Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manolakosfs είπε

Τα περισσότερα καταστήματα ειναι κοινά και στους 2. Όποτε κάνεις δεν εχει καταφέρει να το ελέγξει πλήρως άσχετα με το τι λένε και τι γράφουν στα διάφορα forum καθώς ειναι μια "νόμιμη" διαδικασία εν μέρει  .

Κάνεις λάθος. Όπως είπα το skroutz του έλεγξε εύκολα και τους διέγραψε (και αν βρεις κανέναν νέο θα τον διαγράψει).

ΥΓ. Τους άφηνε και αυτό κάποιο καιρό αλλά μετά κατάλαβε ότι είναι αισχροί απατεώνες (ηθικά).

Δημοσ.
22 ώρες πριν, tobindax είπε

Κάνεις λάθος. Όπως είπα το skroutz του έλεγξε εύκολα και τους διέγραψε (και αν βρεις κανέναν νέο θα τον διαγράψει).

ΥΓ. Τους άφηνε και αυτό κάποιο καιρό αλλά μετά κατάλαβε ότι είναι αισχροί απατεώνες (ηθικά).

Το έχεις πιστέψει εσύ σοβαρά ότι λειτουργεί ηθικά και  με γνωμονα το χρήστη https://mrminaras.wordpress.com/2019/03/11/ektetheimenoi-xiliades-ellines-katanalotes/

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εντάξει και φταέι το skroutz τώρα που ο κάθε παπάτζας εκεί έξω ανοίγει μαγαζί και το κλείνει στο εξάμηνο για να τρώει τον ΦΠΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, manolakosfs είπε

Το έχεις πιστέψει εσύ σοβαρά ότι λειτουργεί ηθικά και  με γνωμονα το χρήστη

Όχι, εξάλλου ο ίδιος έχω ανοίξει νήμα κατά του εδώ (για το ότι φαίνεται να μην τους αρέσει να εγκρίνουν αρνητικές κριτικές μαγαζιών). Αλλά στο συγκεκριμένο αφού τους έκραξαν διέγραψαν κάποιους απατεώνες.

Επεξ/σία από tobindax
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elorant είπε

Ναι εντάξει και φταέι το skroutz τώρα που ο κάθε παπάτζας εκεί έξω ανοίγει μαγαζί και το κλείνει στο εξάμηνο για να τρώει τον ΦΠΑ.

Προφανως δε φταίει ούτε το skroutz ούτε το Bestprice , αλλά εμείς που συντηρούμε αυτά τα κατάστημα που ανοίγει ο κάθε  απατεώνας.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tobindax είπε

Όχι, εξάλλου ο ίδιος έχω ανοίξει νήμα κατά του εδώ (για το ότι φαίνεται να μην τους αρέσει να εγκρίνουν αρνητικές κριτικές μαγαζιών). Αλλά στο συγκεκριμένο αφού τους έκραξαν διέγραψαν κάποιους απατεώνες.

Εν μέρει έχεις δίκιο ότι διέγραψαν  κάποιους οι οποίοι ομως βρήκαν τρόπο να μπουν ξανά στις υπηρεσίες .Anyway όταν κάνω αγορές απo Bestprice προτιμάω πιστοποιημένα καταστήματα για να εχω το κεφάλι μου όσο πιο ησυχο γινεται   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/4/2019 στις 6:59 ΜΜ, tobindax είπε

Το bestprice είναι μια παπαριά στημένη από πολύ πιο ανεύθυνους από το skroutz.

Γενικά μιλώντας , το skroutz είναι κατά πολύ ανώτερο από το BestPrice στην ταξινόμηση των προϊόντων . 

Κλασικό παράδειγμα είναι το προϊόν Lactacyd Intimate Washing Lotion 300ml:

Στο skroutz εμφανίζεται πολύ σωστά σαν 1 προϊόν το οποίο  παρέχουν 128 καταστήματα , ενώ στο BestPrice εμφανίζεται σαν 30(:o !!! ) διαφορετικά προϊόντα , τα οποία παρέχουν ισάριθμα καταστήματα.

Αυτή η τελείως λανθασμένη εικόνα που έχουν στην βάση τους ουσιαστικά ακυρώνει την λειτουργία "λίστας προϊόντων" που παρέχουν και αποτελεί των βασικό λόγο που δεν τους ενέταξα στην εφαρμογή μου.

Αυτό είναι πολύ κακό , γιατί  ισχυροποιείται έτσι το μονοπώλιο του skroutz.

BestPrice (25/04/2019):

BestPrice.png

Skroutz(25/04/2019):

Skroutz.png

Επεξ/σία από denbootarei
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...