corsair04 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Είχα δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο paypal που τον χρησιμοποιούσα χρόνια και επειδή δεν είχα τα πραγματικά στοιχειά μου μου τον κλείσανε...μετά από 180 μέρες θα αποδέσμευαν τα χρήματα μου και θα μπορούσα να τα μεταφέρω στον κανονικά λογαριασμό μου μετά πραγματικά μου στοιχειά αυτήν την φορά ..το θέμα είναι ότι τώρα προσπαθώ να μπω και μου ζητάει επιβεβαίωση από τηλεφωνικό αριθμό ...ο αριθμός αυτός δεν υφίσταται πλέον έχει καταργηθεί οπότε και δεν μπορώ να λάβω κανένα μήνυμα αλλά και να επεξεργαστώ τον λογαριασμό μου αφού είναι κατά κάποιον τρόπο μπλοκαρισμένος ..... υπάρχει κάποια δυνατότητα να επικοινωνήσω με το paypal μέσω email
TechnoState Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 https://www.paypal.com/ee/smarthelp/contact-us?email=privacy 1
corsair04 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, TechnoState είπε https://www.paypal.com/ee/smarthelp/contact-us?email=privacy σε ευχαριστώ !!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, έχεις ψεύτικα στοιχεία και δεν έχει και το κινητό Αν έχεις λεφτά στο paypal τα έχασες
TechnoState Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 .... όντως η περίπτωση είναι πολύ δύσκολη. Αλλά σίγουρα όχι μοναδική, σίγουρα θα υπάρχει διαδικασία. Εξήγησε με πλήρη λεπτομέρια ολόκληρο το ιστορικό κ ακολούθησε τα βήματα που θα σου υποδείξουν πιστά, αν αξίζει τον κόπο (αν δλδ είναι σεβαστό το ποσό που έχεις στον εκεί λογ/σμό σου).
achilles_g_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ψεύτικα στοιχεία...
corsair04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ψεύτικα στοιχεία... Όταν δημιουργήθηκε ο λογαριασμός ήμουν ανήλικος ....(2008) και το 2018 μετά από αμέτρητες παραγγελίες μου ζήτησαν να στείλω τα στοιχεία μου ( ταυτότητα,αποδεικτικό διεύθυνσης και είδαν ότι το όνομα και τα αποδεικτικά δεν ήταν στο ίδιο όνομα ....έτσι ο λογαριασμός μου μπλόκαρε αλλά είχα χρήματα μέσα κοντά στα 200€ τα οποία θα τα έστελναν στο καινούριο μου λογαριασμό του paypal !!! Στις 3/4/2019 στις 4:22 ΜΜ, NikosKallithea είπε Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, έχεις ψεύτικα στοιχεία και δεν έχει και το κινητό Αν έχεις λεφτά στο paypal τα έχασες θα μπορούσες απλά με κάποιο τρόπο να βοηθήσεις απαντώντας σε αυτό που ρωτάω αντί να καταστροφολογεις ....όπως και να έχει ευχαριστώ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από corsair04 1
ManFromEarth Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, corsair04 είπε Όταν δημιουργήθηκε ο λογαριασμός ήμουν ανήλικος ....(2008) και το 2018 μετά από αμέτρητες παραγγελίες μου ζήτησαν να στείλω τα στοιχεία μου ( ταυτότητα,αποδεικτικό διεύθυνσης και είδαν ότι το όνομα και τα αποδεικτικά δεν ήταν στο ίδιο όνομα ....έτσι ο λογαριασμός μου μπλόκαρε αλλά είχα χρήματα μέσα κοντά στα 200€ τα οποία θα τα έστελναν στο καινούριο μου λογαριασμό του paypal !!! θα μπορούσες απλά με κάποιο τρόπο να βοηθήσεις απαντώντας σε αυτό που ρωτάω αντί να καταστροφολογεις ....όπως και να έχει ευχαριστώ και γιατι σαν ανηλικος δεν εβαλες τα πραγματικα σου στοιχεια; δεν βλεπω να βγαινει ακρη, και εδω που τα λεμε εσφαλες, οποτε το παθημα μαθημα για την επομενη φορα
corsair04 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Σε μερικές ήμερες θα έχω τα χρήματα μου στο νέο λογαριασμό......
Προτεινόμενες αναρτήσεις