Euromaster Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Χρησιμοποιω αρκετα συχνα μεσω του facebook το chat toy messenger στον υπολογιστη μου, ανοιγοντας πολλαπλα παραθυρα συνομιλιας, δηλ συνομιλοντας με πανω απο εναν χρηστη ταυτοχρονα. Εδω και λιγες μερες ομως εχω το εξης προβλημα. Ενω συνομιλω με 2 ατομα και πανω, μονο ενα παραθυρο ειναι ανοιχτο, τα υπολοιπα ειναι Minimize και για να μιλησω με εναν αλλον, θα πρεπει να κλεισω το τρεχον παραθυρο. Αυτο συμβαινει μονο με τον δικο μου λογαριασμο (εχω δοκιμασει με αλλους στον υπολογιστη μου και δεν υπαρχει αυτο το προβλημα). Κανω χρηση απο υπολογιστη σε chrome kai se firefox. Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να διορθωθει αυτο?
omega Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Κανε ένα clear caches για αρχή και στον Chrome και στον Firefox και βλέπουμε.
Euromaster Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 εκανα αλλα τα ιδια κανει δεν ειναι θεμα browser, αλλα καθαρα θεμα ρυθμισεων στο facebook mallon, εχω μπει 10 φορες μπας και δεν εχω δει κατι, αλλα τιποτα, τα ιδια. ΠΟλυ περιεργο.. Και δυστυχως δεν γνωριζω καλα αγγλικα για να το ψαξω στο ιντερνετ, προσπαθησα μια φορα αλα δεν καταφερα να βρω κατι.. Να συμπληρωσω οτι το μονο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι υπαρχει κατω αριστερα απο το παραθυρο που εινια ενεργο, ενα εικονοδιο με πληκτρολογιο που γραφει "βοηθεια για τις συντομευσεις πληκτρολογιου" το οποιο δεν μπορω να βρω απο που απενεργοποιειται.
passenger57 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μου το κάνει και εμένα...και δεν εχω βρει λύση ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ 1 ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ...ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΩς ΠΡΙΝ:
Euromaster Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 ναι ακριβως αυτο και μαλιστα εγινε καφνικα, δεν θυμαμαι να εκανα καποια ρυθμιση. Δεν γνωριζει κανεις πως μπορουμε να το διορθωσουμε? ΑΚομα και το ιδιο το facebook δεν εχει τεχνικη υποστηριξη για τετοια προβληματα. Απο εκει να καταλαβεις ποσο μας δουλευουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα