Προς το περιεχόμενο

UPS APC BX1400U-GR (coil whine?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Αγορα το UPS APC BX1400U-GR μιας και ειχε πολυ καλα reviews στο skroutz. Ομως εχω ενα θεμα με coil noise (μαλλον).

Οταν το UPS ειναι στην πριζα πληρως φορτισμενο ακουω εναν σπαστικο ηχο υψηλης συχνοτητας (coil whine?). Ειναι πολυ εκενυριστικος και δεν ειναι συνεχομενος (κανει καποιες τυχαιες διακοπες για 1-3 δευτερολεπτα) καθως και αυξομειωνει την ενταση του, πραμα που τον κανει εκνευριστικοτερο και πληρως ανιχνευσιμο απο τα αυτια μου. Γενικα ισως εχω πολυ ευαισθητο αυτη αλλα τον ακουω και με πολυ φασαρια στο δωματιο.

Δοκιμασα χωρις τιποτα πανω στο ups, σε διαφορες μπριζες, με ac κλειστο μπας και δημιουργει αυτο κανενα προβλημα ομως τιποτα, τον κανει σταθερα τον ηχο...

Επισης ακομα "μυριζει" περιεργα το κουτι μετα απο 7 μερες χρησης...

Δεν μου φανηκαν λογικα ολα αυτα και ζητησα αντικατασταση αλλα φοβαμαι μηπως ο ηχος ειναι φυσιολογικος, αν και για τα δικα μου αυτια ειναι απαγορευτικος.

Είναι κανεις κατοχος του συγκεκριμεμου UPS;
Εσας ειναι απολυτα αθορυβο οταν ειναι στην πριζα πληρως φορτισμενο ή ακουγεται ενα ηχος απο μεσα σαν να τσιριζει κατι;

Δημοσ.

Κανω ενα bump, μπας και... Για την ιστορια μου το αντικατεστησαν απο την APC αλλα δεν μου ειπαν οτι το νεο δεν θα το κανει 100%... Απο την αλλη εχει τοσο καλα reviews στο skroutz που μου φαινεται περιεργο να μη το εχει αναφερει κανεις... Θα δοκιμασω το νεο που ηρθε και θα ενημερωσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το ίδιο schuko, πέρα απο 1-2 φορές και αυτό μετά απο τρελή αυξομείωση τάσης συνεχώμενα σε επαρχία με καταιγίδα, δεν το έχει ξανακάνει. Έχεις βγάλει την ασφάλεια της μπαταρίας (κίτρινη) απο πίσω και ξαναβάλλει μετά απο λίγο? ΟΧΙ, γενικά δεν δίνει καθόλου coil whine. Παίζει να τερματίζεις τα 700watt που αντέχει?

Επεξ/σία από m4rk0s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...