Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έμπαινε κανεις στο συγκεκριμένο φόρουμ; Είχα καιρό να μπω και προσπαθώ εδώ και μια εβδομάδα αλλά τίποτα. Έβγαλαν κάποια ανακοίνωση ότι κλείνουν; Ήταν αξιόλογο φόρουμ που κράταγε τις συζητήσεις σε μπασκετικά πλαίσια(τις περισσότερες φορές τουλάχιστον). Κρίμα.

Δημοσ.

δεν τους βλεπω ζωηρους...

εχω κι εναν στο skype που ηταν πολυ χωμενος εκει μεσα και τον ρωτησα,

ουτε αυτος απαντησε, παω για ντιλιτ

Δημοσ.

ειναι η πρωτη μου επιλογη στα αγαπημενα του google και δε ξερω τι παιζει. Στο καναλι τους στο youtube ειπαν για τεχνικους λογους. Πιστευω οτι θα επανελθουν. 

Παντως εχουν τοσο αυστηρους κανονες που μπορει να μπαναραν τον εαυτο τους😁

• Like 1
Δημοσ.

"μας πληγωσαν τα παραθυρα" λεει ο μπλατ,(για τα ματς των εθνικων λεει)

που ειναι το φορουμ να γινει γλεντι με τον ανιδεο ,τον μετρ της δικαιολογιας

Δημοσ.

Για τους φίλους του μπάσκετ υπάρχει ευτυχώς το hoopfellas.gr. δεν είναι διαφήμιση αλλά θα βρείτε εξαιρετικό επίπεδο άρθρων και αρκετά ψαγμένους σχολιαστές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προτεινω basketballguru.gr  μου αλλαξε επιπεδο στο τροπο που βλεπω μπασκετ και πινω κρασι.

Επεξ/σία από Curtis76
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελπίζω να επανέλθει. Ίσως το πιο αξιόλογο αθλητικό φόρουμ, με εξαιρετικό επίπεδο συζητήσεων και πλούσιο αρχείο παλαιότερων θεμάτων. Πάμε σε playoff Ευρωλίγκας (με χιτσκοκικό, γκρανκινιολικό φινάλε :P) και Basket League και θέλουμε να διαβάσουμε ωραίες αναλύσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ιστορικο φορουμ, με τοσο πολυ παλια θεματολογια που μπορουσες να βρεις τα παντα. Μακαρι να επανελθουν

Δημοσ.

Πραγματικά κρίμα, έκλεισε τελείως ξαφνικά και άφησε ένα κενό που δεν βλέπω να αναπληρώνεται. Και στο Facebook δεν κάνουν πλέον νέες αναρτήσεις.

Ειδικά φέτος με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν λείπει ένα μέρος να μπορείς να τα συζητήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...