nhn Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Καλησπέρα ξέρει κανείς αυτή την εταιρεία https://www.copytrack.com/ ? Μου ήρθε εμαιλ τους που λέει ότι πρέπει να πληρώσω για μια φωτογραφία που έχω στο σάιτ μου . Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το site σου ειναι εμπορικο; Εχεις δικαιωματα για την χρηση της φωτογραφιας; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από asmilon
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Αν εχεις ανεβάσει φωτογραφία η οποία έχει δημοσιευτεί σε αυτό το site, Ναι έπρεπε να τους πληρώσεις
Salvation81 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν εχεις ανεβάσει φωτογραφία η οποία έχει δημοσιευτεί σε αυτό το site, Ναι έπρεπε να τους πληρώσεις Δεν ειναι σαιτ με φωτογραφιες, δικηγοροι ειναι που αν καποιος εχει χρησιμοποιησει φωτο δικια σου χωρις να παρει αδεια μπορεις να τους το πεις και να τον κυνηγησουν. Χρησιμο, εμενα μου κλεβουν πχ συνεχεια αλλα δεν εχω δωσει βαση μεχρι σημερα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Salvation81
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Salvation81 είπε Δεν ειναι σαιτ με φωτογραφιες, δικηγοροι ειναι που αν καποιος εχει χρησιμοποιησει φωτο δικια σου χωρις να παρει αδεια μπορεις να τους το πεις και να τον κυνηγησουν. Χρησιμο, εμενα μου κλεβουν πχ συνεχεια αλλα δεν εχω δωσει βαση μεχρι σημερα. Ένταξη οκ, μια η αλλη, καποιος προσέφυγε σε αυτούς τότε για τα πνευματικά δικαιώματα και καλά έκανε
3oesperinoepal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, τελικά τι έγινε με την copytrack, ίσχυε το mail; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από 3oesperinoepal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα