Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή τιμή, φοβερός οπτικός αισθητήρας, αλλά προσοχή σε όσους έχουν λίγο μεγάλη παλάμη, δε θα σας βολεύει αρκετά καθώς μοιάζει λίγο με αυγουλακι σαν σχήμα. Claw/fingertip θα είστε οκ. Για Palm για μικρά χερακια πχ γυναικεία ή παιδιού. 

( Εχω δοκιμάσει το σχήμα του στο G102 με 18 Χ 9 διαστάσεις παλάμης - χιαστί - και σε palm grip δεν βολεύει, βασικά δεν γίνεται να αγκαλιάσει την παλάμη λόγω που έχει μικρό ύψωμα η πλάτη του ποντικιού. Αν αλλάξεις βέβαια grip style σε fingertip, είναι πιο βολικό. Επίσης custom side grips mod θα σας βοηθήσουν αρκετά! )

must buy φυσικά σε αυτή τη τιμή με κλειστά μάτια! 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Μέλι το mouse, αντικατέστησα G403 και δεν το περίμενα, απλά βολεύει περισσότερο και το wireless δεν δημιουργεί καθόλου input lag. Όσο για το grip style μια χαρά κάνει και για palm σε μεγάλα χέρια (για fps απ ότι έχω καταλάβει χρησιμοποιώ συνδυασμό palm/claw ανάλογα την κίνηση)!

Δημοσ.

Eξαιρετικο, παρελαβα σημερα και ξεκινησα να το δουλευω. Στην αρχη εφαγα μια απιστευτη φρικη με το να μη βρισκω τον ανταπτορα στη συσκευασια, τελικα ειναι κρυμμενος διπλα απο το σημειο που μπαινει η μπαταρια. Παλι καλα... ευχαριστω topic starter για την προσφορα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε και το κόλπο g1mb0jeky1t21.jpg με την ΑΑΑ μπαταρία για να γίνει πιο ελαφρύ ;)

Btw υπάρχει διαθέσιμο ακόμα αλλά με αποστολή σε 1-2 μήνες στα 37.73με μεταφορικά

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Το έχω κανένα εξάμηνο αγορασμένο στα 52 ευρώ. Εκπληκτικός αισθητήρας (αυτό πληρώνεις βασικά) , μηδαμινό lag, πολύ ελαφρύ ποντίκι. Μέσα από την εφαρμογή ρυθμίζεις όσα DPI levels θέλεις ( εγώ τα έχω κάνει 3, μου είναι υπεραρκετά) kai το response rate ετσι ώστε να βρεις ισορροπία στο μηδαμινό lag kαι στη λογική κατανάλωση μπαταρίας. Στα 500 και 1000 Hz είναι σαν να έχεις wired mouse - εγώ σκέφτηκα την κατανάλωση και το έβαλα στα 500. Αλλαγή μπαταρίας χρειάστηκε μία φορά στους 6 μήνες. Λίγο μικρότερο σε μέγεθος από άλλα ποντίκια αλλά σίγουρα μεγαλύτερο από τα notebook  mouses. 

Το μόνο αρνητικό η ποιότητα κατασκευής και τα πλαστικά. Δεν είναι κακά - απεναντίας καλύτερα από το ποντίκι των 20 ευρώ που είχα πριν - αλλά την ίδια ακριβώς κατασκευή έχουν κάποια φθηνότερα gaming ποντίκια logitech, μπορείτε να το ψάξετε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Metaksas είπε

Πάλι στα 32.77 ευρώ.

Ευχαριστούμε βασικά πήρα και ένα 2ο γιατί το 1ο το άνοιξα πριν λίγο (το είχα πάρει από Amazon Warehouse) και είναι καταπληκτικό. Σαν να έχεις ενσύρματο ποντίκι.

Μου φαίνεται όμως ότι βγάζει αποστολή σε 2 μήνες...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Θα το προτείνατε για κοπέλα και ελαφρύ gaming ? Κοιτάει το Logitech G203.

Nαι, και το σχετικά μικρό του μέγεθος είναι ότι πρέπει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kaspito είπε

κοιτάξτε άμα stackarei μ αυτό το κουπόνι, άμα θέλετε και τπτ άλλο μέχρι τα μεσάνυχτα είναι 😁
https://www.journaldugeek.com/2019/04/25/french-days-10-euros-de-reduction-50-euros-dachats-chez-amazon-code/

Promotional code valid from April 26 to April 27, 2019 included for all purchases of at least 50 euros, excluding gift wrapping fees and any applicable shipping costs, made on the site  www.amazon.fr  and covering any product new sold by Amazon (ie excluding products sold by third-party sellers in the marketplace of the site  www.amazon.fr ), with the exception of books, digital products (MP3, ebooks, apps, games and software for download, Kindle subscription, etc.), infant formula, electronic cigarettes (including e-liquids, refills, and accessories), gift certificates, refurbished offers, Apple branded products, Switch series, PS4 and game consoles Xbox and pre-orders video games, DVDs and Blu-rays and CDs and vinyls.

Δημοσ.

το παρηγγειλα σημερα στα 34,63ε.Μου εβγαλε ημερομηνια παραδοσης 18-23 Μαιου .ειδομεν...αν καταλαβα καλα 10 Μαιου λεει θα εχουν στοκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...