Sakisoriginal21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Καλημερα σας.προσπαθω ν στειλω φωτος με το vaiber π εχω στην συλλογη μου.και μολις επιλεγω κοινοποιηση μου βγαζει αυτην την εντολη.system android stop.και ειναι κανονικα ενημερωμενο.πηγα κ στην διαχειριση εφαρμογων για διαγραφη cache.και παλι τιποτα.ενω κοινοποιηση λινκ απο ιστοσελιδες μηνυματα κτλπ.δουλευει κανονικα.μαλιστα το απεγκατεστησα κ το εκανα παλι εγκατασταση κ παλι τα ιδια...θελω τη βοηθεια σας.ευχαριστω!!
asdfaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Sakisoriginal21 είπε Καλημερα σας.προσπαθω ν στειλω φωτος με το vaiber π εχω στην συλλογη μου.και μολις επιλεγω κοινοποιηση μου βγαζει αυτην την εντολη.system android stop.και ειναι κανονικα ενημερωμενο.πηγα κ στην διαχειριση εφαρμογων για διαγραφη cache.και παλι τιποτα.ενω κοινοποιηση λινκ απο ιστοσελιδες μηνυματα κτλπ.δουλευει κανονικα.μαλιστα το απεγκατεστησα κ το εκανα παλι εγκατασταση κ παλι τα ιδια...θελω τη βοηθεια σας.ευχαριστω!! Aμα του εχεις dark theme βγάλτο off. Πήγαινε ρύθμισις εφαρμογές δικαιώματα εφαρμογών. Και πατα στο viber και δώστου full δικαιώματα άμα δεν φτιάξει είναι πρόβλημα του update. Η βάζεις παλιότερη έκδοση viber η περιμένεις να φτιαχτεί λογικά στα επόμενα updates. Πιο κινητό εχεις και τι android εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα