Djpanic1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας εχώ ένα κουτί τις lian lee το οποίο έχει πάνω από τι μάνα του στο πίσω μέρος διακόπτη για σύνδεση του τροφοδοτικου.η ερώτηση μου είναι η εξής πως συνδέω το τροφοδοτικό σε αυτόν τον διακόπτη ενώ το ίδιο το τροφοδοτικό έχει δικό του διακόπτη?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Djpanic1 είπε Καλησπέρα σας εχώ ένα κουτί τις lian lee το οποίο έχει πάνω από τι μάνα του στο πίσω μέρος διακόπτη για σύνδεση του τροφοδοτικου.η ερώτηση μου είναι η εξής πως συνδέω το τροφοδοτικό σε αυτόν τον διακόπτη ενώ το ίδιο το τροφοδοτικό έχει δικό του διακόπτη? Ισως να αφαιρεθεί ο υπάρχον; Βάλε κάποιο λινκ για να καταλάβουμε καλύτερα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως το κουτί που έχεις έχει το τροφοδοτικό σε περίεργο σημείο που δεν είναι κοντά στην πίσω μεριά του κουτιού και έχει εσωτερική προέκταση οπότε πρακτικά συνδέεις το καλώδιο ρεύματος εξωτερικά και με την προέκταση δίνει ρεύμα στο τροφοδοτικό? Αλλιώς πες μας ακριβώς πιο μοντέλο lian Li έχεις για να καταλάβουμε ότι το λες Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Inuyasha 1
Djpanic1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Inuyasha είπε Μήπως το κουτί που έχεις έχει το τροφοδοτικό σε περίεργο σημείο που δεν είναι κοντά στην πίσω μεριά του κουτιού και έχει εσωτερική προέκταση οπότε πρακτικά συνδέεις το καλώδιο ρεύματος εξωτερικά και με την προέκταση δίνει ρεύμα στο τροφοδοτικό? Αλλιώς πες μας ακριβώς πιο μοντέλο lian Li έχεις για να καταλάβουμε ότι το λες Καλησπέρα ανεβάζω για να καταλάβετε https://ibb.co/gZqQM08 https://ibb.co/8zdX9Sv Αυτός ο διακόπτης που έχει στο πίσω μέρος είναι από τη μάνα του πάνω στο κουτί. Τι κάνουμε πως το συνδέω χωρίς να χαλάσω τον κανονικό διακόπτη που έχει το τροφοδοτικό μου .?κρίμα είναι και corsair ... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Djpanic1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 54 λεπτά πριν, Djpanic1 είπε Καλησπέρα ανεβάζω για να καταλάβετε https://ibb.co/gZqQM08 https://ibb.co/8zdX9Sv Αυτός ο διακόπτης που έχει στο πίσω μέρος είναι από τη μάνα του πάνω στο κουτί. Τι κάνουμε πως το συνδέω χωρίς να χαλάσω τον κανονικό διακόπτη που έχει το τροφοδοτικό μου .?κρίμα είναι και corsair ... Ο διακόπτης κατά 99% δεν είναι του κουτιού αλλά ακόμα και να είναι δεν θα έχει καμία σχέση με το τροφοδοτικό, γράψε πιο μοντέλο είναι μήπως βρούμε καμιά πληροφορία
Djpanic1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, Inuyasha είπε Ο διακόπτης κατά 99% δεν είναι του κουτιού αλλά ακόμα και να είναι δεν θα έχει καμία σχέση με το τροφοδοτικό, γράψε πιο μοντέλο είναι μήπως βρούμε καμιά πληροφορία Ο διακόπτης ειναι 100 τα 100 για το τροφοδοτικό αφού μόνο από το μήκος του καταλήγει στην κάτω μεριά που είναι το τροφοδοτικό. Lian li PC v1200 plus
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, Djpanic1 είπε Ο διακόπτης ειναι 100 τα 100 για το τροφοδοτικό αφού μόνο από το μήκος του καταλήγει στην κάτω μεριά που είναι το τροφοδοτικό. Lian li PC v1200 plus Πάμε πάλι ο διακόπτης είναι παρέμβασή στο κουτί όσο και να ψάχνω δεν βρήκα ούτε μια φωτογραφία που να δείχνει το κουτί με διακόπτη, οπότε κατά πάσα πιθανότητα είναι μετατροπή του προηγούμενου ιδιοκτήτη Μοιάζει με τα διακοπτακια που είχανε τα σετακι cold cathode που βάζαμε παλιότερα αντί για led strip 2
Sheogorath Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Πάμε πάλι ο διακόπτης είναι παρέμβασή στο κουτί όσο και να ψάχνω δεν βρήκα ούτε μια φωτογραφία που να δείχνει το κουτί με διακόπτη, οπότε κατά πάσα πιθανότητα είναι μετατροπή του προηγούμενου ιδιοκτήτη Μοιάζει με τα διακοπτακια που είχανε τα σετακι cold cathode που βάζαμε παλιότερα αντί για led strip Επιβαιβαιωνω, τέτοιος διακόπτης μοιάζει.
Djpanic1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Ωραία οπότε είναι μετατροπή.παντος πολύ καλή μετατροπή ενώω φενεται σαν δικό του αν το κοιτάξετε καλά.σε τι μπορώ να το χρησιμοποιήσω?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Djpanic1 είπε Ωραία οπότε είναι μετατροπή.παντος πολύ καλή μετατροπή ενώω φενεται σαν δικό του αν το κοιτάξετε καλά.σε τι μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Από τη φωτογραφία εγώ βλέπω της γρατζουνιες περιμετρικά και το έβαλε σε πολύ κακό σημείο, να βάλεις φωτισμό στο κουτί αι να το βάλεις για on off 1
hp8 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/4/2019 στις 12:29 ΠΜ, Djpanic1 είπε Καλησπέρα σας εχώ ένα κουτί τις lian lee το οποίο έχει πάνω από τι μάνα του στο πίσω μέρος διακόπτη για σύνδεση του τροφοδοτικου.η ερώτηση μου είναι η εξής πως συνδέω το τροφοδοτικό σε αυτόν τον διακόπτη ενώ το ίδιο το τροφοδοτικό έχει δικό του διακόπτη? Να τα πάρουμε από την αρχή? Ο διακόπτης είναι συνδεδεμένος τώρα κάπου η είναι στον αέρα? Το pc με το υπάρχον τροφοδοτικό λειτουργεί ? Το νέο τροφοδοτικό τα βάλατε επάνω Το pc τι έκανε λειτούργησε η όχι Γιατί αν το pc λειτουργεί κανονικά με το παλιό η το νέο τροφοδοτικό το θέμα πάει αλλού. Ποιος ο σκοπός του διακόπτη ? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από hp8
Djpanic1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Το πισί δουλεύει κανονικά ενωειτε με το τροφοδοτικό του.ο διακόπτης αυτός είναι στον αέρα δείτε τις φότο.
hp8 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, Djpanic1 είπε Το πισί δουλεύει κανονικά ενωειτε με το τροφοδοτικό του.ο διακόπτης αυτός είναι στον αέρα δείτε τις φότο. μήπως να ξαναδείτε το θέμα ? πχ έχω ένα pc με ένα διακόπτη επάνω που δεν ξέρω τι να τον κάνω ?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, hp8 είπε μήπως να ξαναδείτε το θέμα ? πχ έχω ένα pc με ένα διακόπτη επάνω που δεν ξέρω τι να τον κάνω ? pentium mmx or althlon k6?
Djpanic1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιο θέμα να ξαναδω?έκανα το ποστ γιατι Νωμιζα ότι είναι διακόπτης για το τροφοδοτικό και πως συνδέεται με κάποιο τρόπο πχ δυο διακοπτες σε ένα τροφοδοτικό δεν ήξερα ότι είναι για led ασπουμε Ούτε είπα πουθενά ότι δεν στεγάζεται κανονικό σύστημα.ισα ίσα έχω στεγάσει ένα σύστημα i3 .Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν οντος είναι του κουτιού η Όχι και αν μπορώ πλέον να το αξιοποιήσω αφού έμαθα ότι δεν είναι με κάποιο τρόπο. https://ibb.co/NZGd8qv Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Djpanic1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα