Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος.. Εχω σελίδα στο Facebook και δεν ειναι πλεον δημόσια.Την βλέπω μόνο εγω ως διαχειριστής, εχω κανει ένσταση διχως απάντηση .Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να την επαναφέρω και αν.. με ποιον τρόπο. Δεν μπορω να επικοινωνήσω με email ,δεν υπαρχει πουθενά. 

Επεξ/σία από Ntina321
Δημοσ.

Για να έκανες ένσταση σημαίνει οτι ειδοποιήθηκες για καποια παραβιαση της κοινοτητας..Ετσι δεν ειναι?Δεν σου στειλανε καποια ειδοποιηση?

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, akis_tzev είπε

Για να έκανες ένσταση σημαίνει οτι ειδοποιήθηκες για καποια παραβιαση της κοινοτητας..Ετσι δεν ειναι?Δεν σου στειλανε καποια ειδοποιηση?

Στο επανω μερος της σελίδας μου έβγαλε οτι η σελιδα σταματησε να ειναι δημοσια και ειχε να πατησω ένσταση .Και την έκανα,  δεν υπηρχε αλλη ειδοποιήση πουθενά. Ούτε εχει πλεον αλλη επιλογή για δεύτερη φορα Εννοω. 

Δημοσ.

Λογικά θα τσεκάρουν την ένσταση..Αυτό μπορεί να κάνει και κανα 2 μερες..Μεσα στις ρυθμίσεις της σελίδας υπάρχει μια επιλογή η οποία λέει να είναι η σελίδα ορατη σε ολους.Εκει τι σου γραφει εσενα?

Δημοσ.
Στις 9/4/2019 στις 10:01 ΠΜ, akis_tzev είπε

Λογικά θα τσεκάρουν την ένσταση..Αυτό μπορεί να κάνει και κανα 2 μερες..Μεσα στις ρυθμίσεις της σελίδας υπάρχει μια επιλογή η οποία λέει να είναι η σελίδα ορατη σε ολους.Εκει τι σου γραφει εσενα?

Εμενα γράφει οτι το Facebook έχει αναδημοσιευσει την σελιδα.  Εχω κάνει ένσταση απο τις 24 Μαρτίου, δίχως απάντηση. .... και δεν εχω δεύτερη επιλογη ένστασης...Ύστερα μπήκα και εγραψα και στην αναφορά προβλήματος, Μήπως εκει απαντησουν κάτι... αλλά αυτά ειναι ολα ηλεκτρονικά τα μυνήματα. Τι να κανω ρε γαμοτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...