*Kopanos* Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, G.TH. είπε Γω θα αγόραζα το ΧΛΑΠ να 'ούμε Fixed 1 2 1
aris1986 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, ThReSh είπε Τα περισσότερα παραδείγματα στο 1ο video οφείλονται στην δημοσιοποίηση των νικητών η οποία έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται βδέλες συγγενείς/φίλοι/άγνωστοι. Έχω δει ουκ ολίγα post γκρίνιας επειδή δεν δημοσιεύονται στην Ελλάδα, των οποίων οι συντάκτες θα παρακαλούσαν για ανωνυμία σε περίπτωση που κέρδιζαν... Βρε μαζι σου. Απο την γειτονια να το κρυψεις (ή γενικα οχι να το μαθει ο κοσμος) και να μετακομισεις. Απο ολους τους συγγενεις πως; Δεν λεω για τριτα τεταρτα ξαδερφια ακομα και δευτερα και θειους μακρινούς. Το χρημα θα φανει. εκτος αν ζεις ρακένδυτος με χρηματα κατω απο το στρωμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, aris1986 said: Βρε μαζι σου. Απο την γειτονια να το κρυψεις (ή γενικα οχι να το μαθει ο κοσμος) και να μετακομισεις. Απο ολους τους συγγενεις πως; Δεν λεω για τριτα τεταρτα ξαδερφια ακομα και δευτερα και θειους μακρινούς. Το χρημα θα φανει. εκτος αν ζεις ρακένδυτος με χρηματα κατω απο το στρωμα Ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο. Αναλόγως την κατάσταση που ήσουν πριν και την σχέση/επικοινωνία που έχεις με το σόι. Αν ήσουν χάλια οικονομικά θα είσαι σαν την μύγα μες το γάλα. Με την λογική της ανωνυμίας πάντως είναι σίγουρο ότι γλυτώνει κόσμος, ενώ με την δημοσιοποίηση υπάρχει μόνο χασούρα, εκτός αν είσαι ήδη ζάπλουτος... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από ThReSh
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Και το τι κάνεις φυσικά, αν ήσουν ένας της μεσαίας τάξης τότε το Audi Δεν κάνει τη διαφορά. Αν εμφανιστεί με Bentley όμως αλλάζει το πράγμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 11 minutes ago, giotis1982 said: Αγοράζεις 20 σπίτια, μαγαζιά και συνεχίζεις να πας στη δουλειά αύριο. Στην Ελλάδα? 😛
ZauZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θα άνοιγα ένα ίδρυμα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε Στην Ελλάδα? 😛 Άμα έχεις λεφτά είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου. Και ναι κάνεις ότι δουλεύεις με 60 μέρες άδεια το χρόνο. Αυτό φυσικά για αυτούς που δεν τα δούλεψαν τα λεφτά, γιατί υπάρχουν και αυτοί που έχουν πολλά πολλά λεφτά και μένουν στο ίδιο τετράγωνο απλα δεν τους ξέρεις
MitsosDaBest13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θα έκανα πολλά ταξίδια. 22 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Άμα έχεις λεφτά είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου. Και ναι κάνεις ότι δουλεύεις με 60 μέρες άδεια το χρόνο. Αυτό φυσικά για αυτούς που δεν τα δούλεψαν τα λεφτά, γιατί υπάρχουν και αυτοί που έχουν πολλά πολλά λεφτά και μένουν στο ίδιο τετράγωνο απλα δεν τους ξέρεις Εγώ θα έπαιρνα μεζονέτα στο Λος Άντζελες. 😂
sstratos Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θα ξεχρεωνα τα πάντα χρέη , δικά μου και της οικογένειας μου. Θα μετακομιζα σε μεγαλύτερο σπίτι-οχι καμιά επαυλη, καινούργιο αυτοκίνητο όχι κάτι που βγάζει μάτι. Το μαγαζί μου δεν θα το έκλεινα, αλλά θα έβαζα υπάλληλο να γλιτωσω το καθημερινό άγχος και τη μουρμουρα των πελατών... Ταξίδια θα έκανα αλλά όχι κάτι τραγικό (πχ 3 μήνες στη Χαβάη) Και μα το Θεό, όνειρο το έχω, θα χρησιμοποιήσω 30.000 ευρώ να φτιάξω τον πιο γαμ@το κομπιούτερ που υπάρχει!!!
Donovan Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Οπωσδήποτε θα έδινα ένα μεγάλο ποσό στους γονείς μου.Με τα υπόλοιπα,θα φρόντιζα να ζήσω χωρίς να χρειαστεί ποτέ να ξαναδουλέψω.Ούτε βίλες,ούτε λιμουζίνες,ούτε τίποτα.Πάλι με Ryanair θα πετούσα,σε φτηνά 3αστερα θα έμενα,και οι μόνες 'πολυτέλειες' που θα έκανα θα ήταν να πηγαίνω σε αγώνες και συναυλίες στο εξωτερικό.
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Θα έφευγα από προσώπου γης, θα πήγαινα στη Βολιβία σε ένα απομακρυσμένο σπίτι και θα τσαπιζα πατάτες για την πλάκα μου. να πάρεις και τον @Froskeas μαζί που ξέρει από γκαζμά! άσε κιόλας που από τις πατάτες, θα σου φτιάχνει χοχτέλια
tritonas00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε να πάρεις και τον @Froskeas μαζί που ξέρει από γκαζμά! άσε κιόλας που από τις πατάτες, θα σου φτιάχνει χοχτέλια
GBorb Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Το βασικο είναι να εισαι συνετος και να λειτουργεις με την λογικη ειτε εχεις 1 € ειτε εχεις 1.000.000 € στην τραπεζα. Παρορμητικος μπορεις ελευθερα να εισαι στο κρεββατι
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 θα έπαιρνα αυτό εδώ https://www.ktm.com/en/travel/1290-super-adventure-r/ (γέρασα πια για 950/990) και θα έφευγα για κάνα δυο χρόνια να γυρίσω τα πάντα όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις