fourth Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλημέρα, ενώ είμαι παλιό μέλος στo FB όταν μπαίνω από το PC (στο κινητό δείχνει παλιά αναγνωσμένα μηνύματα) τον τελευταίο καιρό με έχει ταράξει στην εμφάνιση του welcome μηνύματος λες και έκανα τον λογαριασμό τώρα. Σύνδεση adsl Cyta τώρα Vodafone. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Kanesan Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μου συνέβη το ίδιο εντελώς ξαφνικά πριν λίγο καιρό. Αυτό που έκανα ήταν να πάω στο news feed και να επιλέξω "most recent" αντί για "top stories". Το "welcome" μήνυμα εξαφανίστηκε και τα posts επανήλθαν. Βέβαια όταν άλλαξα σελίδα και μετά από λίγο ξαναγύρισα στο news feed, το ίδιο μήνυμα είχε εμφανιστεί και έπρεπε να επιλέξω πάλι πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Αυτό επαναλήφθηκε 2-3 φορές, μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε από μόνο του. Κοίταξα online παρόμοιες περιπτώσεις και , αν και αρκετοί συνέχιζαν να έχουν θέμα, για κάποιους το πρόβλημα λύθηκε με την αλλαγή αυτή, από top stories σε most recent. 1
fourth Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ, το έχω δοκιμάσει και αυτό και όλα τα άλλα, log off, άλλος browser, router restart, και ό,τι άλλο έχει γραφτεί. Στο Facebook το έχουν κλείσει το θέμα εάν και υφίσταται ακόμα. Μάλλον έχει να κάνει με τους servers ή του FB ή της Vodafone. Θα περιμένω.
Dangor Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Exω το ίδιο θέμα εδώ και 3 μέρες με cosmOTE adsl 1
fourth Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Την πατήσαμε, έχει να κάνει με τον λογαριασμό μας και σε ποιον server βρίσκεται. Πάει κατά διαόλου το FB. Τους έχω στείλει και αναφορά του προβλήματος, λογικά θα φτιαχτεί κάποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα