Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φορουμ,

Η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο να ασχοληθω με καποιο φορουμ και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν φορουμ πιο καταλληλα για το συγκεκριμενο θεμα, ωστοσο με λιγο ψαξιμο δεν βρηκα κατι αρα γραφω εδω.

Αρχικα σπουδαζω φυσικη και τωρα ειμαι στο δευτερο ετος, ωστοσο δεν μου αρεσει αρκετα (για να το ακολουθησω επαγγελματικα!) και υπαρχουν σπουδες που θα ηθελα πολυ περισσοτερο να εκπληρωσω, με πρωτη απο αυτες την ψυχολογια.

Το προβλημα ειναι οτι (απο οσο ξερω) δεν μπορω να κανω 10% αφου ειμαι απο τον θετικο κλαδο, και ετσι κι αλλιως δεν ειχα γραψει ψηλα αφου ειχα περασει με ελαχιστο διαβασμα και ετσι περασα οριακα.

Ιδανικα θα ηθελα να φυγω για εξωτερικο ωστοσο δεν ξερω απο που να παρω συμβουλες και δεν εχω καποιον να με καθοδηγησει, τα πανεπιστημια ειναι υπερβολικα πολλα και ειναι πολλοι παραγοντες που πρεπει να εχω στο μυαλο μου.

Οποτε οποιοδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/04/2019 at 16:24, tralalo said:

Σπουδαζω φυσικη και τωρα ειμαι στο δευτερο ετος, ωστοσο δεν μου αρεσει αρκετα (για να το ακολουθησω επαγγελματικα!) και υπαρχουν σπουδες που θα ηθελα πολυ περισσοτερο να εκπληρωσω, με πρωτη απο αυτες την ψυχολογια. 

https://www.semifind.gr/spoudes/list/Katigories-Spoydon/9/psyhologia

Επεξ/σία από ludan01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...