Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Λοιπόν είμαι σε αναζήτηση  τσάντας-σάκου-σακβουαγιαζ όπως θέλετε πείτε το για το γυμναστήριο.

Με ενδιαφέρει να έχει :

1) ξεχωριστό χώρο για 1 ζευγάρι παπούτσια

2) ξεχωριστό χώρο για σαγιονάρες που να είναι αδιάβροχο γιατί θα έχουν νερά μετά το μπάνιο

3) να χωράει μία αλλαξιά ρούχα (παντελόνι, μπλούζα, ζακέτα, εσώρουχα, κάλτσες)

4) Να χωράει μία πετσέτα σώματος και μία πετσέτα προσώπου

5)Τα υπόλοιπα μπλιμπλίκια ( κινήτό , γάντια , ακουστικά κτλ)

Προφανώς υπάρχουν άπειρες επιλογές , το δύσκολο δεν είναι ο χώρος αλλά τα 2 πρώτα που ρωτάω για τα παπούτσια και τις σαγιονάρες.

Έως 30Ε , τώρα αν υπάρχει κάτι σούπερ θα έδινα και 5 - 10ε παραπάνω

Ευχαριστώ :D

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ρώτα και στις προσφορές στο ψάχνω για.

thx man , απλά δεν χρειάζεται να είναι προσφορά για αυτό άνοιξα τοπικ. Έκανα και μία αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι σχετικό , μόνο backpacks για ταξίδια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

thx man , απλά δεν χρειάζεται να είναι προσφορά για αυτό άνοιξα τοπικ. Έκανα και μία αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι σχετικό , μόνο backpacks για ταξίδια

Είναι γενικά για προτάσεις αγοράς το συγκεκριμένο νομίζω οπότε κάποιος μπορεί να βοηθήσει. 

Εδώ υπήρχε ένα θέμα γυμναστικής κάποτε, αλλά που είναι;;

Δημοσ.

Μπες amazon.co.uk και γράψε "cocomall foldable sports gym bag with shoes compartment".

Δεν μπορώ να βάλω λινκ, αλλά αυτό θέλεις περίπου. Κόστος μια 30αρα περίπου.

Ελπίζω να βρεις κάτι παρόμοιο σε Ελλάδα, ή ακόμα καλύτερα αν μπορούν να στο στείλουν Ελλάδα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που θα είναι δύσκολο να βρεις είναι το κομμάτι με τις σαγιονάρες. Εκεί λογικα θα παίξει πλαστική σακούλα. Μου είχε πάρει η γυναίκα μου μια fila πριν 5 χρόνια και την έχω ακόμη. Γύρω στα 25 είχε τότε. Ξεχωριστός χώρος για παπούτσια, χωράει την αλλαξια που θες και την πετσέτα. Αλλά για σαγιονάρες γιοκ και πιστεύω θα είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, james01gr είπε

Το μόνο πρόβλημα που θα είναι δύσκολο να βρεις είναι το κομμάτι με τις σαγιονάρες. Εκεί λογικα θα παίξει πλαστική σακούλα. Μου είχε πάρει η γυναίκα μου μια fila πριν 5 χρόνια και την έχω ακόμη. Γύρω στα 25 είχε τότε. Ξεχωριστός χώρος για παπούτσια, χωράει την αλλαξια που θες και την πετσέτα. Αλλά για σαγιονάρες γιοκ και πιστεύω θα είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο. 

Είχα πάρει ένα Arena backpack (75e) για το κολυμβήτηριο που πήγαινα τα τελευταία 5 χρόνια , το οποίο ακριβώς απο κάτω έχει θέση για σαγιονάρες. 

Απλά δεν με βολεύει τόσο στο γυμναστήριο γιατί πρέπει να κουβαλάω και τα ρούχα και τσαλακώνονται μέσα στο backpack. Τόσα χρόνια που πήγαινα κολύμπι απλά φόραγα τα ρούχα και δεν χρειαζόνταν να τα έχω στην τσάντα. Τώρα ξεκινάω το πρωί με φόρμα , μπλούζα κτλ. και θέλω να ντύνομαι μετά το μπάνιο στο γυμναστήριο.

Για αυτό το λόγο ψάχνω κάτι σε σάκο

Δημοσ.

Είχα αγοράσει πριν κάνα χρόνο κάτι σαν ποδοσφαιρικό σάκο της Adidas, στο στυλ που περιγράφεις ακριβώς στο outlet της Adidas στον Aγιο Ελευθέριο. Δεν νομίζω να είχα δώσει πάνω από 15 ευρώ

Δημοσ.
Στις 15/4/2019 στις 8:40 ΜΜ, 26ska είπε

Διάβασα στον τίτλο του θεματος τσόντα σε γυμναστήριο... 

Δεν είσαι ο μόνος μάλλον γιατί 362 εμφανίσεις , 8 έχουν απαντήσει :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...