randaplann Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Το Σεπτέμβριο έκανα χειρουργείο διάφραγμα μύτης (ήταν πολύ στραβό μου είπανε τότε)με ολική νάρκωση σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο μετά απο 7 μήνες αφού τελείωσαν όλα αυτά δηλαδή πριν καμια βδομάδα πήγα να με δει ο χειρουργός μου και μου είπε οτι πρέπει να γίνει κάποτε εισαγωγή για να μου βγάλουνε το κοκκαλάκι από την μύτη για να παίρνω καλύτερα αέρα και απο τα δυο ρουθούνια. Όντως νιώθω οτι στο δέξι ρουθούνι να εισπνέω λιγότερο από ότι στο αριστερό. Βέβαια μου είπε ότι πρέπει να κάνω τοπική.. και φοβάμαι λίγο... το έχει κανει κανείς αυτό; Φοβάμαι λίγο και τον πόνο γιατι δεν έχω ξανακάνει ενώ στη ολική εύκολο κοιμάμαι.. ξυπνάω και κάνω υπομονή 😂 Πείτε με χέστη δεν πειράζει αλλά εχω τις αμφιβολίες μου 26 χρονών γομάρι!
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ελαφρώς άσχετο με το θέμα, αλλά εγώ πιο πολύ φόβο έχω την ολική, ότι μπορεί να μην ξυπνήσω ποτέ, και δεν θα το καταλάβω κιόλας 😴
sezebo Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) το κοκαλακι στην εισοδο την μυτης λες? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από sezebo
randaplann Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα γιατί;; Επειδή πιάσανε πρόσφατα αναισθησιολογο που δούλευε 30 χρόνια σε νοσοκομείο με πλαστα χαρτιά;;😂 Βασικά δεν ξέρω αν είναι να μην ξυπνήσεις ποτέ τότε θα πεθάνεις ήσυχος και χωρίς να βασανίζεσαι 4 λεπτά πριν, sezebo είπε το κοκαλακι στην εισοδο την μυτης λες? sezebo να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω αλλά λογικά αυτό που λες εσύ εννοούσε; Εμένα πάντως αυτό μου είπε(κοκκαλάκι) και οτι πρέπει να μου το βγαλει Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από randaplann
sezebo Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, randaplann είπε Μα γιατί;; Επειδή πιάσανε πρόσφατα αναισθησιολογο που δούλευε 30 χρόνια σε νοσοκομείο με πλαστα χαρτιά;;😂 Βασικά δεν ξέρω αν είναι να μην ξυπνήσεις ποτέ τότε θα πεθάνεις ήσυχος και χωρίς να βασανίζεσαι sezebo να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω αλλά λογικά αυτό που λες εσύ εννοούσε; Εμένα πάντως αυτό μου είπε(κοκκαλάκι) και οτι πρέπει να μου το βγαλει εμενα στη μυτη μου εχει κανει ακριβως αυτο ο γιατρος, δηλαδη ροκανισε τα 2 κοκαλακια στην εισοδο την μυτης για να ανοιξουν τα ρουθουνια στην εισοδο! πονουσαν 2 μηνες τα δοντια μου καθως επιρεαζοντε τα νευρα... την εκανα με ολικη μαζι με το διαφραγμα Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από sezebo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα