Anthony3091 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Επειδή έχει χρειαστεί στη δουλειά μου να εξοικειθώ με σχέδια που αφορούν σκάμματα για δίκτυο οπτικών ινών, θα ήθελα αν γνωριζει κάποιος να μου δώσει κάποιες απαντήσεις ή αν μπορεί να μου συστήσει κάποιον μηχανικό που να ξέρει Ευχαριστώ εκ των προτέρων
lary7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μηχανικός είσαι; Τι ακριβώς χρειάζεσαι; Τα as build είναι σχέδια που αποτυπώνουν την πραγματική κατάσταση, ουσιαστικά παίρνεις τα σχέδια της μελέτης και προσαρμόζεις επάνω τις αλλαγές που έγιναν κατα την διάρκεια υλοποίησης του έργου.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι ακριβως θελεις να μαθεις? Απλα να τα διαβαζεις? Να τα φτιαχνεις?Μονο οπτικών ινων η ΟΚΩ γενικως? μπορεις να ρωτήσεις και στο Michanikos.gr, που είναι πολύ πιο εξιδεικευμένοι σε τετοια θεματα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
Anthony3091 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Να τα διαβαζω θελω και να αρχειοθετω, Αφορουν εργα οπτικων ινων ftts,fttpoc και ic
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Τωρα στο διάβασμα μεσω ενός forum είναι δυσκολο να εξηγηθεί. Σιγουρα στην εργασια σου υπαρχει καποιος που μπορει να σε βοηθησει. Και αν το βλέπεις επι τοπου είναι πολύ ευκολο να το κατανοησεις. Λογικα αυτό που βλέπεις είναι καποια οικοδομικα τετράγωνα ή ενας δρόμος οπου περναει η οπτική ίνα. Σε κάποια σημεια θα υπαρχει και φρεατιο. Θα υπαρχουν καποια εμποδια ΕΥΔΑΠ/ΦΑ/ΔΕΗ, αναφέρεται συνηθως και το βαθος που βρεθηκαν αυτά. Παραλληλα στην οπτικη σου θα αναφέρεται το ειδος/ονομα/προμηθευτης της οπτικης ινας και οι διστασεις της. (ισως και όχι αυτό συμβαινει σιγουρα στο ΦΑ) Λογικα θα υπαρχει και καποια εξαρτηση σε σχεση με το υποβαθρο που εχεις για το που βρίσκονται κομβικα σημεια του δικτυου. Αυτά σε γενικες γραμμες… Τι είδους αρχειοθετηση θες να κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα