Ubuntu 18.04, Windows 7, Windows 10(ξανά), και τα πέρασα από τρεις φορές γιατί το live usb το έκανα με Unetbootin, Rufus, και τα windows με το Windows Usb Tool. Αλλά όταν boot-ατα και επέλεγα να διαβάσει από το usb για να ξεκινήσω την εγκατάσταση, με πετούσε στο αρχικό μενού της επιλογής του fast boot (Hard Drive, Usb, Setup).. Δεν μου έκανε θέμα μόνο στο Windows 10 & Ubuntu 18.04... Δεν το έχω ξανά δει κάτι τέτοιο... Αν ξέρει κανείς ας κάνει τον κόπο να με βοηθήσει! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Roben Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 ναι γύρνα το BIOS απο uefi σε legacy & δοκίμασε και απο DVD να περάσεις καποιο λειτουργικο εαν δεν δουλέψει αυτο
K.Petros Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά αλλά δεν έχει την ρύθμιση που μου είπατε, και που το έψαξα λίγο είναι δεν έχει πουθενά boot mode για να το κάνω σε legacy… Στο τέλος του πέρασα τα W10 και ας πάει στο καλό…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα