Προς το περιεχόμενο

H Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A80 με περιστρεφόμενη pop-up κάμερα 48MP


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, zio10 είπε

Που πάνε και τα σκέφτονται;! Σοβαρά τόσο πολύ πειράζει ένα μικρό πλαίσιο στο πάνω μέρος και κάνουν όλες αυτές τις πατέντες για να το αποφύγουν; 

Α γεια σου, είναι περίπου αυτό που έγραψα και εγώ σε προηγούμενα ποστ. Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι μικρό bezel και notch δεν είναι το ίδιο πράγμα. Τέλος πάντων, επί του παρόντως, έχουν αναλωθεί τόσο πολύ στο να κάνουν κάτι "διαφορετικό" που χάνεται το νόημα! Και για τους φίλους που γελάνε ή τους φαίνεται παράλογο, δηλαδή είναι προτιμότερα notch, pop up κάμερες και τρύπες στην οθόνη απο ένα μικρό bezel όπως στα Samsung s8, s9; Τι παραπάνω κερδίζουμε έτσι; Γνώμη μου.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ενδιαφέρουσα υλοποίηση. Το αν θα υοθετηθεί και από άλλους και γίνει δημοφιλής μένει να φανεί και σε συνδιασμό με την αντοχή της.

Offtopic: Βρε παιδία, είναι μόνη δική μου ιδέα ή η Samsung έχει υπερβολικά πολλές συσκευές στην αγορα ταυτοχρονα; Εγώ προσωπικά έχω χάσει τη μπάλα με όλα τα μοντέλα Α, Μ, S συν τα J που μέχρι να εξανληθούν τα στοκ θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα καταστήματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι βάζει η Samsung στην σειρά Α μετά το πηγαίνει στην S και Note...Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα,ούτε συρόμενες κάμερες,τπτ από αυτά...Μια μόδα είναι που θα κρατήσει το πολύ ένα χρόνο...Το δύσκολο θα είναι με αυτή την λειτουργία να πάρει πιστοποίηση ΙΡ...

Η σειρά J καταργήθηκε και στην θέση της μπήκε η Μ,η Α και η S μαζί με τα Note είναι οι σειρές της Samsung...

Φυσικά επειδή υπάρχουν ακόμα αρκετά J κινητά θα πάρει καιρό να εξαφανιστούν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου αρέσει καθόλου και δεν βλέπω καμία καινοτομία. Προβλήματα βλέπω μόνο. Αν μιλάμε για καινοτομίες εδώ είσαι

Mobile-Phone-Transformer_o_18161.jpg

και πρέπει να αλλάξουν διαφημιστή εκεί στην σάμσουνγκ...

 

Επεξ/σία από nero62
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 hours ago, yanyul said:

Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμουν γιατί να βγάζουν ξεχωριστή κάμερα για μπρος και πίσω, όταν με μία περιστροφή της κύριας κάμερας μπορείς να βγάζεις τα σέλφι. Να που η Samsung άκουσε τις σκέψεις μου και το εφάρμοσε. Βέβαια ο μηχανισμός pop up δε μου πολυάρεσε, εγώ σκεφτόμουν η εναλλαγή να γινόταν με περιστροφή της κάμερας μέσα στο κινητό και η λήψη να γινόταν μέσω ενός notch της μπροστινής οθόνης. Φαντάζομαι κάποια στιγμή κάποια εταιρία θα το δοκιμάσει. 

Τη σκεψη σου την ακουσαν εταιριες καμια δεκαετια τωρα βασικα. Οπως η επομενη επικη υλοποιηση απο τις εποχες που τα μπεζελ δεν ηταν προβλημα: https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_127254.html

Νομιζω μονο εγω το αγορασα το συγκεκριμενο πριν 5-6 χρονια νομιζω. Ακομα δε χαλασε το συστημα. Και ειχα κακο συνηθειο να παιζω με το γυρισμα της καμερας για να περναει η ωρα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 10/4/2019 στις 11:39 ΜΜ, Eminemic είπε

Αναφέρθηκε η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ... όχι το αν είναι εύκολο να σπάσει... ναι μπορεί να είναι εύκολο να σπάσει αλλά δεν παύει να είναι ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

Ούτε το ότι είσαι Samsung fan boy παύει βεβαίως βεβαίως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 8 μήνες μετά...

Καλησπερα το απεκτησα σημερα ειναι απλα φοβερο παιδια μια χαρα για μενα. Θα μεινω με αυτο για πολυ καιρο. Samsung μονο τελικα δεν εχει να ζηλευει τιποτα απο τα S10 η τα Note 10. Ενταρξη το πενακι δεν μου λειπει επειδη δεν το χρεισιμοποιησα ποτε μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...