harpwood Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Ουσιαστικά θέλω να βάλω ένα "tip jar" στην σελίδα μου. Διαβάζω όμως ότι το paypal Donate button είναι μόνο για non-profit οργανισμούς και επίσημες ή καταχωρυμένες από κρατικό φορέα φιλανθρωπίες. Ξέρετε κάτι σχετικά; Θα έχω πρόβλημα αν βάλω τέτοιο button; Ξέρετε τι θα μπορούσα να κάνω για να μην έχω προβλήματα (πχ suspended account) ;
tobindax Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στην ελλάδα ότι δηλώσεις ως έσοδο θα στο πάρει η υπερφορολόγηση, ειδικά με αυτή τη κυβέρνηση, ειδικά αν δεν είσαι στο δημόσιο. Ακόμα και τα φιλανθρωπικά μη νομίζεις ότι δε τα ξεσκίζουν (έχω δουλέψει για ένα). Αμφιβάλλω ότι είναι νόμιμο να έχεις αδήλωτα έσοδα πάντως έστω και αν είναι 1 λεπτό. Το αν σε πιάσουν, ψάξτο μόνος σου, κανείς δεν βγαίνει να κάνει ανοιχτή ανάλυση για αυτό.
harpwood Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, tobindax είπε Στην ελλάδα ότι δηλώσεις ως έσοδο θα στο πάρει η υπερφορολόγηση, ειδικά με αυτή τη κυβέρνηση, ειδικά αν δεν είσαι στο δημόσιο. Ακόμα και τα φιλανθρωπικά μη νομίζεις ότι δε τα ξεσκίζουν (έχω δουλέψει για ένα). Αμφιβάλλω ότι είναι νόμιμο να έχεις αδήλωτα έσοδα πάντως έστω και αν είναι 1 λεπτό. Το αν σε πιάσουν, ψάξτο μόνος σου, κανείς δεν βγαίνει να κάνει ανοιχτή ανάλυση για αυτό. ποιο πολύ με ενδιαφέρει να μάθω αν έχει πρόβλημα το paypal να χρησιμοποιήσω το donate button για "tip jar" Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από harpwood
coffeex Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δες την εναλλακτική που προσφέρει το paypal με το https://www.paypal.me/
harpwood Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, coffeex είπε Δες την εναλλακτική που προσφέρει το paypal με το https://www.paypal.me/ Ευχαριστώ, μάλλον θα μου κάνει αυτή η λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα