stella121995 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας ,εχω ενα σαιτ και χθες εστειλα μνμ στην hostgator να μου αλλαξει server γιατι αρχισε να κολλαει το σαιτ μαλλον επειδη ανέβηκε η επισκεψημότιτα.Μόνη μου δεν κατάφερα να κάνω την αλλάγη απο τον έναν server στον αλλον. Μου ειπε οτι σε 24 με 48 ωρες το σαιτ θα λειτουργει κανονικά γιατι τωρα ειναι αργο. Το αλλό προβλημα μου εκτος απο οτι το σαιτ ειναι αργό ,είναι οτι ανεβάζω αρθρο στο σαιτ και ανεβαινει κανονικα ,όταν πάω να το ανεβάσω στο facebook μου γραφει page not found ενω τα παλια αρθρα μου τα ανεβαζει κανονικα. Οτι καινούργιο ανεβάζω μου βγάζει page not found. Aν κάποιος μπορέι να με βοηθήσει θα χαιρόμουν γιατι δεν μπορώ να βγάλω ακρη! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Vassilis_24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Tα άρθρα στο Facebook προσπαθείς να τα ανεβάσεις από τη σελίδα σου ως συνδέσμους; Μήπως το σάιτ σου δεν είναι ενεργό τώρα που αλλάζεις σέρβερ; Το βλέπεις κανονικά, ακόμα κι αν δεν μπεις από το λογαριασμό σου; Συνέβαινε και πιο πριν το πρόβλημα;
mylo Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Πες μας το σιτε σου και το χλαπ θα απογειώσει την επισκεψημοτητα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα