Acmilangr2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Οκ ειμαστε σαμσουνια φοραει.😆 Ρε σεις με ποιο πρόγραμμα αλλαζουμε χρώματα στην καρτα? Αura? ***Ok αυτο είναι. Μάτι και αηδίες....
azazil1190 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μάτι και αηδίες.... Σε φτιάξω μισό😂 Καλο????😂 Spoiler Το βραδάκι θα σου εχω πιο καλη ανάλυση απο της γυναίκας το κιν.ετσι να γουστάρεις Kοιτα αλλη μια ματαρα!!! Φτυστην βρε Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από azazil1190 4
alexcrx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Εδωσε ο αγιος ονουφριος😂 Ηρθε μεγιες αδερφε και ευχομαι πιο κατω απο 2300 να μην δεις βεβαια με τετοιο ονομα μαλλον στα 2666 θα τρεχει μονιμα 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από alexcrx
billeiros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Οκ ειμαστε σαμσουνια φοραει.😆 Ρε σεις με ποιο πρόγραμμα αλλαζουμε χρώματα στην καρτα? Αura? ***Ok αυτο είναι. Μη βαλεις το γενικό aura. Το gpu utility το standalone μονο 1
azazil1190 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, billeiros είπε Μη βαλεις το γενικό aura. Το gpu utility το standalone μονο Το εβαλα μιας και απο εκει δουλεύω και τον χρωματισμό των gskill, μεχρι στιγμης δεν βλεπω να εχει καποιο θεμα. Τι περίεργο εχει κανει το παραπανω για να ξερω μήπως δω τιποτα στραβο 55 λεπτά πριν, BabisTs είπε στα έλεγα ότι samsung θα φοράει στάνταρ...... Ε αφού μπρο μου τις εφαγαν τις φαπες με τις micron(οσες παρουσιασαν θεματα) ειπαν να βαλουν Huawei 😂 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από azazil1190
BabisTs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Το εβαλα μιας και απο εκει δουλεύω και τον χρωματισμό των gskill, μεχρι στιγμης δεν βλεπω να εχει καποιο θεμα. Τι περίεργο εχει κανει το παραπανω για να ξερω μήπως δω τιποτα στραβο Ε αφού μπρο μου την εφαγαν τις φαπες με τις micron(οσες παρουσιασαν θεματα) ειπαν να βαλουν Huawei 😂 Δώσε γκάζια bro και απόλαυσε temps από αερόψυκτο τέρας! 1
azazil1190 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε Δώσε γκάζια bro και απόλαυσε temps από αερόψυκτο τέρας! Θα δωσω αλλα δεν ξερω εαν προλαβω σημερα το ΣΚ μαλλον.Το αλλο ΣΚ θα μπει και η giga ultra και φινιτο λα μουσικα. Ποσο δινεις πυρηνα χωρις curve μαμα bios παντα και για αρχη
BabisTs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Θα δωσω αλλα δεν ξερω εαν προλαβω σημερα το ΣΚ μαλλον.Το αλλο ΣΚ θα μπει και η giga ultra και φινιτο λα μουσικα. Ποσο δινεις πυρηνα χωρις curve μαμα bios παντα και για αρχη 2160mhz χωρίς curve....
azazil1190 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε 2160mhz χωρίς curve.... Στο ab ειναι ποσο περιπου +170? Για να ξεκινησω απο εκει και αναλογα να κινηθω
BabisTs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Στο ab ειναι ποσο περιπου +170? Για να ξεκινησω απο εκει και αναλογα να κινηθω Να σου πώ ότι δεν θυμάμαι ......ότι έβαλα την gigabyte Z390 master και εγώ σήμερα (είμαι για format το βράδυ) και δεν έχω εικόνα για να σου πώ σίγουρα...........η taichi πήγε αντιπροσωπεία (εντός εγγύησης) .....την πείραξε το new bios που έβγαλε η asrock και την έπιασε λόξιγκας . Aύριο θα σου πώ ακριβής settings bro για την strix με μαμά bios..... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από BabisTs 9
azazil1190 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, BabisTs είπε Να σου πώ ότι δεν θυμάμαι ......ότι έβαλα την gigabyte Z390 master και εγώ σήμερα (είμαι για format το βράδυ) και δεν έχω εικόνα για να σου πώ σίγουρα...........η taichi πήγε αντιπροσωπεία (εντός εγγύησης) .....την πείραξε το new bios που έβγαλε η asrock και την έπιασε λόξιγκας . Aύριο θα σου πώ settings bro για την strix με μαμά bios..... Μεγιες αγορινα η μητρικαρα! Φιλε και εγω το φορματ σκέφτομαι😣 Για να δουμε με τον 8700 ποσο παραπανω θα σου δωσει. Παω να τρεξω κανα superposition ετσι για να μην ξεχνιόμαστε😂 Τωρα τρεχω σουπερ. Βλεπω το βαραει σε 4κ το limitation και η strix Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από azazil1190 2
BabisTs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μεγιες αγορινα η μητρικαρα! Φιλε και εγω το φορματ σκέφτομαι😣 Για να δουμε με τον 8700 ποσο παραπανω θα σου δωσει. Παω να τρεξω κανα superposition ετσι για να μην ξεχνιόμαστε😂 Ευχαριστώ bro...πολύ επίπονη δουλειά το format......άστα να πάνε......Γκάζωσε το μοτόρι σου......και πάλι καλά κλόκια και καλοδούλευτο! 1
billeiros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Χαχα όλο αγορες είμαστε!!! Εγώ παραλαμβανω Πέμπτη Xiaomi mi 9 με cpu στα 7nm.(ασχετο αλλά ήθελα να το πω😜)
azazil1190 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Χαχα όλο αγορες είμαστε!!! Εγώ παραλαμβανω Πέμπτη Xiaomi mi 9 με cpu στα 7nm.(ασχετο αλλά ήθελα να το πω😜) Mεγιες!!!Σημερα η γυναικα πηρα χαβαι 20προ Πρωτη αποπειρα με στοκ cpu και 2160 πυρηνας αλλα δεν ειναι σταθερος σε 4κ με το power limit και 1250 μνημες. Με την giga πιστευω θα ειμαι καλυτερα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα