AHumbleEgg Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ποντικι μου (logitech m70 wireless) παγωνει σε τυχαιες στιγμες...το ολο θεμα ξεκινησε πριν απο δυο μηνες...εχω οργωσει το internet για καποια λυση,επειδη ειδα οτι και αλλοι ειχαν το ιδιο θεμα με εμενα...διεγραψα εντελως τα drivers τα ξανακατεβασα,κατεβασα το logitech options,εκανα μεχρι και repair τον δισκο σε περιπτωση που κατι εφταιγε απο εκει...το ποντικι ακομα κολλαει...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι...περα απο την περιπτωση το ποντικι να χαλασε...υπαρχει περιπτωση καποιο update των Windows 10 να ειχε καποιο bug που να φταιει για το κολλημα?...γιατι εχω διαβασει για μερικες περιπτωσεις στης οποιες κολλουσε ο κερσορας και οχι το ποντικι γενικα(στην περιπτωση μου δεν ανταποκρινονται ουτε δεξι-αριστερο κλικ)...και απο κει περα ειμαι ανοιχτος για συμβουλες-ιδεες...Ευχαριστω για τον χρονο σας ❤️ Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από AHumbleEgg
koolisk6 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 ρε φιλε το δοκιμαζεις σε ενα αλλο pc ή λαπτοπ, αν κανει τα ιδια φταει το ποντικι τα φτυσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα