Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας.Ενας φιλος ρωταει για Xiaomi με την καλύτερη καμερα-βιντεο (να εχει και wide) - χρηματικο ποσο μεχρι 500 ευρω - οθόνη και μπαταρια οσο καλυτερη σε διαρκεια.A και να ειναι πανω απο 6 ιντσες η οθονη... Ποιο προτεινετε παιδια;

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Mi Mix 3 η Mi 9

Αν το πάμε με βάση σειράς είναι το ανάποδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν το πάμε με βάση σειράς είναι το ανάποδο.

ναι δεν διαφωνω απλα μου αρεσει πιο πολυ το Mi Mix 3 γιαυτο μαλλον το εβαλα πρωτο γιατι αυτο μου ηρθε πρωτο στο μυαλο

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα φιλοι μου.Βλεπω πολυ καλα χαρακτηριστικα για το MI 9 kai η καμερα του γενικα τα παει αρκετα καλα. Η μπαταρια του βεβαια ειναι λιγο μικρη αλλα οκ.Καπου κερδιζει καπου θα χανει. Αλήθεια αυτο που ποναει ας πουμε;Ποια τα μειον του; Εγω του προτεινα και για Honor,Huawei αλλα εχει κολησει στα xiaomi...

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Καλημερα φιλοι μου.Βλεπω πολυ καλα χαρακτηριστικα για το MI 9 kai η καμερα του γενικα τα παει αρκετα καλα. Η μπαταρια του βεβαια ειναι λιγο μικρη αλλα οκ.Καπου κερδιζει καπου θα χανει. Αλήθεια αυτο που ποναει ας πουμε;Ποια τα μειον του; Εγω του προτεινα και για Honor,Huawei αλλα εχει κολησει στα xiaomi...

Αν τον ενδιαφέρει πολύ το βίντεο ας μείνει μακριά από το mi 9 καθώς δεν έχει optical image stabilization και γενικά εγώ από τα δείγματα που έχω δει δεν είναι καθόλου σταθερό, ανεξάρτητα από το τι λέει το dxo κλπ. Ας δει p20 pro, OnePlus 6t με εξαιρετική μπαταρία και κάμερα-βίντεο κορυφαίες.

Επεξ/σία από darksoul93
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darksoul93 είπε

Αν τον ενδιαφέρει πολύ το βίντεο ας μείνει μακριά από το mi 9 καθώς δεν έχει optical image stabilization και γενικά εγώ από τα δείγματα που έχω δει δεν είναι καθόλου σταθερό, ανεξάρτητα από το τι λέει το dxo κλπ.

Aαα μαλιστα.Αυτο δεν το προσεξα. Χαθηκε ρε γαμωτο να βαζανε OIS; Και θελει και βιντεο να τραβαει... Και τα εχει σχεδον ολα το mi 9. Και νεο μοντελο και μεγαλη οθονη και καλη φωτό.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Aαα μαλιστα.Αυτο δεν το προσεξα. Χαθηκε ρε γαμωτο να βαζανε OIS; Και θελει και βιντεο να τραβαει... Και τα εχει σχεδον ολα το mi 9. Και νεο μοντελο και μεγαλη οθονη και καλη φωτό.

Ας μην το ρισκάρει αφού θέλει βίντεο. Καλύτερα mi mix 3 αλλά χάνει το wide. Ίσως να περιμένει να ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα και από τις άλλες εταιρείες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darksoul93 είπε

Ας μην το ρισκάρει αφού θέλει βίντεο. Καλύτερα mi mix 3 αλλά χάνει το wide. Ίσως να περιμένει να ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα και από τις άλλες εταιρείες.

Ναι σωστα φιλε μου.Θα του το πω και ας κανει οπως νομιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...