Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.... ίσως επειδή συνήθως επιλέγεται η πιο φθηνιαρικη λύση η δεν έχει γίνει προεργασία. 

Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς? Έχεις μιλήσει με ειδικούς σε θέματα μονώσεων?

Η δική σου πλάκα έχει υποστεί προεργασία? Είναι κατάλληλη να δεχτεί κάτι απο πάνω? Υπάρχει κατάλληλη μόνωση (σε τι είδος κ αντοχή)?

Καλύτερα να εμπιστευτείς επαγγελματία για κάτι τέτοιο κ όχι να αποφασίσεις τις κινήσεις σου μαζεύοντας γνώμες... γιατί ίσως έτσι τελικά πληρώσεις δύο ή τρεις φορές παραπάνω το project σου.

Δημοσ.

είχα χρησιμοποιησει στο παρελθόν αλλά κυρίως  στη βεράντα όπου δεν το έβλεπε πολύ ο ήλιος και σχεδόν δεν βρεχόταν πότε Όταν το ανέβασα στην ταράτσα άρχισε να ξεφτίζει  και να γεμιζει ο τόπος  Ίσως θα έπρεπε να ραφτεί γύρω - γύρω και τα κομμάτια να μην είναι μεγάλα γιατί με το νερό γίνεται πολύ βαρύ Τωρα δεν ξέρω αν εφτεξε το προϊόν (πληρωθηκε για Α ποιοτητα )οι συνθήκες η το πιτμπουλ Τελικά το πήγα ανακύκλωση

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.... ίσως επειδή συνήθως επιλέγεται η πιο φθηνιαρικη λύση η δεν έχει γίνει προεργασία. 

Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς? Έχεις μιλήσει με ειδικούς σε θέματα μονώσεων?

Η δική σου πλάκα έχει υποστεί προεργασία? Είναι κατάλληλη να δεχτεί κάτι απο πάνω? Υπάρχει κατάλληλη μόνωση (σε τι είδος κ αντοχή)?

Καλύτερα να εμπιστευτείς επαγγελματία για κάτι τέτοιο κ όχι να αποφασίσεις τις κινήσεις σου μαζεύοντας γνώμες... γιατί ίσως έτσι τελικά πληρώσεις δύο ή τρεις φορές παραπάνω το project σου.

Μάλλον είναι πιο σύνθετη κατάσταση απο ότι φανταζόμουν. Θα το ψάξω, σε ευχαριστω. 

Να καλυψω και να κάνω λιγότερο άσχημη  μια επιφάνεια 5x7 θελω. Απλή πλάκα με υδρομόνωση εχει τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... έχω την εντύπωση ότι δεν αρκούν μόνο 3-4 περάσματα με hyper desmo ακόμα κ για μία απλή μόνωση πια (μιλάω για λύσεις τύπου sandwich, κέλυφος, μπανιέρα, σαφώς πιο δαπανηρές) :( :( :(

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

μιλάμε για αυτό η έχω καταλάβει λάθος? Καθ όσον η τοποθέτηση αυτού του υλικού δεν απαιτεί ιδιαίτερες μονώσεις Τουλάχιστον  εγώ κάτι  αντίστοιχο έβαλα στα 10 - 12 € αν θυμάμαι καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...