therock Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Σκεφτομαι να αγορασω πλεον καποια συνδρομη σε παροχο VPN, Και βλεπω και κατι προσφορες που βγαζουν για lifetime. Αποριες -Εχει διαπιστωθει καποια διαφορα στην ποιοτητα υπηρεσιων του καθε παροχου και αν υπαρχει καποιος προτιμοτερες -Εχει ακουστει καιτ για τις lifetime (χαμηλοτερη ταχυτητα/πιθανα downtime/χειροτερο support) κτλ -Μπορω να χρησιμοποιησω την ιδια συνδρομη σε πανω απο ενα χωρο, εφοσον ειμαι ο κατοχος και εχω τους κωδικους, πχ να το περασω σε σπιτι και εξοχικο, ηθελε διαφορετικη για καθε μερος -Μπορει να μπει απευθειας στο ρουτερ, και να μην χρειαζεται ρυθμιση η καθε συσκευη/εφαρμογη
zx1234r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Nordvpn τριετίας. Τα lifetime μετά από λίγο οι εταιρείες δεν τα καταφέρνουν και κλείνουν.
therock Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 95ε η τριετα; πανακριβο Εδω οι αλλοι περνανε με 30 lifetime. Ε και παλι να κλεισει πες δε θα ναι στη τριετια. Δε ξερω δεν ηθελα να δωσω τοσα πολλα
zx1234r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Κάνε αναζήτηση για άρθρα σχετικά με VPN lifetime να καταλάβεις. Για να είναι μια υπηρεσία καλή πρέπει να έχει μηδενικό downtime, support, κάλυψη με πολλούς servers, να μην κρατάει logs και να μην δίνει πληροφορίες σε εξωτερικούς παράγοντες.
kormos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, therock είπε Σκεφτομαι να αγορασω πλεον καποια συνδρομη σε παροχο VPN, Και βλεπω και κατι προσφορες που βγαζουν για lifetime. Αποριες -Εχει διαπιστωθει καποια διαφορα στην ποιοτητα υπηρεσιων του καθε παροχου και αν υπαρχει καποιος προτιμοτερες -Εχει ακουστει καιτ για τις lifetime (χαμηλοτερη ταχυτητα/πιθανα downtime/χειροτερο support) κτλ -Μπορω να χρησιμοποιησω την ιδια συνδρομη σε πανω απο ενα χωρο, εφοσον ειμαι ο κατοχος και εχω τους κωδικους, πχ να το περασω σε σπιτι και εξοχικο, ηθελε διαφορετικη για καθε μερος -Μπορει να μπει απευθειας στο ρουτερ, και να μην χρειαζεται ρυθμιση η καθε συσκευη/εφαρμογη Δες αν "προλαβαίνεις" να πάρεις κάτι σε δωρεάν... >>
Panagiotis!! Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, therock είπε Σκεφτομαι να αγορασω πλεον καποια συνδρομη σε παροχο VPN, Και βλεπω και κατι προσφορες που βγαζουν για lifetime. Αποριες -Εχει διαπιστωθει καποια διαφορα στην ποιοτητα υπηρεσιων του καθε παροχου και αν υπαρχει καποιος προτιμοτερες -Εχει ακουστει καιτ για τις lifetime (χαμηλοτερη ταχυτητα/πιθανα downtime/χειροτερο support) κτλ -Μπορω να χρησιμοποιησω την ιδια συνδρομη σε πανω απο ενα χωρο, εφοσον ειμαι ο κατοχος και εχω τους κωδικους, πχ να το περασω σε σπιτι και εξοχικο, ηθελε διαφορετικη για καθε μερος -Μπορει να μπει απευθειας στο ρουτερ, και να μην χρειαζεται ρυθμιση η καθε συσκευη/εφαρμογη Εγώ θα σου προτείνω να τσεκάρεις στο ebay τελευταία βλέπω πολύ καλές τιμές σε internet security και vpn.... Νομίζω πως αγοράζουν συνδρομή που είναι για 5 συσκευές η 3 και πουλάνε την 1 Σκέψου παράδειγμα αγοράζεις vpn 30 euro το χρόνο για 5 συσκευές Αν πουλήσεις τις 4 συσκευές προς 5 ευρώ την κάθε μία κερδίσεις 20 ευρώ και έτσι στην ουσία πληρώνεις 10 ευρώ το χρόνο Έτσι βγαίνει τόσο χαμηλή η τιμή Τσέκαρε το
jimmy213 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Τσέκαρε το ProtonVPN. Μπορεί να σου αρκεί η free έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα