Προς το περιεχόμενο

Τι παίζει με Cryptocurrency για Ελλάδα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας, πρόσφατα άρχισα το mining και κάνω εξόρυξη Stellite coin που είναι σχετικά πολύ φτηνό και στο μέλλον μπορεί να ανέβει η τιμή του. Πρέπει να δηλώσω κάπου αυτά τα χρήματα που έχω σε μορφή cryptocurrency στο wallet μου στο pc μου αν δεν τα μετατρέψω σε ευρώ? Και 2 είναι παράνομο το crypto mining στην Ελλάδα? Και γενικά θέλω πληροφορίες σε ότι αφορά τα νομικά για Ελλάδα. Παρακαλώ απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω μόνο και απο ανθρώπους που ξέρουν τι λένε και όχι ότι νομίζουν. Ευχαριστώ ελπίζω αυτό να βοηθήσει και άλλους. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παράνομο δεν ειναι και ούτε έχει τεθεί ποτέ τέτοιο θέμα. Τα χρήματα που έχεις στο wallet δεν χρειάζεται να τα δηλώσεις κάπου, αλλά είναι τόσα που να αξίζει αυτή τη στιγμή το ρεύμα που καις ;

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, zanskou είπε

Παράνομο δεν ειναι και ούτε έχει τεθεί ποτέ τέτοιο θέμα. Τα χρήματα που έχεις στο wallet δεν χρειάζεται να τα δηλώσεις κάπου, αλλά είναι τόσα που να αξίζει αυτή τη στιγμή το ρεύμα που καις ;

Ένα pc έχω ανοιχτό όλο κια όλο πόσο μπορεί να μου κοστίσει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, DimitrisRafailS είπε

Ένα pc έχω ανοιχτό όλο κια όλο πόσο μπορεί να μου κοστίσει? 

Αν δεν μας πεις τι pc είναι δεν μπορούμε να σου πούμε 

Επεξ/σία από zanskou
Δημοσ.
6 ώρες πριν, zanskou είπε

Αν δεν μας πεις τι pc είναι δεν μπορούμε να σου πούμε 

Ένα απλό gamimg pc με μια msi gtx 1050ti και έναν cpu ryzen 5 1400x και ένα thermaltake τροφοδοτικό των 700 wat

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στο community. Διεξάγω ένα πείραμα για την διπλωματική μου εργασία και χρειάζομαι άλλους 6 εθελοντές να συμπληρώσου μια φόρμα. Δεν θα πάρει παρα ελάχιστο χρόνο και μπορεί να σας αποφέρει απο 0-10 XRP. Οι πρώτοι 6 που θα μου στείλουν την φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφω στο αρχείο οδηγιών θα είναι αυτοι που εξασφαλίζουν θέση στο πείραμα.Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.

UltimatumGameExperiment.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...