Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, hexenlord said:

η θλιβερη (αμηχανη) στιγμη που ο Μιθρι "γραφει" καλυτερα στην καμερα από τους ατάλαντους της νεας τριλογίας.

Ω τεμπορα Ω μορες

Εκτός από την κάμερα, γράφει και καλύτερα σενάρια.

Σε 72 στίχους και σε ένα γκαράζ, έβγαλε περισσότερο fan-fiction και περισσότερο νόημα απ' ότι έχουν βγάλει 2 ταινίες των 300m η καθεμία. Ταλεντάρα.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Darth Mith | Lyrics Έρχεται από ένα μακρινό γαλαξία στιχομυθία, με σταθερή αξία κι απαξία Έχω Μιντιχλώρια, πάνω απ' τα όρια φέρνω αναταραχή στην Δύναμη πελώρια Αισθητή δυσφόρια, στα τεταρτημόρια σκάω με Star Destroyah, και περιθώρια δεν αφήνω όταν μανιπιουλάρω μόρια κόντρα στην εγχώρια μουσική γονόρροια Με μια μου λέξη, διατάγα 66 σε όποιον οπορτούνα με το είδος μου παίξει Φτηνοί διασκεδαστές απ' την αυλή του Jabba τους τρώει το Sarlacc pit, μάγκες τζάμπα Κατεβαίνω slo-mo απ' του σκάφους τη ράμπα και στοι-χεσμένοι Moff έχουν στο στομάχι κράμπα Εκ του σύνεγγυς θα δεις τι μου έμαθε ο Plagueis και μόλις ηττηθείς σαν πνεύμα πια θα φέγγεις Θα ξηγηθώ Darth Maul - ικό στο κάθε μούλικο που 'ναι πουλμουρικό μα τσαπατσούλικο Τ' αρχοντικό που έχτισα σας βγήκε γούρικο μα το κάνε αχουρικό το κάθε δουλικό λιγούρικο Με το ραπ του το μουρμουρικό και στυλ μαστούρικο Σε βλέπω σε κατσάβραχο με porg γλυκούλικο κατάλαβες χαζούλικο; αν συμφωνείς να γνέφσεις αλλιώς αρχίζω επιθετικές διαπραγματεύσεις. Ήρθε ο Darth Mith Όλοι οι κλώνοι προσοχή, όταν σκάει Sith Για να σας κρίνει Είναι ο Μιθριδάτης ή αν θέλεις ο Darth Mith Ήρθε ο Darth Mith Όλοι οι κλώνοι προσοχή, όταν σκάει Sith Για να σας κρίνει Που την πλευρά τη σκοτεινή, ελέγχει στο ζενίθ Ήρθε ο Darth Mith, για να σας κρίνει σαν Jawa πανικόβλητα φωνάζετε «Utinni!» Η έλλειψη της πίστης στον Ημισκουμπρισμό είναι πως να σου το πω, κάπως ενοχλητικό Χωρίς δισταγμό, σε αρπάζω απ' το λαιμό με πνιγμό Φορσικό, για παραδειγματισμό Για να υπενθυμίσω πως θα έχω σεβασμό και πως στο Mustafar έχω και ένα κολλητό Όμως δεν περίμενες, πως θα με θύμωνες ‪Jedi Mind Tricks σε χαμηλονοήμονες ‬ με εμμονές επίμονες πως είσαστε ειδήμονες αντί να μου συλλέγετε νερό γι' αγροκτήμονες στο Tatooine φερ' ειπείν να 'σαι πειμήν ρε αγορίνα να κανεις και stand up στου Mos Eisley την καντίνα Εύκολα τρομάζουν οι κακοί κ' υποδεέστεροι μα επιστρέφουν γρήγορα και πολυπληθέστεροι Μέχρι κι ο Yoda απηύδησε, συγχίστηκε απ' την κακογουστιά σας και αυτοεξορίστηκε Τέρμα τα αστεία και η Jedi σοφιστεία παρωδία κι αλητεία τώρα θέλουν εξουσία Κατεστημένοι, στα τέσσερα στημένη συνουσία Γερουσία διεφθαρμένη, σας το 'πε η προφητεία πως θα φέρω ισορροπία, να τελειώνει η ιστορία γιατί έχω και να τρέξω και μια αυτοκρατορία. Ήρθε ο Darth Mith Όλοι οι κλώνοι προσοχή, όταν σκάει Sith Για να σας κρίνει Είναι ο Μιθριδάτης ή αν θέλεις ο Darth Mith Ήρθε ο Darth Mith Όλοι οι κλώνοι προσοχή, όταν σκάει Sith Για να σας κρίνει Που την πλευρά τη σκοτεινή, ελέγχει στο ζενίθ Είμαι ο master που αποκρούει βολές από blaster με το Lightsaber, ο player του Cluster Χειριστικός δεν είμαι σαν τον μπάρμπα Sidious μα φοβιστικός στους ατάλαντους και μίντιους Δεν μπορείς να τηλεκινείς κοτρόνια όμως τα κυκλοφορείς για να τ' ακούν κωθώνια Αστοιχείωτοι να γράφουν στίχους άλλα ντ' άλλα Stormtroopers που βαράν στην παντρειά της Amidala κατά τ' άλλα είστε όλοι χάρντκορ Ειναι μέχρι να κάνετε παρέα με το Ράνκορ Ο Bobba Fett στο ιντερνέτ, politicaly correct και οι κλώνοι στην ανάπτυξη με σύνδρομο Τουρέτ Μηδενική ουσία, μα πολλές οι προβολές αρκεί να χεις ανοσία σε χιλιάδες προσβολές Κουλές σε ολογράμματα, χωρίς να ξέρουν γράμματα ολογραμμήθηκε το σύμπαν, με σιχάματα Ποτέ κατάματα δεν βλέπει το μπουλούκι μες το καβούκι γρίλισμα σαν πικραμένο wookie Καταδικασμένα, Droids προτοκόλου στηρίζουν καθεστώτα για το καλό του κώλου Στέλνω συστημένους σκοτεινούς απρέντιδες σε Star System-ικούς δουλέμπορους αντζέντιδες Ανειδίκευτοι celebrities, δεν έχουνε ελπίδα σαν ξεπροβάλλει η κόκκινη φωτεινή λεπίδα. Ήρθε ο Darth Mith Όλοι οι κλώνοι προσοχή, όταν σκάει Sith Για να σας κρίνει Είναι ο Μιθριδάτης ή αν θέλεις ο Darth Mith Ήρθε ο Darth Mith Όλοι οι κλώνοι προσοχή, όταν σκάει Sith Για να σας κρίνει Που την πλευρά τη σκοτεινή, ελέγχει στο ζενίθ (Επίλογος) Με τον φόβο, την οργή, εγώ τα χω καλά Με την κακή μου την πλευρά και την υποφεριά Η Ειρήνη είναι ψέμμα γιατί ζητάει αίμα Ποτέ δεν κάνεις λάθος όταν έχεις πάθος Κατάρα και ευχή να έχεις αντοχή που στην απόλυτη τη δύναμη δίνει διαδοχή κι αυτή στη νίκη και σπαν' οι αλυσίδες μου και αυτός είναι ο κώδικας των Sith, κορασίδες μου. Ήρθε ο Darth Mith Όλοι οι κλώνοι προσοχή, όταν σκάει Sith Για να σας κρίνει Είναι ο Μιθριδάτης ή αν θέλεις ο Darth Mith Ήρθε ο Darth Mith Όλοι οι κλώνοι προσοχή, όταν σκάει Sith Για να σας κρίνει Που την πλευρά τη σκοτεινή, ελέγχει στο ζενίθ

αυτά είναι οι στοίχοι ενός κομματιού rap. Οι στοίχοι απο κομμάτι trap χωράνε σε μια γραμμή

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αν είναι η Rey στο X-Wing, τα έχει για πλάκα τα Star Destroyers.

Ειμαι σιγουρος θα ειναι ο 

Spoiler

Poe

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Κανένας δεν είναι μέσα, αυτόματος πιλότος, hyperspeed και τέλος όλα τα Star Destroyers.

A, γεια σου!

Τί ακριβώς καλό έχει αυτό το Poster? Μια γελοιότητα και μισή είναι, τόσο καθαρά σαν εικόνα (τείνουν στο άπειρο τα SDs) όσο και στο "συμβολισμό".

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ThReSh είπε

Αν είναι η Rey στο X-Wing, τα έχει για πλάκα τα Star Destroyers.

αν ισχυουν οι διαρροες

Spoiler

η Rey καταστρεφει ολοκληρη την αρμαδα ριχνοντας στα star destroyers κεραυνους απο τα χερια της.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

αν ισχυουν οι διαρροες

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

η Rey καταστρεφει ολοκληρη την αρμαδα ριχνοντας στα star destroyers κεραυνους απο τα χερια της.

Έκανα το λάθος και το διάβασα.

Πες μου σε παρακαλώ ότι κάνεις πλακα.

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Έκανα το λάθος και το διάβασα.

Πες μου σε παρακαλώ ότι κάνεις πλακα.

Nope. Ένα leak πράγματι λέει ότι αυτό γίνεται, αλλά εντάξει, δεν μπορεί να βάλουν κάτι τέτοιο, απλά θα μας κοροϊδεύουν στα μούτρα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Malthador είπε

Κανένας δεν είναι μέσα, αυτόματος πιλότος, hyperspeed και τέλος όλα τα Star Destroyers.

Συμφωνώ αλλά έχεις κάνει ένα μικρό λάθος. Όπως μας έδειξε το TLJ, δεν έχουν ανακαλύψει το auto pilot στο σύμπαν του star wars και τα σκάφη πετάνε μόνο χειροκίνητα! Ούτε το σενάριο"τούβλο στο γκάζι" έχει σκεφτεί κανείς ποτέ από ότι φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...