Conan2046 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μένει, λοιπόν, να μας διαψεύσετε. Γιατί οι ανακοινώσεις σας με την καθυστέρηση και την λιτότητα που έχουν γίνει μας έχουν κάνει δικαιολογημένα δύσπιστους. 2
GangMW Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Conan2046 είπε Μένει, λοιπόν, να μας διαψεύσετε. Γιατί οι ανακοινώσεις σας με την καθυστέρηση και την λιτότητα που έχουν γίνει μας έχουν κάνει δικαιολογημένα δύσπιστους. @conan Οι τύποι είναι απίστευτοι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες μα πόσες άκυρες απαντήσεις και παπατζιλικια έχουμε λάβει στο fb, οι τύποι είναι κατά συρροή αναξιόπιστοι στις ανακοινώσεις του, και ας βγουν επιτέλους να πουν την πραγματική αιτία που έκλεισε το φόρουμ, εντελώς τυχαία συνέπεσε με κάποια γεγονότα στο τέλος της α1, τέλος πάντων υπάρχουν screenshots που θα αναρτηθούν όταν θα έρθει η ώρα τους. (με αντμίν του μπάσκετ φόρουμ όπως ο sacrame, δεν καταδέχομαι να ανοίξω διάλογο σε άλλο φόρουμ, αν θέλει διάλογο να τον κάνουμε στο fb ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ και να δεχτεί να ανεβάσω τα screenshots από απαντήσεις σε sms , FB, και στο basketforum.gr , εκεί που όταν λέγαμε τι παίζει και που κάνουν πλάτες σβήνονταν τα ποστ και έπεφτε μπάν με συνοπτικές διαδικασίες, Ε όχι εδώ μέσα δεν θα κάνω διάλογο μαζί τους Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από GangMW 1
Zerg13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GangMW είπε @conan Οι τύποι είναι απίστευτοι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες μα πόσες άκυρες απαντήσεις και παπατζιλικια έχουμε λάβει στο fb, οι τύποι είναι κατά συρροή αναξιόπιστοι στις ανακοινώσεις του, και ας βγουν επιτέλους να πουν την πραγματική αιτία που έκλεισε το φόρουμ, εντελώς τυχαία συνέπεσε με κάποια γεγονότα στο τέλος της α1, τέλος πάντων υπάρχουν screenshots που θα αναρτηθούν όταν θα έρθει η ώρα τους. (με αντμίν του μπάσκετ φόρουμ όπως ο sacrame, δεν καταδέχομαι να ανοίξω διάλογο σε άλλο φόρουμ, αν θέλει διάλογο να τον κάνουμε στο fb ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ και να δεχτεί να ανεβάσω τα screenshots από απαντήσεις σε sms , FB, και στο basketforum.gr , εκεί που όταν λέγαμε τι παίζει και που κάνουν πλάτες σβήνονταν τα ποστ και έπεφτε μπάν με συνοπτικές διαδικασίες, Ε όχι εδώ μέσα δεν θα κάνω διάλογο μαζί τους Ανεβασε τα ολα εδω. Εδω ειναι αλλος admin k mod Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Zerg13
rchos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, GangMW είπε @conan Οι τύποι είναι απίστευτοι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες μα πόσες άκυρες απαντήσεις και παπατζιλικια έχουμε λάβει στο fb, οι τύποι είναι κατά συρροή αναξιόπιστοι στις ανακοινώσεις του, και ας βγουν επιτέλους να πουν την πραγματική αιτία που έκλεισε το φόρουμ, εντελώς τυχαία συνέπεσε με κάποια γεγονότα στο τέλος της α1, τέλος πάντων υπάρχουν screenshots που θα αναρτηθούν όταν θα έρθει η ώρα τους. (με αντμίν του μπάσκετ φόρουμ όπως ο sacrame, δεν καταδέχομαι να ανοίξω διάλογο σε άλλο φόρουμ, αν θέλει διάλογο να τον κάνουμε στο fb ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ και να δεχτεί να ανεβάσω τα screenshots από απαντήσεις σε sms , FB, και στο basketforum.gr , εκεί που όταν λέγαμε τι παίζει και που κάνουν πλάτες σβήνονταν τα ποστ και έπεφτε μπάν με συνοπτικές διαδικασίες, Ε όχι εδώ μέσα δεν θα κάνω διάλογο μαζί τους Καλό θα ήταν παντως επειδή φαίνεσαι γνώστης να τα αναφέρεις όσα ξέρεις γιατί αν ισχύουν όσα λες και μας κοροιδεύουν έτσι δεν σωστό. Ήμουν μέλος του φόρουμ και εγώ και θα ήθελα γενικά να μάθω τι συμβαίνει γιατί δεν ξέρω.
GangMW Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Θα ανέβουν ΟΛΑ στο FB όταν θα ρθει η ώρα τους, και θα κοινοποιηθούν και εδώ μέσα, επίσης και σε ένα καινούργιο μπασκετφόρουμ Ελληνικό που ετοιμάζεται και απ΄ όσο ξέρω (τα άτομα τα γνωρίζω προσωπικα) θα έχει επίπεδο και δεν θα έχει κανένα οπαδικό προσανατολισμό ούτε θα έχει τα γνωστά θέματα του basketforum που αν σχολίαζες κάποιες "ιερές αγελάδες" ήσουν "μπαναρισμένος" πριν καν το καταλαβεις ! Αν υπάρχει κανένας παλιός φίλος από το basketforum, απο αυτούς που αποχώρησαν τα τελευταία 2 χρόνια, ας στείλει μηνυμα να τα πούμε prive, γιατί υπάρχει πολύ υλικό και θα "ξεβρακωθεί" πολύς κόσμος, γιατι ο κόσμος είναι μικρός τελικά, και τα γραπτά και τα sms ... μένουν !!
stelios hasan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, GangMW είπε @conan Οι τύποι είναι απίστευτοι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες μα πόσες άκυρες απαντήσεις και παπατζιλικια έχουμε λάβει στο fb, οι τύποι είναι κατά συρροή αναξιόπιστοι στις ανακοινώσεις του, και ας βγουν επιτέλους να πουν την πραγματική αιτία που έκλεισε το φόρουμ, εντελώς τυχαία συνέπεσε με κάποια γεγονότα στο τέλος της α1, τέλος πάντων υπάρχουν screenshots που θα αναρτηθούν όταν θα έρθει η ώρα τους. (με αντμίν του μπάσκετ φόρουμ όπως ο sacrame, δεν καταδέχομαι να ανοίξω διάλογο σε άλλο φόρουμ, αν θέλει διάλογο να τον κάνουμε στο fb ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ και να δεχτεί να ανεβάσω τα screenshots από απαντήσεις σε sms , FB, και στο basketforum.gr , εκεί που όταν λέγαμε τι παίζει και που κάνουν πλάτες σβήνονταν τα ποστ και έπεφτε μπάν με συνοπτικές διαδικασίες, Ε όχι εδώ μέσα δεν θα κάνω διάλογο μαζί τους Δεν έχω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Αν θες να πιστεύεις ότι τα παίρναμε από τον Ολυμπιακό, πίστευε το. Εγώ ξέρω απλά ότι κάθε μήνα κάποιοι πληρώναμε ένα σέρβερ για να γράφετε εσείς για μπάσκετ. Για τους χαρακτηρισμούς δεν έχω να πω κάτι. SMS δε θυμάμαι να έχω ανταλλάξει με κανέναν, τόσο εγώ όσο και η στενή ομάδα που ΟΝΤΩΣ τρέχαμε το φόρουμ. Οπότε δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Τελοσπάντων, δεν θες να κάνεις και διάλογο μαζί μου οπότε το κλείνω εδώ. Με το καλό όταν επιστρέψει το φόρουμ, να τα δείξεις 3 ώρες πριν, GangMW είπε Θα ανέβουν ΟΛΑ στο FB όταν θα ρθει η ώρα τους, και θα κοινοποιηθούν και εδώ μέσα, επίσης και σε ένα καινούργιο μπασκετφόρουμ Ελληνικό που ετοιμάζεται και απ΄ όσο ξέρω (τα άτομα τα γνωρίζω προσωπικα) θα έχει επίπεδο και δεν θα έχει κανένα οπαδικό προσανατολισμό ούτε θα έχει τα γνωστά θέματα του basketforum που αν σχολίαζες κάποιες "ιερές αγελάδες" ήσουν "μπαναρισμένος" πριν καν το καταλαβεις ! Αν υπάρχει κανένας παλιός φίλος από το basketforum, απο αυτούς που αποχώρησαν τα τελευταία 2 χρόνια, ας στείλει μηνυμα να τα πούμε prive, γιατί υπάρχει πολύ υλικό και θα "ξεβρακωθεί" πολύς κόσμος, γιατι ο κόσμος είναι μικρός τελικά, και τα γραπτά και τα sms ... μένουν !! Νομίζω εδώ άρχισαν σιγά σιγά να βγάζουν νόημα τα όσα γράφεις. Επιτυχία εύχομαι στο νέο φόρουμ, το οποίο από όσο ξέρω είναι ήδη στον αέρα. Με άτομα που ίσως "βιάστηκαν" να βγουν από το καραβάκι του basketforum. Όπως γράφαμε και συχνά στο φόρουμ, δεν θέλουμε να συμφωνείτε με τους κανόνες μας. Θέλουμε απλά να τους σέβεστε. Καλό βράδυ.
Conan2046 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Επειδή το όνομα μου αναφέρθηκε σε tag να διευκρινίσω ότι δεν συμμερίζομαι τις αντίστοιχες απόψεις. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν το χρηματοδοτούσαν οι Αγγελόπουλοι, αν το έκαναν μπράβο τους. Το θεωρώ μακράν το καλύτερο μπασκετικό φόρουμ που υπήρχε και στα μάτια μου ήταν αμερόληπτο, δεν είχα παρατηρήσει κάτι μεμπτό, ίσα ίσα που παραήταν αυστηρό στις αναφορές για διαιτησία και στα υποφόρουμ που σύχναζα όσα άτομα είχαν μπαναριστεί ήταν άκρως δικαιολογημένο. Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω να είναι το συγκεκριμένο θέμα το κατάλληλο να εκφράσουμε παράπονα για το πως λειτουργούσε, πικρία κλπ. Εμένα τα "παράπονα" μου είναι συγκεκριμένα. Κυρίως που δεν βγήκατε αμέσως μετά το κλείσιμο αν ήταν ξαφνικό να μας ενημερώσετε αλλά κάτι μήνες μετά. Γιατί; Που ποτέ δεν ήσασταν ξεκάθαροι γιατί έκλεισε. Που ποτέ δεν ήσασταν ξεκάθαροι για το αν ανοίξει. Στα μάτια μου αν λέγατε ξέρετε δεν μπορούμε να το ανοίξουμε, αλλά το παλεύουμε αν κάποια στιγμή τα καταφέρουμε θα το κάνουμε θα ήταν πιο ειλικρινές από αυτό το αόριστο θα ανοίξει.
James K R Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Νέα ανακοίνωση από το facebook του basketforum (1 Νοέμβρη) : "Αγαπητοί φίλοι του basketforum, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε το site μας είναι πλέον under construction. Γνωρίζετε ήδη πως μια επίθεση χακερ έριξε το φόρουμ εδώ και πολύ καιρό. Καταστράφηκαν τα αρχεία της πλατφόρμας του, όμως καταφέραμε να σώσουμε το σημαντικότερο κομμάτι που είναι το αρχείο των ποστ και των χρηστών. Χρειαζόμαστε λίγο ακόμη χρόνο, αλλά σύντομα το basketforum θα είναι πάλι λειτουργήσιμο και πολύ ανανεωμένο. Με φιλικούς χαιρετισμούς, η διαχειριστική ομάδα."
rchos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Χμμμ λογικά ξανάρχισαν οι χρηματοδότες να δίνουν λεφτά... Άρα ανέβηκε ο Ολυμπιακός στην Α1 και δεν το ξέρουμε? 🤔 🤦♂️
shtarkws Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Για όποιον ενδιαφερεται Το basketforum θα είναι και πάλι στον αέρα την ημέρα των Χριστουγέννων Ευχαριστούμε όσους ενδιαφέρθηκαν και λυπούμαστε που στεναχωρησαμε όσους ήλπιζαν να κλείσουμε Καλες γιορτές σε όλους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις