aleka_gates Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Καλησπέρα! Έχω ένα συμβόλαιο με την cosmote , το οποίο λήγει απ'ότι θυμάμαι τον Ιούλιο.Προσπάθησα να το κόψω και μέσα στη χρονιά αλλά μου έλεγαν ότι πρέπει να πληρώσω ένα πρόστιμο,που προφανώς δεν με συνέφερε να το πληρώσω.Βασικά ήθελα να κόψω το ένα επιλέον "πακέτο" που είχα βάλει επιπλέον ( που τελικά δεν αποδείχτηκε εξτρα πακέτο αλλά ήταν ένας επιπλέον αριθμός με συμβόλαιο κλπ -μου το είχαν πουλήσει ως πακέτο κ το κόβω όποτε θελω και τελικά δεν γινοταν η διακοπη του) .Γνωριζει κανεις αν ισχύει ο νόμος που μπορεις να διακοψεις το συμβολαιο οποτε θελεις χωρις καμια δεσμευση;
overpower Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Οχι δεν μπορεις. Μπορεις να δεις στο συμβολαιο τι θα πληρωσεις στην περιπτωση της διακοπης του.
AristidisZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Νομίζω ότι αυτή την περίοδο τρέχουν αυξήσεις από Cosmote, οπότε έχεις δικαίωμα να καταγγείλεις την σύμβασή σου αζημίως
dazed Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Φημες λενε οτι καποιος καταφερε να κανει διακοπη στην Cosmote αλλα κινουνται στη σφαιρα του φανταστικου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα